Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Zamość

Opinie o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

janek pracownik06 2017-01-17 17:18:28
To nie ta firma co kiedys cwaniaki dużo osób odeszło nie polecam stanowczo
8
hetman 2017-03-07 15:28:55
totalne kretactwo zero uczciwosci praca na czarno juz 3 swiat
2
nowy uciekinier 2017-03-07 15:48:22
masz racje dla durniów to miejcse obóz pracy zero madrych ludzi kierownictwo idioci do kwadratu robiłes na czarno zero emerytury na przyszłosc
3
apoklipsa 2017-03-07 19:27:28
byłem tam w lublinie to prawda w biurze mówią co innego budowa co innego jeden im prawde powiedział brawo RESZTA z majstram kobietą starcem kierownikiem to to patologia zmowa czas to skrócic policja do roboty urzad skarbowy spi byli pracownicy walczie o swoje czas z tym zrobić porządek
1
olsen 2017-03-07 20:45:38
brawo JACEK jestem za tym wielu otworzyło oczy napisz o tym jeden uczciwy byłeś w lublinie tam przydupasów chamów mnóstwo
2
były murzyn 2017-03-11 13:34:48
oszusci tyle lat działają to prawda dla frajerów praca a nie dla normalnych ludzi g arstka cweli dupowłazów zarobi na umowe reszta murzyni omijać zdaleka zero totalne jako pracodawca
1
ROBOL 2017-03-13 19:44:37
NIE BĄDŻ FRAJEREM TU WIELE PRAWDE NAPISAŁO TO SZUMOWINA CHAMY OSZUSCI PRACA NA CZARNO BYŁA NORMO TEMPE KIEROWNICTWO MAJSTRY WŁASCICIEL ŚWIR
1
pierwszy uczciwy 2017-03-18 09:02:50
zgłosiłem sprawe policji wydział przestepstw gospodarczych sprawa w toku jakoś opieszale idzie są pewni siebie że tylko drobne wątki wyjdą wiele milionów przez kilka lat niepłaconych składek ZUS PODATKU coś znaczy dla PAŃSTWA POLSKIEGO byli pracownicy którzy pracowali prosi się ozgłoszenie tych faktów dla dobra ich przyszłych emerytur
1
pierwszy uczciwy 1 2017-03-27 10:22:56
szajka pewna siebie liczą że wszystko pod dywan pozamiatają ciąg dalszy sprawy będzie pierwszy uczciwy
1
Krasny 2017-03-27 14:28:27
HEHE wódy pić nie pozwalali na budowie i powiedzieli dziadom do widzenia, i teraz szlochają nad swoim biednym losem. Do roboty zgnilce się weźcie i tyle wam powiem. Kto chce pracować to będzie pracować.
Ja u nich robiłem 4 lata temu i to jedyna firma gdzie kasa była na czas i kiedy trzeba było wsiąść bezpłatny urlop na Saksy to też szefostwo nie robiło problemu. Ale zawsze się znajdą malkontenci.
9
tirowiec 2017-03-28 14:01:23
może byłeś przydupasem wielu ma inne zdanie o tej firmie pracowłem tam to wiem jakie tam są relacje zero ucziwości chamstwo cwaniactwo praca na czarno to chleb powszedni garstka swoich też do czasu ucieknie jak zobaczy co to za firma ORMO zakładowe działało w tym czasie non stop dziś już mam budownictwo z głowy są inne zawody dla mądrych ludzi pozdrawiam tych co zmienili branże
1
zadowolony pracownik 2017-03-31 23:46:57
Sądząc po wypowiedzi jesteś nijaki Januszek śmierdziuszek. Czy miałeś nie zapłacone na czas! Czy ktoś cię oszukał. Ta firma na tle innych zamojskich wypada bardzo dobrze, Ile było uzgodnione tyle płacą i zawsze na czas. Taka jest prawda i nie zmieni tego opinia takich byłych "mądrych" pracowników. Więc przestań pierd* i zasuwaj tym swoim tirem przebranżowiony traktorzysto z Sitańca.
4
lech walesa 2017-04-07 22:06:02
Co to za firma Budmat mało kto zadowolony z byłych pracowników kilku zadowolonych zapewne swoich oszustwo sto procent i co z tego że kilku szuka prawdy zamość to mała mieścina wszyscy wiele wiedzo ale milczo to norma jeden plus kilku wkurzonych coś szukają ślepota policji to wszystko znajomi praca na czarno to przecierz wiadome i co z tego ręka ręke myje róbta tak dalej oni i tak kiedyś znikną z rynku budowlanego z dużo kaso rodzinke ustawio a wy sobie tylko pogadacie o pracy przekretach prawie sprytni są ale 1 uczciwy to odkrył to zapewne i niezłomny gość który juz wyjechał z zamościa panie z biura o przekretach wiedzo cuż inego tam się robi dla szefa pracować trzeba ale gdzie jak wszedzie to samo może jutro bedzie inaczej ale kiedy JUSTYNO MONIKO to odwas zależy czy prawda ujży światło dzienne PIERWSZY UCZCIWY nie podawaj się czas na zmiany inni niech też coś powiedzo toż to o was chodzi
1
bezrobotny 2017-04-11 10:46:29
wiosna w budownictwie w pełni a tu niema firmy porządnej by podjąć prace ten budmat to wielka chała wielu o tym wie idiotów jest mnóstwo i oto chodzi jesteś frajer to rób za 2000 złotych po 10 godzin z bando chamów oczywiście najpierw na czarno papiery złożysz na picu jak bedziesz pokrnym cielakiem to na miske ryżu zarobisz jak oczy otworzysz i uszy to poznasz to bagno przydupaski cie obserwować będą kablować do debili majstrów kierownik to ofiary losu za nic mają ciebie zięć chama na poganiacza niewolników się nadaje to już wiele wiesz potencjalny parobku budowlany jak byś miał zamiar w guwno wdepnąć wolne sobie weś od dziadostwa
1
były zamojski 2017-04-14 09:08:58
coś tutaj smierdzi w tym budmacie kiedyś tam pracowałem obecnie zagranico bywam wszystko to prawda chamstwo rozmusa tempe kierownictwo przydupasy praca na czarno dobrze ze tu przyjerzdzam na święta europa nalerzy do odwarznych warto poczytać co w budownictwie piszczy widze bez zmian zagranico warto nauczyć się jezyka omijać naszych to oszusci polska to nie pepek swiata właścicelom budmatu kierownikom majstrom przydupasom smierdzącego jajka dobrego lania w tempe łby byłym pracownikom ktorzy odeszli z tej parodi szcześcia
2
wolny 2017-04-18 14:18:26
UWAGA budmat szuka frajerów do pracy na Lublin OSTRZERZENIE 11o dniówka cały dzień zmarnowany wielka klapa Polski Obóz PRACY praca na czarno lub śmieciówka jesteś ciemniak to dla ciebie chołchoz UWAGA OSTRZERZENIE GROZI DZIADOSTWEM TWEGO ŻYCIA
1
kunta kinte 2017-04-20 17:59:03
jesli masz opózninie w rozwoju ta praca dla ciebi wiedz drogi gościu tu takich poszukują mądrych brak zarobki jak w afryce oczywiście na czarno zapierdalasz dla tych chamów kierownictwo tempota majster lalka zero właściciel cham
1
weteran budownictwa 2017-04-21 08:29:49
ale jaja to jeszcze działa to jest zero do kwadratu wszyscy wiedzą ale ciemniaków jest mnóstwo a jak z tym przekretem w policji pozamiatane pod dywan hehe ty coś o tym wiesz moja opinia znikł weteran budownictwa i inne prawdziwe oj bedzie się działo chyba to koniec tego amber gold w zamosciu przekret ostatnich lat najwiekszy
1
Janina 2017-04-24 19:22:44
Widzę, że wszystkie negatywne opinie są pisane przez jedną osobę, zdradza to styl wypowiadania się. Niestety w każdej firmie zdarza się czarna owca i widocznie chce oczernić firmę, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie tracić energię, Zamość to małe miasto i każdy wie, że BUDMAT to SOLIDNE przedsiębiorstwo, zawsze zapłacone na czas, a w tej branży to rzadkość. Pracownicy ubrani w firmowe ciuchy, świątek-piątek zawsze wolne, pokażcie mi drugą taką firmę. Żal mi Was ludzie, że macie czas wypisywać takie głupoty! A takie oczernianie z imienia i nazwiska Pań to zwykłe przestępstwo! Uważajcie KARMA WRACA!
3
nieznaj 2017-04-24 21:09:35
jest nas grupa byłych pracowników znamy się troche zmowa pisania nas łączy czy to jest nie prawda żę oszustwo tu norma w tym budmacie nic o tym nie wiesz ja i kilku wie to tobie prawda w oczy kole nas nie pokona czas ,styl opisu jest prawdziwy a kto na budowie pracował to ma podobny charakter Janino gubisz się w ocenie solidna firma płaci składki zus podatki i ma lepszą opine to nie prawda prawde my ujawniamy wkrótce to wyjdzie te panie zmiękną są jeszcze uczciwi jak ja i oni to kwestja czsu przekonamy się kto jest prawdo i omego dżichad budowlany czarne owce rozliczam -y
2
Janina 2017-04-24 22:41:22
Nikt w internecie nie jest anonimowy. Jesteś taki kozak to załóż swoją działalność i pokaż wszystkim jak to się robi ;)
1
xxx 2017-05-09 18:12:32
prawda w oczy kole usunieto moją opinie o tym jaka to [nie]solidna firma
1
były 2017-05-14 14:08:58
ciemnote to ty mozesz wciskać ułomnym zapierdalałem w tym dziadostwie kilka miechy na czarno wiec tempa babo nic nie wiesz o tym napewno nic nie rozumiesz wał to proste w tym budmacie
1
szeryf 2017-05-26 16:21:17
Przyszła chwila prawdy ,opinie prawdziwe są usuwane zapewne spółka oraz podległe biuro kadr tej [nie] solidnej firmy. Nikt nic nie wie a prawda jest taka że czas zrobić z tym porządek. ZUS ,urząd skarbowy ABW są gotowe do akcji ale nie w ZAMOŚCIU telefon dla uczciwych kontakt z ABW tel. 22 585 9192 w WARSZAWIE anonimowość zapewniona ewentualnie nagroda za informacje ważne w tej sprawie
1
znajomy z pkz 2017-06-10 23:26:04
Każdy kto się zna na budownictwie wie dobrze że zawsze jest przekręt na ubezpieczeniu pracowników jakości materiałów wykonastwie inwestycji to norma i w tym Budmacie jest to od początku istnienia tej firmy znam ty ludzi z PKZ tam już kręcili w Agtelu nabrał wprawy i tak już jest wszyscy wiedzo o co chodzi
1
Zostaw swoją opinię o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz