Lider S.C. Budownictwo Ogólne Jacek Geneja Paweł Zelek

Pruszków

Opinie o Lider S.C. Budownictwo Ogólne Jacek Geneja Paweł Zelek

tomek 2011-07-27 11:29:18
magda jako pracownik budowlany sie tam wybierasz?
3
tomek 2011-07-27 11:31:48
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,257068,0,0 to jeden [usunięte przez moderatora]
silver66 2014-02-16 10:37:04
niniejsza firma startuje jako podwykonawca prac żelbetowych w 2012 r. na Szaserów 40 i herbowej w Warszawie pod szyldem Unimax Kielce. pracownicy są z łapanki, system pracy godzinowy ze zróżnicowanymi stawkami nie koniecznie za posiadane kompetencje. 30-40% stanu zasobu ludzkiego stanowią Ukrainiec którzy robią za 10-13 zł netto. praca po 10-13h dziennie, kwatera jest odpłatna do 250 zł od osoby, standard słaby. dla szefa tej firmy który daje śmieciowe umowy (usunięte przez administratora). nasi koledzy wówczas stracili po 1000-1500 zł na osobę (usunięte przez administratora)
Remek 2014-06-05 16:21:12
Kiepska firma,firma krzak liść spadł roboty brak...nie polecam,jeżdżą MERCEDESEM AMG na tablicach WPR... a nie mają kasy dla pracowników...skandal.
Fazii 2014-06-05 16:25:45
Czy ktoś wie gdzie teraz oni mają aktualne budowy?
4
Życzliwy 2014-06-15 17:01:46
Nie polecam tej firmy. Pracowałem w niej 4 miesiące na początku dostawałem wypłatę ale potem nagle w kwietniu bez podania przyczyny zostałem zwolniony(usunięte przez administratora)
1
Życzliwy 2014-06-17 20:09:16
Nie polecam tej firmy. Pracowałem w niej 4 miesiące na początku dostawałem wypłatę ale potem nagle w kwietniu bez podania przyczyny zostałem zwolniony i nie wypłacono mi moich pieniedzy. Dzwonie codziennie do P.(usunięte przez administratora) ale on nie odbiera albo odrzuca moje połączenia. Tak samo potraktował moich kolegów z pracy. Raz od nich odebrał obiecał, że wypłaci wynagrodzenie ale do tej pory nie ma żadnych pieniędzy. Firma "Lider" to niewiarygodna spółka, zarabiają na innych.
robert 2015-01-03 07:51:44
to oszuści ........... pensję płacą w trzech ratach a kto odchodzi ze spółki nie dostaje złotówki . Obecnie pan jacek przepisał spółkę na "słupa" pana marcina i dalej oszukują ludzi na ul.JANA KAZIMIERZA pracowałem tam kilka miesięcy
pomocnik budowlany 2015-01-06 20:57:39
kolego a co to za SŁUP czy masz jakieś namiary,jak się on nazywa ten marcin?bo mojemu koledze też nie zapłacili jak pracował koło piaseczna,dzieki
robol 2015-01-25 17:19:37
hejka,w którym miejscu oni budują na tego jana kazimierza w stolicy?jak się nazywa ta budowa?pod jakim szyldem...?
robol 2015-01-25 17:19:37
hejka,w którym miejscu oni budują na tego jana kazimierza w stolicy?jak się nazywa ta budowa?pod jakim szyldem...?
byly pracownik 2015-01-27 09:26:05
ta firma to zlodzieje okradaja jak sie da obiecuja umowy ale nie daja do reki , mnie oskubali na 1600 i jescze do tego straszyli ze mnie zlapia na ulic to spuszcza mi fpierdol ze mnie matka nie poznana lodzi na rozrabiali i spierdolili na wawe z budowy ich wyrzucili na zeligowskiego wejscie na budowe od ul struga byli w telewizji ze nie wyplacli peniedzy pracownikom ta firam to porazka ten caly geneja typ z pod ciemnej gwiazdy malo tego jescze z zadnym pracownikiem normalnie nie rozmawial tylko przez kierownika budowy ktury by przez niego zatrudniony kierownik mial naa imie mchal
Robol 2015-03-05 22:22:34
Hej,czy ktoś wie gdzie teraz oni budują w Warszawie lub okolicach?
Robol 2015-03-05 22:22:34
Hej,czy ktoś wie gdzie teraz oni budują w Warszawie lub okolicach?
abba 2015-03-26 12:19:07
Wszyscy , którzy zostali oszukani powinni złożyć skargę w pip tam mają już grubą księgę na niego, jak zrobicie to szybko to dołączą was do sprawy która już jest w sądzie i jest szansa na odzyskanie kasy...
robol 2015-04-21 14:53:42
Abba,kolego a gdzie jest ta sprawa i jak sygnatura jak sąd?
2
Borsuk 2015-08-23 09:24:57
Firma Darbud oszuści nie rejstrują pracowników wyplacają pienądze w kilku ratach.Brak szacunku ze strony kierownictwa do pracowników .Jesili odchodzisz z pracy nie wypłacają pieniendzy.Ogułem to karzą ludzi bezpotstawnymi karami finansowymi.
Zostaw swoją opinię o Lider S.C. Budownictwo Ogólne Jacek Geneja Paweł Zelek - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lider S.C. Budownictwo Ogólne Jacek Geneja Paweł Zelek