Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra

Dzierzgoń

Opinie o Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra

hajda 2014-07-04 13:23:28
kaszana kolego,robiłem u nich to wiem co kaman
do 2014-07-06 13:32:05
niedługo powiesz że gruby rudy to też złodziej nie hajda
wojtek 2014-09-24 21:15:19
nie polecam
bartek 2014-09-25 21:33:36
ja również nie polecam
karol 2014-10-01 13:48:30
omijac z daleka firme jol bud firme hahahahahahahahahahaahah
pracownik 2014-11-27 15:39:05
nie polecam płacenie smsami dziwnych zaliczek nigdy nie widziałem szefa szefa mama szefa handluje tytoniem a chłopaki dostają go w zaliczkach pracują za kilo tytoniu i sto zł zaliczki nie wypłacił mi pieniędzy odszedłem zero rejestracji żadnej umowy przepracowałem miesiąc pan marcin nawet się nie odezwał pracow się ałem za pośrednictwem jakiegoś tam kilusia z którm pan marcin kazał mi się kontaktować pużniej pan pan kiluś się zwinoł i zostałem bez pieniędzy taka praca u pana marcina wiele by pisać ale czy jest sens
nemo 2015-01-08 14:34:46
Buahahahahahaha o jezu bo padne zaraz,firma krzak to delikatnie powiedziane,szkoda mi tylko slawka m,bo robilem z nim na wielu budowah i niewiem czemu tak sie tego syfu trzyma?
jurek 2015-04-04 11:46:49
ta firma jest nie wyplacalna praca na czarno wyplata raz na 3 miesiace radze wam nie pracowac tam szew ma pracownikow w czterech literach naprawde firma pomylka
gorgol 2015-04-11 20:30:25
JOL-BUD + JOL-BUD JU te dwie firmy to jest pan marcin nie pracowac tam bo na samym poczatku jestescie oszukani pan marcin bierze 28 zł od osoby a ludziom płaci 12 zł to jest najlepsze porównanie jaki to jest oszust nie polecam tej firmy nikomu
pracownik 2015-07-07 11:10:26
Pracuje od początku tego roku i jest w jak najlepszym porządku WYPŁATY na czas i przy każdej potrzebie jest ZALICZKA . Zatrudnienie zgodnie z umową legalne...
A jak jakiś nierób i alkoholik jedzie na wczasy zamiast do pracy to później są skutki wystawiania takich opinii, i stawkę zawsze można sobie wyrobić większą.
SUPER SZEF SUPER FIRMA POLECAM
borek 2015-07-20 20:00:51
popieram jest ok
Stefan 2015-07-21 21:48:28
Jak można sobie w Firmie Jol-Bud wyrobić stawkę i na ile (od 13 do 22 zł) ?
Jak długo trzeba tam pracować?
3 miesiące?
kierownik zamieszania 2015-07-26 20:28:45
W ogóle nie wiem skąd wy ludzie bierzecie takie informacje. Ja tam pracuje i jakoś nie narzekam, Czemu Sławek M trzyma się tego syfu? Bo po prostu Marcin jest uczciwy, nie widzę w ogóle powodu by myśleć inaczej. Skoro właściciel w/w firmy jest takim oszustem to dlaczego pracownicy się trzymają grube miesiące ? Skoro byłby takim oszustem to ludzie by nie pracowali u niego czyż nie mam racji?
27.07.2015r. 2015-07-27 12:28:28
Jak Borek popiera Pana Marcina to znaczy, że jest ok.
Ludzie z zawiści i zazdrości wypisują głupoty na temat roboty.
Robić im się leniom nie chce i dlatego piszą bzdury.
Popieram tak jak Borek.
janek 2015-08-01 09:26:40
po pierwsze w firmie jol bud pracują sami sprzątacze po drugie ten jego przydupas z wyłupiastymi oczami to prostak i gamon po trzecie sławek m robi tam tyle lat bo nie musi nic robic oprucz tego ze caly dzien w nosie dlubie nie polecam nikomu chyba ze ktos potrafi przeżyć za 50 zł przez cały tydzien pozdrawiam cieplutko
pracownik 02.08.2015r. 2015-08-02 22:53:25
Wypłata jest zawsze do 10 dnia, każdego miesiąca!!!.
Zazdrość i zawiść nie zna granic.
tomek 2015-08-12 15:49:43
pracuję tam i jest ok
Stefan 2015-08-25 00:00:57
to po rękach należy całować Pana Prezesa!!!
pracownik 2015-09-02 16:03:04
Same prezesy się porobiły.
Co jeden to lepszy.
Sami o sobie tak piszą,bo myślą że jak robotnik to od razu nie wiadomo co .
Nie polecam.
Stachu 2015-09-21 09:08:48
Tak to jest jak ze zwykłego chłopa robi się Pan.
Bez komentarza.
hwdm 2015-10-15 19:59:51
a ja nie poleca,bo firma jest do dupy
4
zbrojarz 2015-11-20 13:38:32
ludzie to świnie im nigdy nie dogodzisz a połowa znich co piszą te bzdury to pewnie w tej firmie nigdy nie pracowali
Danielko 2015-12-25 12:54:10
Kawał huja , kłamcy i reszta bez kométarza . Ludzi zostawić na święta bez środków . . . . Niech sam pracuje z tym naciągiem :) przy rybach .
Koscierzyna 2016-07-21 17:20:25
Partactwo firmy JOL-BUD nie zna granic ci ludzie co tam pracują to banda alkoholików stal roznosi tych ludzi nie ci ludzie tą stal ta firma to jedno wielkie nie porozumienie
ON 2016-11-18 18:35:21
czytam te wszystkie opinie i powiem wam tak nie wiem co za idioci debile i alkoholicy tam jeszcze pracują przecież to nie jest firma ten cały jol bud tylko jakaś porażka tyle co on ludzi oszukał to nie macie włosów na głowie jak można pracować u takiego gościa trzeba być niezłym desperatem ostrzegam wszystkich przed panem Marcinem NIE PRACUJCIE TAM NAPRAWDĘ BO NA SAMO WEJŚCIE JESTEŚCIE OSZUKANI
Zostaw swoją opinię o Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra - Dzierzgoń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jol-Bud Usługi Budowlane Marcin Bochra