Meteor Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Tadeusz Kyć

Leżajsk

Opinie o Meteor Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Tadeusz Kyć

klient 2012-02-18 20:16:16
hej koleżanko nie Tadeusz Pieć, tylko Kyć- unikać z dalekaaaaaaaaaaaaa
8
123 2015-01-22 15:33:07
DLACZEGO UNIKAĆ CZY COŚ JEST NIE TAK Z FIRMĄ.JEŻELI TAK TO DAJ PRZYKŁAD BO MOŻE TO TYLKO TWOJA ZAWIŚC.
3
junior 2015-04-07 14:24:35
ja tam mam z nimi dobre wspomnienia,elewacja ładnie wykończona,
cena całkiem dobra ,materiały też,może nie zapłaciłeś za usługę i dlatego
psujesz opinie
2
kasia 2015-07-08 13:45:38
Najlepsza firma jaka znam polecam kazdem!mila atmosfera, a pracownicu? Mua.! Fajnie skonczona robota ogolnie extra
4
Kliencik z 2015 roku 2016-01-26 13:49:32
z czystym sumieniem polecam. ekipa która u mnie robiła fajni ludzie i znający się na rzeczy, widać te lata doświadczenia. Elewacja na moim domu mistrzostwo świata. Dzięki chłopaki!
3
gienia 2016-01-30 16:16:54
polecam każdemu ta firmę kto chciałby docieplać dom chłopaki wiedza co robią nawet pomogli w wyborze kolorów i powiem wam ze bardzo ładny dom wyszedł tylko jeden pracownik Wiesio jego trzeba sie bać
2
Andrzej 2016-04-05 14:06:44
polecam, polecam i jeszcze raz polecam! sprawna ekipa, zrobili szybko, pozostawili porządek i najważniejsze wyszedl super domek!
2
Manson 2016-07-14 19:27:37
Chłopaki naprawde z pojęciem i co najważniejsze robia tak jak trzeba bez żadnej fuszery. Zabezpieczają kostkę i zostawiaja porządek. Materiał też. U mnie malowanie elewacji na 5 z plusem.
peee 2016-08-29 09:22:12
niepodorabiane rogi, niedokładnie zarobione otwory po kotwieniu, ogólnie atmosfera z chłopakami dobra, powinni popracować nad jakością
Zostaw swoją opinię o Meteor Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Tadeusz Kyć - Leżajsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meteor Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Tadeusz Kyć