Everest Consulting & Szkolenia Marcin Kotas

Katowice

Opinie o Everest Consulting & Szkolenia Marcin Kotas

Trener 2011-02-21 02:01:04
Świetna Firma, realizujaca kompleksowo i rzetelenie zlecenia, bardzo dobrze płacą, dostać się do nich jako trener nie jest łatwo, ale jak ktoś się sprawdzi to ma zapewnione zlecenia.
1
uczestnik9 2014-08-19 17:08:29
Zdecydowanie nie polecam uslug tej firmy,traktuja uczestnikow z gory,oferowany catering i miejsca szkolen to smiech na sali,az dziw,ze nikt tego nie kontroluje i na co idzie tyle pieniedzy,raczej nie dla naszej korzysci,szkoda tylko naszego straconego czasu
uczestnik 2014-10-27 11:47:44
Bardzo dobra Frima, uczestniczyłem w szkolniach realizowanych przez nich, doskonała kadra, bardzo profesjonalne podejście do uczestników, miesce szkolenia super, catering również. Nie rozumiem opini wcześniejszego uczestnika, często bywa tak, że firma szkoleniowa prowadzi tylko szkolenie nie odpowowiada często za catering i sale - a i jeszcze jedno jak ktoś chodzi na szkolenia aby sobie posiedzieć na sali i najeść tak jak ten uczestnik do się wypowiedział - to może niech lepiej nie zabiera zdania.
Marcin Jastrzębie - Zdrój 2014-10-28 11:19:01
uczestniczyłem w szkoleniach i doradztwie realizowanym przez Everest C&S - jestem bardzo zadowolony, świtni prowadzący, doskonała organizacja, bardzo dobrze opracowane teamty i materiały. denerwują mnie komentarze uczestników dla których najważniejsze na szkoleniu jest jedzenie a nie zdobywanie nowej wiedzy -tak jak pisze jeden z uczestników wyżej. Świetna Firma Plecam!!!
uczestniczka 2014-11-07 17:25:57
Chciałam bardzo polecić szkolenia świadczone przez Everest Consulting & Szkolenia - brałam udział w projekcie realizowanym przez tą firmę - żaden urząd pracy nie dał mi tyle co pracownicy Everestu i udział w doradztwie i szkoleniach-jestem zachwycona i z całą pewnością zawsze będę pozytywnie mówić i myśleć o tej Firmie. Dziękuję za Wszystko - życzę wszystkim szkolącym się udziału w szkoleniach realizowanych przez Everest Consulting & Szkolenia.
zorientowany 2015-11-17 13:05:40
Czytam i wprost nie wierzę, teksty na jedno kopyto, chyba wiadomo kto je pisał, szkoda czasu na ta instytucję.
1
Paweł 2016-06-10 14:19:51
Dobra firma zlecałem jej poprowadzenie szkoleń i doradztwa - wywiązała się z wszystkiego w 100%.
Janusz 2016-06-11 19:27:00
Widzę Panie Marcinie, że konkurencja nie śpi albo byli pracownicy - głowa do góry bo Ci co z Panem mieli przyjemność współpracować wiedzą jak dobrym jest Pan i Pana Firma - Ja z całym sumieniem polecam Everest i nie rozumiem ludzi, którzy piszą takie głupoty na tak dobrą firmę. Pomogliście nam w wielu projektach za co serdeczne dzięki a "zorientowany" to chyba jakiś niezły... mam nadzieję, że nigdy w mojej firmie się taki ktoś nie pokaże. Powodzenia Panie Marcinie i do kolejnych wspólnych projektów.
Koordynator 2016-06-25 16:49:46
czytam te opinie i czasem się zastanawiam skąd się Ci zawistni ludzie biorą, współpracowałam z firmą Pana Marcina Kotas i z całą pewnością mogę podzielić opinie moich poprzedników jest to firma RZetelna przez duże "RZ", wykonująca powierzone jej zadania z największą starannością. Panie Marcinie proszę się nie przejmować tymi nieuczciwymi i negatywnymi opiniami, nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością.
Justyna 2016-07-19 11:43:53
Jedna z najlepszych firm z jakimi współpracowałam - wszystko dopięte na szkoleniach a co najważniejsze najważniejsze jest dla nich jakość szkolenia a nie masówka. I co dla mnie ważne płacą na czas zgodnie z umową, a miałam przyjemność współpracy z różnymi firmami.
Patryk 2016-08-08 20:05:50
Świetna Firma - nic więcej nie napiszę bo to i tak pewnie znajdzie się jakiś ... który będzie krytykować, polecam szkolenia realizowane przez Everest.
Bartek Kamiński 2016-09-19 11:33:36
Miałem okazję współpracować z Firmą Everest Consulting & Szkolenia - bardzo dobra współpraca, świetna organizacja szkoleń, kompetentny zespół pracowników.
Dziękuję Panie Marcinie za współpracę.
Małgorzata z Knurowa 2016-12-02 20:58:11
Świetna firma. Brałam udział w szkoleniach w Ustroniu, realizowanych w ramach projektu. Doskonała organizacja, świetni trenerzy. Byłam na wielu szkoleniach to co zrobiły tamte firmy... na szkoleniu realizowanym przez Everest Consulting i szkolenia nie było się czego przyczepić, a jestem dość wymagająca.
Polecam.
Zostaw swoją opinię o Everest Consulting & Szkolenia Marcin Kotas - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Everest Consulting & Szkolenia Marcin Kotas