Eurozement Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Eurozement Sp. z o.o.

Teri 2013-04-25 10:57:40
Witam.
Bardzo proszę o jakieś opinie na temat pracy w firmie eurozement z częstochowy, jakie zarobki i jakie warunki.
2
masakra 2013-12-17 19:37:56
Zarobki słabe na początek 5euro za pełny miesiąs nawet 800euro niezarobiłem, żadnych diet, żadnych pasków, czeski film, wszystko ukrywane nic się niedowiesz. warunki do spania lepiej niemówić, drugi raz bym już niewrócił do tej firmy, praca ciężka i słyszysz tylko "mało i mało"
3
hary 2014-01-08 18:32:44
jednym słowem "obłęd" wytrzymałem tam tylko miesiąc.... za 184h 730euro
123 2015-01-12 12:11:33
pracuje w firmie od kilku lat i jestem zadowolony z zarobkow, można tu pracować 3 tygodnie i mieć tydzień urlopu co pasuje mi ze wzgledow rodzinnych,
Teddy 2015-01-14 10:05:03
Pracuję w tej firmie już bardzo długo i jestem zadowolony.
Janek 2015-01-14 10:49:28
Mam podobne zdanie, nie narzekam na zarobki ani na warunki mieszkaniowe.
Udało mi się spłacić kredyt na mieszkanie, poznałem trochę język niemiecki.
I mam nadzieję, że będę tu pracować do emerytury.
babel 2015-04-23 19:14:47
Krutko mowiac syf i mogila kradna na potenge stawka nieznana godzin w ciul a kasy brak 160 godz. A wyplata 1000 euro. Niewidzialne zaliczki. Mieszkania najczesciej okropne. Praca niepewna jest potrzeba to robisz a nie to wypad. Jest problem pozbyc sie czlowieka.
babel 2015-04-29 21:06:30
Janek i tedi jestescie takimi samymi debilami obaj ze szok albo kims z biura a pozatym ta firma padnie szybciej niz sie wydaje. Puki czas to warto isc do sadu pracy i odzyskac co sie da i puki sie da skradzine pieniadze
1
Zostaw swoją opinię o Eurozement Sp. z o.o. - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurozement Sp. z o.o.