Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra

Dzierzgoń

Opinie o Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra

pracownik 02.08.2015r. 2015-08-02 22:53:25
Wypłata jest zawsze do 10 dnia, każdego miesiąca!!!.
Zazdrość i zawiść nie zna granic.
tomek 2015-08-12 15:49:43
pracuję tam i jest ok
Stefan 2015-08-25 00:00:57
to po rękach należy całować Pana Prezesa!!!
pracownik 2015-09-02 16:03:04
Same prezesy się porobiły.
Co jeden to lepszy.
Sami o sobie tak piszą,bo myślą że jak robotnik to od razu nie wiadomo co .
Nie polecam.
Stachu 2015-09-21 09:08:48
Tak to jest jak ze zwykłego chłopa robi się Pan.
Bez komentarza.
hwdm 2015-10-15 19:59:51
a ja nie poleca,bo firma jest do dupy
5
zbrojarz 2015-11-20 13:38:32
ludzie to świnie im nigdy nie dogodzisz a połowa znich co piszą te bzdury to pewnie w tej firmie nigdy nie pracowali
Danielko 2015-12-25 12:54:10
Kawał huja , kłamcy i reszta bez kométarza . Ludzi zostawić na święta bez środków . . . . Niech sam pracuje z tym naciągiem :) przy rybach .
1
Koscierzyna 2016-07-21 17:20:25
Partactwo firmy JOL-BUD nie zna granic ci ludzie co tam pracują to banda alkoholików stal roznosi tych ludzi nie ci ludzie tą stal ta firma to jedno wielkie nie porozumienie
1
ON 2016-11-18 18:35:21
czytam te wszystkie opinie i powiem wam tak nie wiem co za idioci debile i alkoholicy tam jeszcze pracują przecież to nie jest firma ten cały jol bud tylko jakaś porażka tyle co on ludzi oszukał to nie macie włosów na głowie jak można pracować u takiego gościa trzeba być niezłym desperatem ostrzegam wszystkich przed panem Marcinem NIE PRACUJCIE TAM NAPRAWDĘ BO NA SAMO WEJŚCIE JESTEŚCIE OSZUKANI
1
Stach 2016-12-15 23:24:12
Tylko krytykować potrafią!
Nie pytajcie co Pan Marcin może wam dać, zapytajcie co wy możecie zrobić dla Firmy!
Uuuuuuu 2016-12-30 19:17:33
Biznesmen z przypadku !!!!!!!
tomek pracownik 2017-02-23 18:33:55
dla tych co czytają
ludzie nie wierzcie w te bzdury
to wszystko wypisuje jedna lub dwie osoby które mają problem ze sobą
a najczęściej ludzka zazdrość
pracuję tam i wcale tak nie jest jak krytykują
a najlepiej zapytać pracowników którzy tam pracują jest ok jak w każdej normalnej firmie
i to na tyle
Stefan 2017-02-28 00:42:27
A kto tam pracuje?
iwan 2017-03-02 18:35:55
też tam pracuje i nie narzekam
Janek 2017-03-04 18:50:01
Jest super jest super więc o co wam chodzi ...
Kasy mi nie brakuje!
Polecam.
cieśla 2017-03-06 13:56:21
kasa na czas i to się chwali
Zosia 2017-03-06 15:46:58
To się chwali że pieniądze są na czas gdyż są to bardzo prestiżowe realizacje które pomogą w karierze, tylko nie wiem czy ciesielsko-zbrojarskiej pracy by u nich kobieta mogła robić i czy by mnie zaakceptowali na stanowisku majstra budowy pracownicy firmy .
Przyjmują kobiety do pracy?
Pozdrawiam.
Edzio 2017-03-08 09:36:21
Zosia mile widziana
Tomek 2017-03-20 06:29:27
Co niektórzy bzdury piszą ja długo pracuję i kasa się zawsze zgadza
Ooooo 2017-03-20 19:40:43
A ja tak czytam i czytam i tak sobie myślę jacy ludzie to swinie
Brak słów. 2017-04-03 12:28:22
" Danielko 2015-12-25 12:54:10
Kawał huja , kłamcy i reszta bez kométarza . Ludzi zostawić na święta bez środków . . . . Niech sam pracuje z tym naciągiem :) przy rybach .".

Ten Danielko to dopiero musi być świnia.
Takie paszkwile o naszym Prezesie pisać.
Drugiego takiego jak nasz szef to ze świecą szukać.
Jan 2017-04-11 15:00:55
Składki do ZUS odprowadzają?
piotr 2017-04-11 16:51:54
ja dziś na chorobowym a ZUS odprowadzony bo za lekarza nie płaciłem jest raczej dobrze
magazynier 2017-04-14 09:56:22
jestem magazynierem w firmie gdzie jol-bud jest podwykonawcą i znam tych ludzi, raczej sobie chwalą .

Zostaw swoją opinię o Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra - Dzierzgoń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra