Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa

Warszawa

Opinie o Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa

były 2013-05-09 12:25:04
Ta firma to dziadostwo, dają jedną umowę składkową na 50 zł, plus drugą nieskładkową na resztę wypracowanych godzin. Nie szanują człowieka.
6
Były_pracownik 2015-11-06 21:14:57
Uważajcie na tych złodziei i oszustów. Wymyślają jakieś kary ch.j wie za co a płacą prawie nic. Umowa po dwóch miesiącach inna niż mówią na wstępie.
4
Ochroniarz 2016-01-24 16:38:46
Pracuje już trzy lata. Wypłaty na czas co do grosza. Nie oszukują, można złapać doróbki, kary tylko dla pijaków.
11
diabeł_nie_anioł 2016-02-05 12:24:32
Opinia dyrektora się nie liczy.
2
bodyguard 2016-05-01 21:32:23
Porządna firma dla porządnych pracowników. Pieniądze na czas, premie. Kary dla pijaków i złodziei. Pracuje trzy lata, nie narzekam.
5
Kamil_wawa 2016-05-11 11:46:50
wypłaty co do grosza, nawet premie za dyspozycyjność polecam.
2
miko 2016-08-29 11:22:23
taaa. premia 20zł a kara od 500zł wzwyż
1
były z Ekspert 2016-09-12 08:35:31
Człowieku dorabiać może i można ale za jakie pieniądze ??????
Na umowie śmieciowej z bronią???????????????
Odpowiedzialność niesamowita i w imię czego - ubezpieczenia od 50 PLN
Wolne żarty
2
antek 2016-10-18 11:56:43
chyba im dupe liżesz oni takich lubią cały czas kary za byle co nigdy nie otrzymałem wszystkich pieniędzy od 5 do 15 zł to normalka pani księgowa zbiera na podpaski normalka a sprubój się zwolnić 1000 zł to standert zwracaliśmy uwagę p.TOMKOWI ale nic z tego tam wszyscy kradną
3
diabeł 2016-10-18 12:09:14
jeżeli tak piszesz to pszedstaw się chociaż nazwiskiem kiedyś pracowałem w tej firmie nigdy nie dostałem całei pęsji zawsze brakowało 10-15 i więcej zł jak mówiłem p.A zawsze mówił że to wyjaśni pracowałem jeszcze 3 m-ce i nigdy nie wyjaśnił poprostu złodzieje
2
BORUTA 2016-10-18 12:21:09
KOLEDZY szukaicie wszędzie pracy w ochronie byle nie u ANIOŁA niewiem dlaczego w tej firmie niema kontroloi zewnętrznych tu pracują ludzie non stop po 7-8 dni i nikt tego nie kontroluje
2
Łukasz_Wawa 2017-01-24 19:21:05
Firma nie dla pijaków i nieudaczników . Porządnie płacą tym co uczciwie pracują . Pijaków zwalniają , atmosfera ok .
1
Demon 2017-01-28 08:49:24
Cezary K. nie stawia się na wyznaczone dyżury od Świąt Bożego Narodzenia do Trzech Króli cztery tygodnie nie odbiera telefonu ... Ryszard Sz. pijany na obiekcie . . ... oto ostatni bohaterowie z Ekspert Security i pewnie napiszecie że powinni dostać premie za pracę. W tej firmie zasada pracuj uczciwie to uczciwie zarobisz. Pijakom, ćpuną i lewusom dziękujemy.
4
Czarny 2017-01-28 08:54:00
Pewnie piłeś alkohol w pracy lub nie przychodziłes na dyżury stąd ta frustracja chłopie ogarnij siē nigdy nie jest za późno
Marek_wawa 2017-01-28 09:01:22
Firma ok. Nawet wypłaciła mi zaliczkę jak miałem problemy finansowe. Szefowie ok.
dukato 2017-01-31 17:17:45
No ja nie mogę. To jak to wyjaśnisz przyjacielu że w JW Przasnysz nikt ze starego składu nie chciał u niego pracować. Pomimo wygranego przetargu w grudniu 2016.r dostał kopa i nawet nie wszedł na jednostkę.To samo na jednostce w Dębinie koniec stycznia 2017.r na 18 chłopa jeden du...........łaz został reszta podziękowała,o Soczewce nie wspomnę,to samo.To wszystko ludzie którzy mieli z nimi wcześniej kontakt i wiedzą czym facet pachnie.Macie konkrety, wszystko do potwierdzenia.
2
Gshdb 2017-02-07 19:21:26
Ciekawe dlaczego skoro na Dębinie jest tak źle to dlaczego większość z nich chce teraz wracać? Z Kazunia z innej firmy uciekają dokąd pieprz rośnie.
Demon 2017-02-12 00:31:08
JW Przasnysz przetarg bez wadium więc nie było ciśnienia Stary skład na święta nie chciał pracować , wejście było na 20/12/2016 po świętach byli chętni tak fachowcy pracują .......... najlepiej zamknąć jednostkę na święta Firma szanuje tych co szanują pracę lewusom , ćpuną , i pijakom dziękujemy pracując uczciwie uczciwie zarobisz Soczewka komplet , Dębina 3/4 składu chętnych zapraszamy terminowe wypłaty , miła atmosfera dla normalnych , chamstwa nie tolerujemy
1
Głos Sumienia 2017-02-12 00:42:36
Marek W. powinien raz na 2 godziny wykonać patrol trwający 15 minut w ciągu 24 godzin z pomieszczenia ochrony nie wyszedł ani razu bo niedziela na obiekcie nie ma nikogo po co patrolować lepiej pospać pooglądać telewizję tak pracuje super ochroniarz za 9,5 zł netto /h bez kwalifikacji i może też należy super bohatera nagrodzić firma szanuje tych co szanują pracę jak byśmy tak wszyscy pracowali to zamawiajacy by nie widzieli sensu trzymać ochrony
1
aniołek 2017-04-14 16:55:41
panie Tomku twierdzi pan że pijekom dziękuje dlaczego dalej u pana pracuje pijak który po pijanemu wyciąga broń do dowudcy zmiany i grozi że jej użyje oczywiści ukarał pan go 800zł i nic wjęcej dlaczego o tym zaiściu nie została powiadomiona policja czekamy co pan powie oczywiście 800zł w pana kieszeni tak trzymać co na to p.Pudziwa
5
Zostaw swoją opinię o Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekspert Security Centrum Szkolenia Arkadiusz Pudźwa