Górbeh Paweł Jeziorski

Jawor

Opinie o Górbeh Paweł Jeziorski

.?????????? 2017-03-13 10:16:58
Owszem popieram że są upadki i wzloty i trzeba wspierać kierownika. Ale kłamanie ludzi w biały dzień że będzie wypłata a nie ma jest nie wporzadku . Bo inaczej by ludzie podchodzili do całej sytuacji ja by nie wciskamy im kotów. Ludzie pracują cały miesiąc i mają swoje opłaty i wydatki. A nie przychodzi 10 a kierownika nawet na zakładzie nie ma . PAWEŁ jest dobrym kierownikiem ale ulega pod wpływem innych niestety. I jest jak jest. Powodzenia dla Pawła aby się wykaraskał z tych problemów.
1
Emigrant 2017-03-15 21:27:56
A jak tam sytuacja chłopaki na dzień dzisiejszy ? Wróciłem z Irlandii na dobre i szukam roboty gdzieś blisko koło domu i pomyślałem o tym zakładzie bo rzut beretem. Proszę o opinie
Z góry dzięki
Ktos 2017-03-17 17:00:25
K...a co się dzieje w tej firmie kostka idzie a kasy nie ma niech się kierownik określi czy firma upada. Czy ludzie Już mają szukać innej pracy. Czy będzie lepiej czy nie. A nie kręcą. Już ponad rok obiecują poprawę.
3
ktodobrzeznaludzi 2017-03-17 21:18:41
Nigdy nie będzie poprawy. No chyba,że sprzątaczka zajmię się sprzątaniem a nie papierami.
1
ktos 2017-03-17 21:59:17
Ja nie wiem co Wy od tej firmy chcecie.Przecież tam jest miód cud i malina.Tylko pracownicy nie zdycyplinowani i robią co chcą i Prezesa w h...a robia jak to obserwator napisał zastanawiające jest to dlaczego skoro jest tak cudnie ludzie zwalniają się jeden za drugim.Czyż nie szkoda im tego dobrobytu jaki tam mają.
1
gość 2017-03-17 22:26:27
No tak sie zondzi że kierownik od chandlu kolec to przecierz stary didżej kiedyś muzyke miksował teraz terz miksuje bruk ze wsadami mozajkę z tłuczniem teraz szykuje miks chit krawężnik z blokiem
1
:) 2017-03-21 19:34:35
Chłopy wiosną tuż tuż ....mądry facet będzie wiedział co zrobić,a jak tego nie zrobi bedzie niestety klepał bide wraz ze swoja rodziną i Ci co nie mają rodzin,przez nastepny rok dwa itd,taka jest prawda i bez obrazy!!!! tak się dzieje z firmą jak się nie ma szacunku do pieniazka. A w tej firmie nigdy nie będzie pieniazka bo zawsze znajdą się mądrzy ludzie i mądre inwestycje,pozdrawiam.
Ktos1111 2017-03-22 11:16:44
Szukajcie już gdzieś indziej pracy. Do dziś nawet pieniędzy nie mają dla pracowników a sobie już kieszenie kasa wypchali. Nie myślą,że inni mają rachunki dzieci itd. w dupie to maja. Pozdrawiam.
Niedługo niech sie spodziewają inspekcji.
2
Ktos 2017-03-22 15:16:51
Wszyscy mądrzy na forum . A tak na prawdę wszyscy powini iść do kierownika do biura i wykońcu powiedzieć to co piszecie na forum . A nie chować głowę w piasek.
:) 2017-03-22 19:38:25
Odnoszę się do tego "ktos" za milcz jak masz tak bezsensownie pisac,ile można chodzic grupami i osobno do tego biura i się prosić o swoją kasę do h....Pana!! W podzięce za to dostaniesz jeszcze słowa prezesa ,niech spier..... niech się zwolnią itd,dalej chcesz chodzić do biura i gadac????przez te forum otrzeże się chociaż innych ,tyle dobrego.
3
2017-03-22 21:51:02
☺Bardzo mądre stwierdzenie i tak to nic nie da kto mądrzejszy szukał pracy i sam się zwolnił reszta czeka i wierzy w garbate aaniołki.Ludzie narzekanie nic wam nie da więcej wiary w siebie i w to,że poradzicie sobie gdzieś indziej.Tylko super jest narzekać na szefa zamiast poszukać sobie nowego miejsca pracy takiego gdzie może zarobki będą mniejsze,ale co najmniej na czas.Zamiast się urzalac nad sobą ogarnijcie się pracy jest w burt tylko wystarczy się rozejrzeć i nie uważać za siódmy cud świata.Bo puki co tak to wygląda.
2
Gość 2017-03-25 22:29:18
Dno nie firma plajta idzie szybkim krokiem gdzie to widać i czuć dziwi mnie to że inspekcja pracy jeszcze tego zakładu nie wzieła pod lupę czytając opinie to pewny bankrut , zakład kamieniarski jak karzdy w okolicy wcześniej czy puzniej pada a ten pada na łeb i szyje . W biuże niekopetętni ludzie bez wykształcenia po opisie waszym to po podstawówce a może i niższe dziwie się tylko po jakiej szkole są pracownicy jeśli tam jeszcze pracują reszte zostawie bez komentarza
2
Księgowy 2017-03-27 21:58:01
A komornicy przyjeżdzają? Że piszecie o bankructwie firmy, może się wykaraska? Od jakiego czasu nie płaci ?
.?????????? 2017-03-29 06:38:30
Ksiegowy nie zalega z wypłatą tylko się spóźnia do 2 tygodni po 10 ale wypłaca pozdrawiam
Ktos1111 2017-04-07 12:05:49
Bankructwo tam jest od dawna.
Powiem tak na tygodniowki i weekendy ma kase s na miesięczne nie ma to normalnie śmiech na sali
3
2017-04-25 19:26:51
Ten(usunięte przez administratora) niszczy wszystko siebie pracowników i ich rodziny
1
qqq 2017-04-26 16:39:56
Powoli wszystko zmierza w dobrą stronę ludzie odchodzą problem sam się rozwiąże.
1
000 2017-04-26 20:14:44
Tak czytam wasze wpisy i myślę że jesteście trochę niesprawiedliwi. Grajdoł w którym przyszło nam pracować pozwala rozwijać wszelkie pasje typu urlopowa praca zagraniczna, kursy, leczenia, chorobowe. Wielu z tego korzysta i się całkiem nieźle miewa. Więc głowy do góry garby w dól i do pracy a wypłata kiedyś będzie
1
x 2017-05-03 20:32:06
Jak wszyscy okradali Pawła przez te dobre 2 lata to było super, nikt złego słowa nie powiedział. A jak się chłop wywraca to każdy narzeka.
Widzę straszny analfabetyzm tu panuje :)
1
pracownik 2017-05-07 19:24:00
Tak się zastanawiam pracuję u Pawła od początku i jakoś nie pamiętam 2 lat złodziejstw. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Są na zakładzie ludzie których zwalniano za to i owo ale wszyscy nie kradną bo robole jak ja nie bardzo mają co. Nie zajumam przecież krawężnika, płyty czy bloka. Nie mam samochodu do jazdy tam i nazad. Pracuje i czekam na wypłatę. Zazdroszczę tym co mieli gdzie odejść ja na razie nie mogę.
Małolat 2017-05-08 05:13:52
Witam mam pytania na jaki dział się wybrać idąc do pracy na Górbeh. Maszynówka, łupiarki, plac czy może wyrobisko. Proszę o podpowiedz niedawno wróciłem z raichu i szukam pracy
XXX 2017-05-10 05:22:46
Małolat gdzie ty się pchasz na tym zakładzie zostały tylko te osoby które mimo pielgrzymek z podaniami w zębach samotnie bądź parami po okolicznych zakładach nikt nie chce. Daj sobie spokój dobrze ci radze
2
Majster 2017-05-12 22:42:40
Panowie i Panie ale wytłumaczcie to ,dlaczego pracodawca wam nie płaci zaległych pensji ,kiedy to załadunki materiału są regularnie wykonywane ,czyli co nie dostaje za swój produkt pieniędzy? ,czy oddaje za darmo? Przejeżdżałem tam wczoraj i stwierdzam ze firma prosperuje i towaru tez jest na magazynie. To drodzy pracownicy i oburzeni współpracownicy , proszę sie uda. Do prezesa firmy z prośba o kompensatę nie otrzymanej pensji w towarze ,kostce czy tam płytach itp. Domniemam ,ze skorzystając z tej okazji szybciej odzyskacie swoje ciężko zarobione pieniądze i przestaniecie wreszcie narzekać bo aż sie czytać nie chce. Jak tak patrzę na te informacje pisane chyba po paru browarach to stwierdzam ze w tej branży nie ma normalnych pracowników tzw inteligentnych, są same półgłówki , a mianowicie dlatego ,ze kiedy przyjmował sie do pracy jeden z drugim i pobierał wypłatę po 10000zl to wtedy był gość , i trochę chwalił szefa ,ale większość zasługi swojego dochodu zawdzięczał sobie baran jeden z drugim . Czy były wtedy pochwały dla szefa ,nie bo co drugi obijając sie zgarniał pule nie chwaląc szefa za te dobre serce. A dzisiaj cholota pisze jak to firma wyzyskuje ,oszukuje ,i co tam jeszcze najgorszego. Masakra - na koniec tym wszystkim polecam prace w ogórkach w granicy przynajmniej kasa pewna No i pojeść można.
Obcy 2017-05-13 21:44:01
To racja była kasa było super, myślę że nie jeden bierze jeszcze spora pensje, a najlepsze to to że jak idą do prezesa Pawła to ładnie gadają tak pawelku tak,tu tu tu Ti Ti Ti, a za plecami to taki to owaki to ch,,,,,j nie płaci itd. Tak tak sam słyszałem
Trudno było jak było
Tylko ty Paweł się zastanów za ile co sprzedajesz i trzymaj rękę na wszystkim kontroluj i wyjdziesz z tego, ja wierzę w ciebie
Majster sąsiadów 2017-05-22 05:15:10
Te dwa powyższe teksty pisał jakiś zdesperowany majster, który doskonale wiem że poza pracą u Pawła nigdzie nic nie znajdzie. Okoliczne zakłady znają ich uczciwość, fachowość itp. Przecież na nie których pracowali i wylatywali z hukiem za ....
2
Zostaw swoją opinię o Górbeh Paweł Jeziorski - Jawor
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Górbeh Paweł Jeziorski