Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa

Warszawa

Opinie o Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa

były 2013-05-09 12:25:04
Ta firma to dziadostwo, dają jedną umowę składkową na 50 zł, plus drugą nieskładkową na resztę wypracowanych godzin. Nie szanują człowieka.
1
Były_pracownik 2015-11-06 21:14:57
Uważajcie na tych złodziei i oszustów. Wymyślają jakieś kary ch.j wie za co a płacą prawie nic. Umowa po dwóch miesiącach inna niż mówią na wstępie.
Ochroniarz 2016-01-24 16:38:46
Pracuje już trzy lata. Wypłaty na czas co do grosza. Nie oszukują, można złapać doróbki, kary tylko dla pijaków.
5
diabeł_nie_anioł 2016-02-05 12:24:32
Opinia dyrektora się nie liczy.
1
bodyguard 2016-05-01 21:32:23
Porządna firma dla porządnych pracowników. Pieniądze na czas, premie. Kary dla pijaków i złodziei. Pracuje trzy lata, nie narzekam.
Kamil_wawa 2016-05-11 11:46:50
wypłaty co do grosza, nawet premie za dyspozycyjność polecam.
miko 2016-08-29 11:22:23
taaa. premia 20zł a kara od 500zł wzwyż
były z Ekspert 2016-09-12 08:35:31
Człowieku dorabiać może i można ale za jakie pieniądze ??????
Na umowie śmieciowej z bronią???????????????
Odpowiedzialność niesamowita i w imię czego - ubezpieczenia od 50 PLN
Wolne żarty
antek 2016-10-18 11:56:43
chyba im dupe liżesz oni takich lubią cały czas kary za byle co nigdy nie otrzymałem wszystkich pieniędzy od 5 do 15 zł to normalka pani księgowa zbiera na podpaski normalka a sprubój się zwolnić 1000 zł to standert zwracaliśmy uwagę p.TOMKOWI ale nic z tego tam wszyscy kradną
diabeł 2016-10-18 12:09:14
jeżeli tak piszesz to pszedstaw się chociaż nazwiskiem kiedyś pracowałem w tej firmie nigdy nie dostałem całei pęsji zawsze brakowało 10-15 i więcej zł jak mówiłem p.A zawsze mówił że to wyjaśni pracowałem jeszcze 3 m-ce i nigdy nie wyjaśnił poprostu złodzieje
BORUTA 2016-10-18 12:21:09
KOLEDZY szukaicie wszędzie pracy w ochronie byle nie u ANIOŁA niewiem dlaczego w tej firmie niema kontroloi zewnętrznych tu pracują ludzie non stop po 7-8 dni i nikt tego nie kontroluje
Zostaw swoją opinię o Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa