Jbf Serwis Firma Handlowo-Usługowa Bartłomiej Fryś

Tarnów

Opinie o Jbf Serwis Firma Handlowo-Usługowa Bartłomiej Fryś

jack 2014-02-20 20:40:41
firma absolutnie nie godna polecenia !!
delikatnie mowiac nie wiazac sie niczym z ta firma pozniej czlowiek samych problemow sobie narobi to opinia kilku osob majacyh kontakt z ta firma co do jakosci wykonania bardzo slabo a kase sciaga duza jakos uslug mizerna!!
2
Beata 2014-06-15 10:24:36
Polecam firmę Pana Bartka!
Budowali nam dom w tamtym roku. Odnosząc się do opini poprzednika wychodzi na to, że to opinia jakiejś konkurencji, której brak zleceń! Ja nie zauważyłam, aby wykonanie było słabe, nasi znajomi też w tym roku skorzystali z usług tej firmy. Domek mamy taki jaki sobie wymarzyliśmy- a ludzie, dzieki którym tak jest znają się na rzeczy! Firma godna polecenia!
6
Edek 2014-06-19 22:06:35
Polecam
1
Michał P. 2014-11-28 11:53:04
Bardzo polecam współpracę z tą firmą. Wszystko tak jak należy.
janusz 2015-01-31 21:06:12
Firma która działa profesjonalnie i jest godna polecenia!
Grażyna 2015-03-16 23:47:43
Współpraca jak i efekt końcowy bardzo zadowalający
Adam 2015-04-10 16:57:33
Polecam JBF Serwis. Oddając budowę tej firmie o nic się nie martwiłem. Wszystko załatwione profesjonalnie.
Gruby 2015-08-30 23:18:39
Jak najbardziej mogę powiedzieć, że fachowo prowadzona budowa.
Krzychu 2015-09-24 22:17:18
Polecam
seba 2016-03-18 17:47:41
Super
Tomek 2016-04-22 05:37:41
Polecam firme JBF tynki na najwyzszym poziomie ekipa tynkarzy pana Bartka to ludzie ktorzy wiedza co robia.Profesjonalne podejscie i wykonanie jestem w 100% zadowolony,małżonka jest zachwycona.Dziekujemy
seba 2016-04-23 06:06:58
Godna polecenia firma.
klientka 2016-05-19 22:52:53
Tynki bez zarzutu. Dziękuję
1
Lucyna 2016-07-08 10:36:09
Firma godna polecenia. Terminowo, prace wykonane solidnie i starannie. Bez bałaganu.
Firma JBF Serwis stawiała nam dom. Jesteśmy zadowoleni.
Spokojnie mogę polecić usługi tej firmy!
Pawel 2016-07-20 17:40:16
Firma godna polecenia.Tynki wykonane profesjonalnie .Polecam tynkarzy...
Zostaw swoją opinię o Jbf Serwis Firma Handlowo-Usługowa Bartłomiej Fryś - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jbf Serwis Firma Handlowo-Usługowa Bartłomiej Fryś