Art-Bud Usługi Remontowo-Budowlane Artur Barański

Nidzica

Opinie o Art-Bud Usługi Remontowo-Budowlane Artur Barański

mj61 2015-07-16 12:04:13
Nierzetelny nie wywiązuje się z umowy oszukuje i kręci
inwestor 2015-09-11 14:43:13
Inwestorze omijaj tę ekipę z daleka !
pracodawca 2015-09-11 14:48:19
Inwestorze, jeśli chcesz mieć kłopoty zatrudnij tego nieuczciwego krętacza, a masz to jak w banku. Zmienił nr telefonu jednak "smród" pozostał.
art bud 2016-01-31 14:43:41
To kłamstwo wykonawcą jestem rzetelnym i odpowiedzialnym ludzie którzy piszą złe rzeczy powinni podać konkretne przykłady a numer telefonu mam od 6 lat
1
art bud 2016-01-31 14:47:11
dziwne że opinia dodana co 5 minut
1
art bud 2016-01-31 14:52:31
Witam nazywam się Artur Barański jestem właścicielem firmy zatrudniam 14 pracowników i realizuje wiele inwestycji ludzie pisząc takie rzeczy o mnie powinni podać konkretne przykłady ,oraz się przedstawić a nie oczerniać porządnych ludzi poza tym sprawę zgłaszam na policję
1
były pracownik 2016-06-08 23:12:33
Bardzo nieuczciwy, nie wypłaca ludziom pieniędzy. W czerwcu odbyła się sprawa w sądzie i dostał nakaz zapłaty zaległych pieniędzy pracownikom (poszkodowani pracownicy też otrzymali wyrok sądowy odnośnie jego przekrętów)
sedek 2016-07-20 11:07:50
Właściciel bardzo nieuczciwy, kłamca, a poza tym z elektronicznym dozorem na nodze (po wyroku karnym)
Zostaw swoją opinię o Art-Bud Usługi Remontowo-Budowlane Artur Barański - Nidzica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art-Bud Usługi Remontowo-Budowlane Artur Barański