Canexbud Firma Usługowo-Handlowa Paweł Kwasowski

Jarosław

Opinie o Canexbud Firma Usługowo-Handlowa Paweł Kwasowski

qaz 2016-02-09 09:29:58
Wyzyskiwacze nad ludźmi szczególnie pan l z koniaczowa co siedzi w pierwszej ławce w kościele nie polecam szkoda tam iść
1
były pracownik 2016-02-09 09:34:22
Wreszcie ktoś napisał to ja porobiłem tam ze 3dni bo tam trzeba miec stalowe nerwy a pan ludw... Nie ma litości dla pracowników
1
markus 2016-02-10 11:19:05
Kiedyś mu to zemści niech go i całą rodzinę klątwa i przeklęcie będzie o to się modle przekręty pana L.L
1
ryś 2016-02-14 15:21:42
opinia negatywna pracować tam to tylko dzień nikt tam nie chce iść jak już coś to najlepsi pouciekali a została sama hołota panie lucku z m jak miłość zwolnij pan bo za niedługo sam pan zakasze rękawki jak kiedyś rowy się kosiło i nie miało zł na życie nie pamięta się jak wół cielęciem był pan prezes jest super wstyd takiego konowała trzymać tam wszyscy się śmieją z was na hucie i innych miejscach
1
piotr 2016-03-09 14:23:05
Haaaa ta rodzina to raptem z piekła rodem by się wstydzili za tego pana Lucjana cały koniaczów was wytyka palcami nic nie widać ale każdy wie swoje panie kwasowski Pawle wstyd za takiego pasożyta niech pan oczy otworzy pracownicy od pana uciekają przez niego tyle tam ludzi się przedarło i wszyscy uciekają on hami gnoi pracowników dzięki niemu uciekają ale jak pan chce wolna amerykanka za chwile bendzie pan sam robił bo nikt nie pójdzie tam albo wóz albo przewóz
1
mar... 2016-03-13 15:28:23
zgadzam się z przedmówcami tutaj odpiszcie do mnie jak żeśmy rozmawiali wcześniej nas jest więcej niż oni zrobimy proces zbiorowy czekam pip już był tam bo dałem im cynk teraz urz skarbowy zus i dalej jesli trzeba to cbś lub cba
mar 2016-05-18 14:20:41
słyszałem że ludwikowskiego bozia pokarała tera modle się dalej o jego nieszczęscie i dla jego rodziny zachowuj się tak dalej a bozia będzie inaczej karać
1
janek 2016-06-18 16:23:29
tam to powinno się zająć izba skarbowa bo umowa lipa a do ręki więcej kradną jak każdy dowody są więc zobaczymy ludwikowski kto jest górą będziecie gryzli kit z okien mniejsza umowa mniej składek oszuści złodzieje zatrudniają na czarno co kontrol to każą iść do domu dają 12 zł na godzinie 0 szkodliwych biorą dla siebie a jak tam pani z gsu co bułki sprzedawała szkoda mi pani że wy do kościoła chodzicie widzę was ale tu to modlicie się po co wy do tego koscioła chodzicie zaliczyć niedzielną msze diabły życzę wam wszystkiego co złe
1
patryk 2016-10-02 15:49:08
dobrze że takie coś jest miałem tam iść ale wolę iść do piotrowskiego nikt do was nie przyjdzie już każdy teraz czyta opinie przed pujściem do pracy opinie o firmie
Zostaw swoją opinię o Canexbud Firma Usługowo-Handlowa Paweł Kwasowski - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Canexbud Firma Usługowo-Handlowa Paweł Kwasowski