Euroinstal Michał Mironiuk

Wrocław

Opinie o Euroinstal Michał Mironiuk

poszkodowany 2011-03-02 04:50:39
niskie stawki rozlegle terminy platnoisci szalony majstr
3
oszykany 2011-06-16 07:14:56
Uważajcie na tego pracodawcę!!! Od ponad roku zalega mi z pensją!!! To pracodawca-duch: ma firmę ale rzekomo jest biedny jak mysz kościelna. NIEUCZCIWY!!!!!
1
klient 2012-11-08 23:22:38
Człowiek czarodziej. Nigdy nie dotrzymuje obietnicy. Porażka! Drugi raz bym od niego nic nie kupił!
ktos 2013-01-12 21:33:08
Nie polecam, na obietnicach sie tylko konczy a opoznienia w oddaniu mieszkania z miesiaca na miesiac sie przeciagaja.
pokrzywdzony 2013-03-21 20:34:20
UWAGA NA TĄ OSOBĘ!!!zalega mi z wypłatą jeszcze za 2010r., nie odprowadzał składek i do tej pory nie mam świadectwa pracy.szkoda gadać,wyrachowany cwaniak
kupujacy 2013-04-04 15:57:24
Brak konsekwencji w czym kolwiek, nie polecam kupowania od tego czlowieka, bo to co sie zobowiazuje i obiecuje to jedno a jak jest naprawde to drugie. Widze, ze nie jestem pierwszym oszukanym...
1
poszkodowany 2014-02-26 23:03:33
Uważajcie na niego (usunięte przez administratora) Jak już kupicie od niego mieszkanie to pod żadnym pozorem nie płaćcie całej kwoty dopóki nie skończy inwestycji. W przeciwnym razie zapomnijcie o temacie.
Klient 2015-02-20 11:43:43
Bez opóźnień, sprawnie i profesjonalnie. Polecam
1
AdamK. 2015-03-04 10:54:48
Wszystko solidnie i terminowo.Jestem zadowolony, polecam tą firmę.
1
Klient 2015-03-09 14:21:35
Jeśli chodzi o firmy budowlane, to mogę zarekomendować tą firmę. Świetni fachowcy - pracują solidnie, terminowo, profesjonalnie. W każdym aspekcie nasza współpraca była zadowalająca, bez niespodzianek a dom stanął w wyznaczonym terminie. To nie tylko moja opinia bo współpracowałem z nimi z polecenia znajomego. Polecam.
2
kupujacy 2015-03-17 20:33:00
Nie polecam, terminowość,dokładność i rzetelność to napewno nie cechy tego dewelopera. Odbiór mieszkań przeciąga się z miesiąca na miesiąc, a jakoś wykonania jest bardzo marna.Ciężko wyegzekwować jakiekolwiek poprawki. Nie poczuwa się do tego za co wziął pieniądze. Poza tym wystarczy zasięgnąć opinii u klientów budów które już zostały wybudowane, to bedzie najbardziej rzetelna ocena.
1
ktos 2016-05-04 13:01:14
Polecam, gdyby nie to, że wyjechałem z kraju pracowałbym u niego nadal. Kasa zawsze na czas taka jak powinna być.
4
Zostaw swoją opinię o Euroinstal Michał Mironiuk - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroinstal Michał Mironiuk