Invessa Construction Sp. z o.o. Sp.k.

Sopot

Opinie o Invessa Construction Sp. z o.o. Sp.k.

anonim 2015-10-09 10:36:56
Praca u Nowaka to wieczne opoznienia w wypłatach,nie polecam,do dzis nie zapłacono mi za 2 miesiace pracy
5
anonim 2015-10-09 10:39:25
Mówie tu o pracy w Niemczech,mnóstwo pracowników odeszło z tej firmy bez grosza przy duszy,własciciel zmienia numer telefonu notorycznie i pracowników,nie kwapi sie wcale aby zapłacic za wykonana prace
3
gargamel 2015-12-05 16:06:11
niestety to bankrut nie ma na wyplaty ani na rekawice...i kolejny strajk o kase - ostrzegam nie podejmowac pracy bez kasy
2
sor 2015-12-16 08:03:59
To najgorsza firma , którą znam facet jest oszustem wcale nie płaci UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
gargamel 2015-12-19 18:40:37
niestety ta firma stosuje mobbing ekonomiczny nie warto w to wchodzic a zaoszczedzisz nerwy i kase
4
limahl 2016-01-06 18:28:20
Zastanawiam sie co robic złożyłem juz dokumenty wraz z kilkoma osobami śle po tych komentarzach trudno mi podjąć decyzje.
1
alkus 2016-01-09 20:42:01
uwaga osoby ubiegające się na stanowisko kier. stawka wasza to 8.50 brutto plus grom kłamstwa Od Nowaka. Przyjdzie 10 dzień wypłaty 0.Tak się pracuje w tej Firmie .Zwalnia ludzi dyscyplinarnie za dopominanie się oo swoje przykład Sierpień 2015 Frankfurt 4 osoby ten facet nie ma pojęcia o kodeksie pracy.Sam złożyłem do Prokuratury doniesienie o przestępstwie.Oraz IGbau w Niemczech temu facetowi trzeba uciąć dalsze oszustwa .
2
limahl 2016-01-11 11:48:46
staralismy sie o prace w tej Firmie lecz po waszych komentarzach zmieniam zdanie.Telefonicznie rozmzawiałem same pozytywy...........ale tylko mżonki
ale po waszych opiniach zdanie moje jest pełne obaw
1
gargamel 2016-02-15 11:56:28
juz zajmuje sie ta firma? prokuratura Niemiecka - tak wiec obecni pracownicy szukajcie sobie pracy tylko jedno pytanie czy nowaczek bedzie siedział tu czy tam
2
INSTALATOR51 2016-02-17 11:10:58
FIRMA BANKRUT.WŁAŚCICIEL NIE PŁACI WYNAGRODZENIA.TYLKO KŁAMSTWA I OBIETNICE.
STANOWCZO ODRADZAM
3
hydraulik 2016-03-15 11:01:30
jesli nie chcesz aby twoja rodzina wyladowała na ulicy to nie pracuj dla nich,spedzilem tam niestety mnostwo czasu czekajac na zaległe wypłaty do dzis nie moge odzyskac pieniedzy ( koło 2000euro) zatrudniaja nowych ludzi z zamiarem niepłacenia z zaliczek ledwie idzie wyzyc a co dopiero wyslac rodzinie na opłaty ODRADZAM !!!
2
Żona 2016-08-31 00:20:32
To wszystko prawda co piszą poprzednicy, nie ma grama kłamstwa, ten człowiek , to oszust, a nie pracodawca. Wszyscy ciężko pracowali i sami musieli się wyżywić. Zaufali panu Nowakowi, że to tylko kłopoty przejściowe, jednak nigdy nie otrzymali wypłat. Na początku płacił, więc dlatego ludzie zaufali, a on zachował się jak zwykły drań, oszukał tyle rodzin. Cytuję jego słowa: może pani mnie skarżyć, ja już mam tyle spraw , że dla mnie nie ma już różnicy. Mam nadzieję , że ten Nowak zapłaci za zło, które wyrządza ludziom. NIE PRACUJCIE DLA TEGO OSZUSTA.
2
dawny pracownik 2016-11-08 18:26:27
Potwierdzam wszystkie wcześniejsze opinie. Lepiej trzymać się z daleka od tej firmy.Już rok czekam na wypłatę zaległości...szkoda zdrowia na pracę u nich
Zostaw swoją opinię o Invessa Construction Sp. z o.o. Sp.k. - Sopot
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Invessa Construction Sp. z o.o. Sp.k.