Trebor Robert Dachowski

Olkusz

Opinie o Trebor Robert Dachowski

zuro 2015-04-14 15:48:53
NIE POLECAM!!! Odradzam wszystkim, którzy zastanawiają się nad nawiązaniem współpracy z tym pseudo "wykonawcą". Firma została wynajęta do wykonania tynków oraz ocieplenia poddasza wraz z ułożeniem płyt kartonowo-gipsowych. Tynki zostały wykonane poprawnie ale przez to że wynajął do tego podwykonawce. Swój "profesjonalizm" pokazał przy dalszej pracy. Wełna pod kartonami została niepoprawnie ułożona, przy oknach dachowych w ogóle jej nie dano. Karton-gipsy dosłownie wisiały przez błędny montaż profili. W miejscach łączeniowych płyt nie było nam dane zauważyć prostoliniowości oraz kątów prostych. Kiedy właściciel został upomniany o całkiem zepsutej robocie, ten z uporem maniaka za każdym razem obiecywał że wszystko poprawi. Doszło do takiej sytuacji w której, aby wyprostować wybulone skosy, "fachowcy" nałożyli 10 cm gipsu. Po 5 miesiącach partactwa, firma została wyrzucona z budowy, a my musieliśmy wynająć inną, której udało się wszystko poprawić. Jednak materiały po tamtej robocie były do wyrzucenia a my 20 tyś do tyłu jesli chodzi o koszty. Ogólnie NIE POLECAM !!!! tego pseudo fachowca a opis na jego stronie internetowej " Wynajmij nas, a remont mieszkania będzie dla Ciebie spokojnym okresem bez żadnych "niespodzianek" uważam za świetny żart tak jak żartem mogę określić całą tą robotę . Zainteresowanym chętnie podeśle zdjęcia. Mój mail: zuroslawski@poczta.fm
123 2015-05-11 16:42:05
KTOŚ JEST W BŁĘDZIE, U MNIE WYKONALI PODDASZE I JESTEM ZADOWOLONY. WYKONYWAŁ SAM SZEF Z PRACOWNIKAMI POLECAM POLECAM MARCIN
3
TOMEK 2015-06-10 16:52:41
Z firmy jestem zadowolony montowali mi okna i remont piętra i łazienki ,ZADOWOLONY JESTEM W 100% POLECAM JAK PAN WYŻEJ TOMEK
1
ZBYCHU 2015-06-10 16:55:43
TA PIERWSZA OPINIA TO CHYBA KONKURENCJA JA JESTEM ZADOWOLONY Z ŁAZIENKI I TARASU FIRMA 100% POLECAM ZBYCHU
ADOLF 2015-06-18 12:26:50
Pierwsza opinia to chyba jakieś ŻARTY pan Robert z pracownikami wykonywał mi ocieplenie poddasza i jest równiutko z gładzią i malowaniem a te 10 cm to ten pan z pierwszej opinij niech puknie się w czoło co pisze. Czy wie ile to jest 10 cm. Polecił mi znajomy firmę TREBOR i jestem mu wdzięczny dzięki STEFAN.
XXX 2015-09-29 22:45:26
Pracowalem w tej firmie i wiem ze ludzi - klijentów robi w trombe i sa niezadowoleni a ADOLF , ZBYCHU , TOMEK , MARCIN TO tylko Pan doachowski aby sobie podciagnac opinie ktora i tak ma zrombana na Olkuszu i okolicy. Nie polecam tez tam pracy bo co innego mowi na wstepie pracy a co innego daje na koniec - PROPONUJE SPISYWANIE UMOWY .
Miki 2016-04-10 12:04:51
Ja też miałem do czynienia z panem Dachowskim i może nie 10 cm nakładania gładzi ale myślał że nałoży 5 cm na kilka pokoi to ile tego gipsu wyjdzie.Nie polecam radze z pisać umowę przez jakimi kol wiek pracami choćby i umowa też nic nie daje bo trzeba iść do sądu do końca będzie szedł w zaparte że wszystko się da poprawić a na końcu i tak jest totalna kicha .A pozytywne opinie to chyba sobie sam piszę bo wątpię żeby był ktoś zadowolony z usług tego pana!!!
zuro 2016-05-09 21:15:21
Panie (usunięte przez administratora) , żałosne jest wystawianie sobie samemu opinii jaką to profesjonalną firmą nie jest TREBOR. Chociaż troszkę trzeba było się wysilić, żeby te wpisy nie wskazywały na Pana. Przede wszystkim radzę wyłączyć Caps Lock następnym razem i nie posługiwać się kalendarzem z imionami przy wymyślaniu nicków. Pierwsza opinia to wcale nie opinia konkurencji tylko wiarygodna opinia osoby pokrzywdzonej przez Pana i myślę że takich osób będzie więcej. Jak pisałem wcześniej NIE POLECAM! i ODRADZAM!

pokrzywdzona 2016-05-10 13:23:33
Widzę,że nie tylko ja zostałam pokrzywdzona przez pana R. Po dziś dzień zastanawiam się dlaczego ja uwierzyłam tym jego obietnicą i pięknym słówkom "wszytko naprawimy, wszytko zrobimy" Najpierw Panie R trzeba zdobyć odpowiednie umijejętności i wiedzę zanim się komuś zacznie kity wciskać. Koszt naprawy dziadostwa jakie pan R pozostawił- 7 tysięcy. P.S również uważam że Pan R sam sobie wydał pozytywne opinie na tejże stronie. Pozdrawiam
cayado 2016-06-28 14:44:32
Zero pojęcia o wykonywanej pracy, brak czasu dla klientów. Gwarancję nie są rozpatrywane w terminie, ponieważ Pan R. nigdy nie ma czasu, ale należy to do jego obowiązków z których się nie wywiązuje. Pieniądze nie wypłacane w terminie zaniżana stawka miesięczna, najlepiej jakby się do pacy za darmo przychodziło. Nie polecam tej firmy aby wykonywała jakiekolwiek remonty.
Oczywiście też sądzę, że Pan R. sam sobie dopisuję komentarze. Totalna kicha brak profesjonalizmu. Ludzie pracujący bez doświadczenia....
Zostaw swoją opinię o Trebor Robert Dachowski - Olkusz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trebor Robert Dachowski