Malbud Firma Handlowo-Usługowa Robert Malczyński

Wojcieszów

Opinie o Malbud Firma Handlowo-Usługowa Robert Malczyński

iza 2015-11-24 21:10:22
Mnie firma orżnęła na 7000tyś.
Pan (usunięte przez administratora) zaoferował usługe ,pobrał zaliczkę na materiał ,po czym nazwoził w sobie wiadomym celu na moją posesję jakiegoś złomu budowlanego i się ulotnił. Z pieniędzy się nie rozliczył a w kwestii porzuconego u mnie złomu twierdzi że taki materiał sobie zamówiłam Więc przestrzegam! Firma skupuje najprawdopodobniej resztki materiałów budowlanych z innych budów po czym próbuje je wciskać jako pełnowartościowe.Podaje się za różne firmy.Pierwotnie był to Malbud ale gdy wezwałam Policję podał nazwę FHU (usunięte przez administratora),Ponadto nie chce podpisywać żadnych umów opóźnia ich dostarczenie używając różnych wykrętów. Pracownik który u nas miał pracować był pijany a pan (usunięte przez administratora)zamiast zareagować pochował puszki po pijanym pracowniku jak by się nic nie stało.Wstepnie ustala cenę za robociznę na niskim pułapie po czym z dnia na dzień próbuje zawyżać stawki.W momencie sprzeciwu inwestora zwija cały kram i znika nie rozliczając się z powierzonych pieniędzy.
10
ktosik 2015-12-30 20:36:10
Potwierdzam! i ostrzegam przed tym Panem!
7
Ewa 2016-05-05 19:22:59
Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z z tym panem słowny i zna się na tym co robi polecam
2
Piotr 2016-05-05 19:31:32
Ta kobieta wypisuje bzdury ten wykonawca naprawdę warty polecenia mało takich firm polecam! !!
2
Iza 2016-05-18 18:53:07
Ten pan budował nam dom i jesteśmy zadowoleni polecamy tego pana
2
Klient 2016-05-21 21:05:34
Nie da się wszystkim dogodzić zawsze są dwie prawdy ja do tego wykonawcy nie mam zastrzeżeń polecam
2
Piotr 2016-06-26 22:18:34
Firma wykonała u nas duży zakres prac remontowych i adaptacji mieszkań opinia bardzo pozytywna polecamy Z.G.M kier.Piotr
2
Jola Szklarska. 2016-07-15 17:12:43
Robili u mnie remont mieszkania i opinia pozytywna polecam
3
sis 2016-09-16 13:35:02
NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM PRZED TYM PANEM!!!
Po wybudowaniu domu ściany popękały. Nie tynki tylko ściany. Prawdopodobnie coś jest nie tak z fundamentem. Dom prawdopodobnie do rozbiórki. A budował go "fachowiec".
5
Przerażony 2016-10-24 13:03:48
Ostrzegam!!!!!!!!!!!!!
Nie polecam usług tego pana. Więcej obiecuje niż robi.Bardzo szybko w trakcie prac zmienia cenę za usługę mimo wcześniejszej wyceny i podpisaniu umowy.Pobiera zaliczkę na materiał po czym przywozi materiał niewiadomego pochodzenia.Nie ma wykwalifikowanych pracowników od niektórych czuć alkohol. Były sytuacje w których ten pan swojego pracownika potrafił uderzyć z tak zwanego #liścia#.Byłem przerażony.Ocena wykonanego pokoju na2+.Dobrze że mam siostrę adwokat.Naprawdę z całą odpowiedzialnością nie polecam firmy tego pana
8
Rob 2016-11-24 19:22:32
Te opinie piszą podwykonawcy których pogoniłem za chlanie i fuszerke mogę podać numery do moich klientów i potwierdzą to są zwykłe oszczerstwa
1
Bolek 2016-12-05 13:25:22
Nie polecam ! Uwaga na tego pana!!!
Zostaw swoją opinię o Malbud Firma Handlowo-Usługowa Robert Malczyński - Wojcieszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Malbud Firma Handlowo-Usługowa Robert Malczyński