Górbeh Paweł Jeziorski

Jawor

Opinie o Górbeh Paweł Jeziorski

Gość 2017-01-11 17:11:46
Zapytam Pana prezesa kto tak miesza na tym zakładzie, słyszałem że pan Rafał zaproponował obniżki płacy,czy to prawda? A tak z innej strony panie prezesie ojca Pan dał na linki żeby robił wstyd, ma już swoje lata, regieckiego dać żeby łaźił jak smród po gaciach i nic nie robić, dać go do roboty niech zarobi na wypłatę
3
szalony _look 2017-01-19 20:55:34
Tylko się spóznia z wypłatą a ludzie czekają
1
:D :D :d 2017-01-25 18:58:38
Jak można obciąć wypłatę ludziom.
Tylko sobie kieszenie pchają kasą a o pracownikach nie pomyślą jak tak można!
Sprzątaczka niż sprzątać to siedzi w papierach i gada :D
A o wypłacie jak zrobili było godz. 19 zł a teraz godz.15 zł mogli chociaż zrobić zebranie i powiedzieć co to za ludzie szok !
4
ktos 2017-01-26 15:51:45
Co wy pierniczycie sprzątaczka dobrze sprząta???. Chciała obniżyć płace obniżyła ☺co fakt to fakt szkoda, że ludzie dostali znów wypłaty po czasie i jeszcze w ich dzień dowiedzieli się, że zamiast 19zl za godz dostali 15zl. Nie ma jak to zrobić pracowniką ekstra prezent.Jak tak dalej będzie to Pan Prezes nie będzie musiał martwić się o wypłaty bo albo nie będzie miał pracowników, albo będzie miał same sprzataczki ☺.
6
Aaa 2017-01-31 18:09:32
Pierw trzeba zapłacić za tą robotę,gwiazdo!!!
3
ktos 2017-02-01 12:46:36
Prawda boli ☺i dobrze.Bo to jest chamstwo aby w dzień wypłaty okazywalo się ze Pan Prezes obcina ludzia wyplaty bez jak kół wiek informacji nawet jeśli uznał Pan Prezes ze ludzie źle pracują to powinien mieć na tyle szacunku aby ich o tym po informować w końcu to ci ludzie na niego i jego firmę zapierniczaja.A teraz nie dziwię się że olewaja pracę skoro tak się ich traktuje. A jak widać sprzątaczki zawsze będą i zawsze będą w cenie.
3
Kierownik 2017-02-24 17:11:08
Ten zakład jest żałosny sprzedają towar za pół darmo kolczyk sie cieszy ze sprzedaż idzie.. chłopie za głupi jesteś na handel... niedługo kostke po 80zł bedziesz sprzedawał z transportem gratis ... i jak tu nie ma byc długów Prezes nie ma takiej osoby która wierzyła by ci na słowo kłamiesz w żywe oczy okradasz ludzi z ich zarobionych pieniedzy ktore i tak dostają na raty.. chciałes wykończyć inne zakłady dojechałeś sie sam.. "Dupy nie urwie" urwało razem z jajami... "zegar tyka dług nie znika nie ma dnia bez komornika telefony, windykacje zakład pada oficjalnie.."
19
ktos 2017-02-28 23:25:12
Kierownik, ale z Ciebie poeta lepiej tego ująć nie można było. GRATULACJE☺.
2
mmm 2017-03-10 18:17:17
Paweł Jeziorski robi dupę ze swojej gęby, kłamie szybciej niż zając dupą rusza. Już prawie wszyscy się od niego odwrócili - biznesmen wielki. Niedługo będzie sam zapierdalał.
8
Obserwator 2017-03-12 05:01:11
Ludzie , nie rozumiem waszej postawy i krytycznej oceny waszego pracodawcy. Niestety w tym zjebanym kraju chcąc uposażyć firmę w dobry sprzęt i rozbudowę miejsc pracy trzeba sie liczyć z ogromnymi nakładami inwestycyjnymi , ale wy i tak tego nie zrozumiecie , bo to co czytam na tym portalu woła o pomstę do nieba. W tej cieżkiej branży niestety trzeba się liczyć że mogą być wzloty i upadki ,dlaczego nie chwaliliście firmy 2 lata temu , kiedy było wszystko w jak najlepszym porządku , kasa na czas ,i wogole , powinniście się cieszyć ze tylu was tam pracuje , bo gdzie indziej myślicie ze jest kolorowo? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Ale wy pracownicy (oczywiście nie wszyscy) nie potraficie sie nawet zastanowić i odpowiedzieć sobie na pytanie "czy wykonuje uczciwie i sumiennie swoje powierzone obowiązki jako legalnie zatrudniony pracownik" Wiele osób pewnie nigdy o tym nie myślała , bo znając życie to po co jak , można przełazić cały miesiąc z kąta w kąt pościemniać a czy sie stoi czy sie leży 10 -tego sie należy - bo wiekszosc myśli tą samą kategorią -szef ma i trzeba go łoić jak sie daje. To jest podejście do sprawy nie oszukujmy sie to jest fakt w tym zjebanym kraju, w tej zjebanej branży. Dlatego nie oczerniajcie nikogo za to ze w firmie brakuje płynności finansowej , nikt celowo nie doprowadza do takiej sytuacji , poprostu tak sie nieraz dzieje , a wy zamiast pisać te obelgi powinniście szefa wesprzeć I wziasc sie do roboty aby produkcja była , bo bez tego zakład nie zarobi, i wy tez nie. Dlatego na miejscu Pawła ograniczył bym ilosc zatrudnienia o połowę bo właśnie tyle osób naciąga go na koszty ,opierdalajac sie ,i wyrażając swoją frustracje na portalach internetowych. Szkoda słów , jak wam tak zajebiscie źle to dlaczego sie nie zwolnicie i dacie chłopakowi spokój., jest wiele zakładów kamieniarskich w obrębie ,gdzie wszędzie jest tak samo i dobrze o tym wiecie. Pozdrawiam
2
.?????????? 2017-03-13 10:16:58
Owszem popieram że są upadki i wzloty i trzeba wspierać kierownika. Ale kłamanie ludzi w biały dzień że będzie wypłata a nie ma jest nie wporzadku . Bo inaczej by ludzie podchodzili do całej sytuacji ja by nie wciskamy im kotów. Ludzie pracują cały miesiąc i mają swoje opłaty i wydatki. A nie przychodzi 10 a kierownika nawet na zakładzie nie ma . PAWEŁ jest dobrym kierownikiem ale ulega pod wpływem innych niestety. I jest jak jest. Powodzenia dla Pawła aby się wykaraskał z tych problemów.
1
Emigrant 2017-03-15 21:27:56
A jak tam sytuacja chłopaki na dzień dzisiejszy ? Wróciłem z Irlandii na dobre i szukam roboty gdzieś blisko koło domu i pomyślałem o tym zakładzie bo rzut beretem. Proszę o opinie
Z góry dzięki
Ktos 2017-03-17 17:00:25
K...a co się dzieje w tej firmie kostka idzie a kasy nie ma niech się kierownik określi czy firma upada. Czy ludzie Już mają szukać innej pracy. Czy będzie lepiej czy nie. A nie kręcą. Już ponad rok obiecują poprawę.
2
ktodobrzeznaludzi 2017-03-17 21:18:41
Nigdy nie będzie poprawy. No chyba,że sprzątaczka zajmię się sprzątaniem a nie papierami.
1
ktos 2017-03-17 21:59:17
Ja nie wiem co Wy od tej firmy chcecie.Przecież tam jest miód cud i malina.Tylko pracownicy nie zdycyplinowani i robią co chcą i Prezesa w h...a robia jak to obserwator napisał zastanawiające jest to dlaczego skoro jest tak cudnie ludzie zwalniają się jeden za drugim.Czyż nie szkoda im tego dobrobytu jaki tam mają.
1
gość 2017-03-17 22:26:27
No tak sie zondzi że kierownik od chandlu kolec to przecierz stary didżej kiedyś muzyke miksował teraz terz miksuje bruk ze wsadami mozajkę z tłuczniem teraz szykuje miks chit krawężnik z blokiem
1
:) 2017-03-21 19:34:35
Chłopy wiosną tuż tuż ....mądry facet będzie wiedział co zrobić,a jak tego nie zrobi bedzie niestety klepał bide wraz ze swoja rodziną i Ci co nie mają rodzin,przez nastepny rok dwa itd,taka jest prawda i bez obrazy!!!! tak się dzieje z firmą jak się nie ma szacunku do pieniazka. A w tej firmie nigdy nie będzie pieniazka bo zawsze znajdą się mądrzy ludzie i mądre inwestycje,pozdrawiam.
Ktos1111 2017-03-22 11:16:44
Szukajcie już gdzieś indziej pracy. Do dziś nawet pieniędzy nie mają dla pracowników a sobie już kieszenie kasa wypchali. Nie myślą,że inni mają rachunki dzieci itd. w dupie to maja. Pozdrawiam.
Niedługo niech sie spodziewają inspekcji.
1
Ktos 2017-03-22 15:16:51
Wszyscy mądrzy na forum . A tak na prawdę wszyscy powini iść do kierownika do biura i wykońcu powiedzieć to co piszecie na forum . A nie chować głowę w piasek.
:) 2017-03-22 19:38:25
Odnoszę się do tego "ktos" za milcz jak masz tak bezsensownie pisac,ile można chodzic grupami i osobno do tego biura i się prosić o swoją kasę do h....Pana!! W podzięce za to dostaniesz jeszcze słowa prezesa ,niech spier..... niech się zwolnią itd,dalej chcesz chodzić do biura i gadac????przez te forum otrzeże się chociaż innych ,tyle dobrego.
2
2017-03-22 21:51:02
☺Bardzo mądre stwierdzenie i tak to nic nie da kto mądrzejszy szukał pracy i sam się zwolnił reszta czeka i wierzy w garbate aaniołki.Ludzie narzekanie nic wam nie da więcej wiary w siebie i w to,że poradzicie sobie gdzieś indziej.Tylko super jest narzekać na szefa zamiast poszukać sobie nowego miejsca pracy takiego gdzie może zarobki będą mniejsze,ale co najmniej na czas.Zamiast się urzalac nad sobą ogarnijcie się pracy jest w burt tylko wystarczy się rozejrzeć i nie uważać za siódmy cud świata.Bo puki co tak to wygląda.
2
Gość 2017-03-25 22:29:18
Dno nie firma plajta idzie szybkim krokiem gdzie to widać i czuć dziwi mnie to że inspekcja pracy jeszcze tego zakładu nie wzieła pod lupę czytając opinie to pewny bankrut , zakład kamieniarski jak karzdy w okolicy wcześniej czy puzniej pada a ten pada na łeb i szyje . W biuże niekopetętni ludzie bez wykształcenia po opisie waszym to po podstawówce a może i niższe dziwie się tylko po jakiej szkole są pracownicy jeśli tam jeszcze pracują reszte zostawie bez komentarza
2
Księgowy 2017-03-27 21:58:01
A komornicy przyjeżdzają? Że piszecie o bankructwie firmy, może się wykaraska? Od jakiego czasu nie płaci ?
.?????????? 2017-03-29 06:38:30
Ksiegowy nie zalega z wypłatą tylko się spóźnia do 2 tygodni po 10 ale wypłaca pozdrawiam
Ktos1111 2017-04-07 12:05:49
Bankructwo tam jest od dawna.
Powiem tak na tygodniowki i weekendy ma kase s na miesięczne nie ma to normalnie śmiech na sali
1
Zostaw swoją opinię o Górbeh Paweł Jeziorski - Jawor
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Górbeh Paweł Jeziorski