Grochowski Tadeusz Usługi Remontowo-Budowlane

Białystok

Opinie o Grochowski Tadeusz Usługi Remontowo-Budowlane

zielonyludek 2015-08-25 16:09:25
Nie płaci na czas, oklamuje pracowników i klientów. Zastanów się 3 razy czy chcesz być oszukany/oszukana :(
3
oszukany 2015-09-07 01:15:09
Ten ktoś nie zasługuje na zaufanie - chętnie bierze kasę, ale niechętnie sie nią dzieli z podwykonawcami...
2
uve 2015-10-05 13:03:08
Facet to bajkopisarz. Opowiada historie zupełnie nie pokrywające sie z rzeczywistością. Po prostu kłamie
2
Oszukany 2015-10-23 19:37:39
Tym człowiekiem powinien zająć się prokurator, oszust, kłamca, złodzieje, uwaga na oszusta Białostocki kretacz!!!
2
aga 2015-11-19 15:57:38
Uważajcie na gościa wyłudza wręcz pieniądze. Jest miły, sympatyczny, świetnie gra modulacją głosu ja się nabrałam. Nie dajcie się zwieść. Żadnych transakcji finansowych.
3
abc 2016-02-18 10:59:20
wszystko w pożądku .wykonane w terminie. 100% pełen profesjonalizm. polecam.
2
Majster 2016-02-18 11:07:29
Pracowałem w tej firmie i miło wspominam. Nie rozumiem tch komentarzy na górze.Panowała tam miła atmosfera,wypłaty były płacone w terminie ,dobre stawki w razie potrzeby zaliczki.Praca na legalu a nie jak u większości na czarno! Gorąco polecam.
1
Oszukany 2016-06-03 12:12:28
Chyba te pozytywne opinie pisze sam Grochowski,lub człowiek który nie wie o całej sytuacji. Grochowski to oszust, bierze cudze pieniądze na zaliczki nie wykonuje usługi a naddatek zasłania się chorobą. Od klientów nie odbiera telefonów, nie wspomnę że jest w domu i nie otwiera drzwi, a co najważniejsze znowu się przeprowadza, aby go ludzie nie nękali!!! Złodziej !!!!
3
Oszukana 2016-08-24 11:07:53
Potwierdzam opinie powyżej człowiek, bez żadnego Sumienia. Bez Honoru. Wyłudza pieniądze i zasłania się chorobą.
1
Zostaw swoją opinię o Grochowski Tadeusz Usługi Remontowo-Budowlane - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grochowski Tadeusz Usługi Remontowo-Budowlane