Decor Prest Paweł Suder

Kraków

Opinie o Decor Prest Paweł Suder

oszukanyinwestor 2014-09-10 18:10:12
Konkurencyjne ceny, ale w trakcie prac okazało się że firma jest niesolidna, niestety zatrudnia przypadkowych ludzi. Podłogi zostały położone niezgodnie ze sztuką (opinia kilku fachowców!), brak dylatacji, podłoga sie odkleja i wybrzusza. Utrudniony kontakt z właścicielem który unika poprawienia błędów i obraża się bo inwestor śmie domagać sie wykonania zleconych prac!!!! Zdecydowanie ostrzegam przed tym wykonawcą firmą Decor Prest i jej właścicielem Pawłem Suderem!!! PS. Salon z ekspozycją znajsuje sie obecnie na ul. Rękawka.
4
nick 2014-09-29 20:46:19
wykwalikowana kadra prezes ok super wykonawca polecam
3
2014-10-09 20:40:00 2014-10-09 21:41:41
Ludzie omijajcie szerokim lukiem tego partacza
4
Zadowolony klient 2014-10-12 19:38:47
Jak ktos jest złodziejem i nie chcge płacic za dobrze wykonaną usługę to potem wystawia takie komentarze!Znam ludzi pracujących u Pana Sudra i wiem ze są to dobrze wykfalikowani pracownicy i angazują sie w to co robią!Oszukanyinwestorze z tego co wiem to nie jest jedyna firma z ktorej nie jest Pan zadowolony,moim zdaniem chce Pan sobie uwić gdniadzko czyims kosztem i jest Pan porprostu nieuczciwy !
1
Paweł Suder 2014-10-12 19:46:13
Serdecznie pozdrawiam konkurencje i dziękuje za słowa krytyki. Paweł Suder
2
pit 2015-04-17 21:10:02
dramat tez przejechalem sie na tej firmie odradzam
3
długoletni klient 2015-04-25 23:26:33
Naprawdę nie wiem skąd się biorą niektóre negatywne opinie na temat pracy pana Pawła Sudera . Współpracuje juz z nim kilka lat bo wykonywał u mnie juz dwa mieszkania i dom jednorodzinny i nigdy nie było problemów. Zawsze mega fachowo , terminowo i czysto , podłogi zachowują sie bez jakiegokolwiek zarzutu . Pracował również w restauracji moich teściów oraz hotelu szwagra i wszyscy są nim zachwyceni a nasza współpraca trwa już 6 lat. Niepochlebne treści to prawdopodobnie klienci którzy szukaja dziury w całym i oczekują nagle cudownych rabatów a gdy Pan Paweł sie nie zgodzi to wypisują takie komentarze. Przyszli klienci pana Pawła zwróćcie uwage na fakt ze pracuje on latami i obsługuje setki klientów indywidualnych i zawsze ktoś sie taki trafi by napisać coś złego . Rozmawiałem z Panem Pawłem i dlatego pisze ten komentarz gdyż widzę ze setki zadowolonych klientów nie wystawi dobrego komentarza gdyż nie czują takiej potrzeby jedynie ten jeden na stu chce sie zemścić i wypisze coś obraźliwego. Szanowni przyszli klienci Pana Pawła Sudera właściciela firmy Decor Prest apeluje do Was gorąco ze nie ma sensu przejmowac sie głupimi wpisami 2 klientów kiedy setki są zadowolonych i z tego co wiem Pan Paweł wykonywał takze zlecenia o których nawet nigdy nie mówił - WAWAEL, TEATR STARY, TEATR SŁOWACKIEGO, AGH, PWST, SUKIENNICE, APARTAMENTOWIEC COSMOPOLITAN, STARY DOM ZDROJOWY, HOTEL CHOCHOŁOWY DWÓR, SĄD ADMINISTRACYJNY, BIBIOLIOTEKE MIASTA WARSZAWY, CENTRUM KONGRESOWE, GRAND HOTEL,CZęSC GALERII KRAKOWSKIEJ ,BRONOWICKIEJ , MUZEUM HISTORYCZNE MIASTA KRAKOWA , FILHARMONIE KRAKOWSKĄ, OPACTWO W TYŃCU ORAZ WIELE CAŁYCH BUDYNKÓW GDZIE POWIERZCHNIA PODŁÓG DREWNIANYCH PRZEKRACZAŁA GRUBO 1000M2 A BYŁY TO ZWYKLE CAŁE KAMIENICE KTÓRYCH NIE BAŁ SIE WYKAŃCZAĆ W CAŁOŚCI i pewnie wiele jeszcze prac o których nie pamiętam i o których mi nie wspomniał wiec proszę zważyć na moją opinie ze jest to fachowiec z krwi i kości z cudowny zespołem pracowników a nie przejmować się dziwnymi dwoma lib trzema o
1
Dominik Brada 2015-05-30 21:49:49
Bardzo polecam firmę Decor Prest . Rzetelnie i bardzo terminowo wykonane zlecenie choć właściciel ze względu na ogrom pracy raz poprosił o przesunięcie o kilka dni montażu aczkolwiek nie postawił mnie przed faktem dokonanym tylko zapytał czy nie sprawi to problemu , pracownicy Pana Pawła wykonali wszytko z największą starannością wiec nie mogę mieć najmniejszych uwag . Praca trwała dużo krócej niż sie spodziewałem czym zostałem bardzo mile zaskoczony. Ceny bardzo przystępne i sporo niższe od konkurencji . Bardzo wysoka kultura pracowników i wykonanej pracy.
1
tom 2015-08-12 17:56:02
Firma ok , dziala sprawnie i terminowo.Polecam wszystkim . Jedna z niewielu firm ktora nie wymaga od klientow zaliczek - prawdopodobnie dlatego ze jest pewna jakosci swojej pracy.
2
klient 123 2015-11-19 07:06:30
super wykonanie i super firma - juz nic wiecej nie musze dodawac , bardzo polecam
1
pracodawczyni 2015-11-19 18:18:11
Zgadzam się z Panem to solidny mega fachowiec!!!!!
1
polecacz 2015-11-30 23:34:10
Praca wykonana super na 5+ i w zaskakująco przystepnych cenach porownując oferty z zagłębia salonow Parkieciarskich przy ulicy Zakopiańskiej.
Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM KAZDEMU.
1
bardzo zadowolony klient 2016-01-12 22:09:32
Zgadzam się z polecaczem. Pan Suder bije całą ul. Zakopiańską na głowę nie tylko jakością, ale i cenami. Nie jest to forma prymitywnej reklamy, a opis prawdziwego doświadczenia. Zdecydowanie polecam. Wiem co mówię bo od miesiąca cieszę się piękną, oryginalną podłogą wykonaną przez Decor Prest. Dziękuję.
1
Monika 2016-08-24 20:28:15

Firma nieterminowa i nie szanująca klienta. Pan Paweł pod nickiem DŁUGOLETNI KLIENT pisze, że współpracował z dużymi klientami, ale oni nie wystawili mu żadnych referencji. Sympatyczne rozmowy niestety nie wystarczą.
2
Basia 2016-08-25 23:22:33
Ze mną umawiał się trzy raz i na tym się skończyło. Potem znalazłam firmę Krak Parkiet, która sprawnie i rzetelnie wykonała usługę. Zaproponowali też świetne materiały, których mają bardzo duży wybór. Z tego co piszą niektórzy to chyba dobrze, że Pan Suder już się nie odezwał.
2
Paweł Malinowski 2016-10-02 11:43:35
Też mi kiedyś polecali tę firmę, ale gość po pierwszym telefonie już się nie odezwał. Polecam firmę PARKIET Marka Pawlikiewicza. Szybko, tanio i rzetelnie.
2
Magdalena 2016-10-10 10:29:08
Praca wykonana fachowo i terminowo bez problemów , efekt taki jaki sie spodziewałam . Od początku wszytko zostało mi wyjaśnione i faktycznie sprawdziło sie w 100%
Gorąco polecam gdyż zarówno właściciel to osoba niezwykle kompetentna jak i pracownicy to osoby o wysokich umiejętnościach i kulturze osobistej .
Magdalena
1
Dan 2016-10-27 23:24:03
Super Podloga wykonana przez super fachowcow .
Polecam bez jakiegokolwiek ryzyka .
Osobiście jestem bardzo zadowolony . Opieka ze strony firmy bardzo dobra .
Daniel
1
Daniel 2016-11-20 08:30:52
Polecam bo efekt końcowy jest naprawdę wow. W trakcie realizacji i przed nią nie było żadnego problemu , bardzo miła i fachowa obsługa - czasami był problem z kontaktem telefonicznym bo non stop zajęte ale zawsze był kontakt zwrotny .
Polecam
1
ARTR 2016-11-22 18:16:47
Praca wykonana bez zarzutu . Czysta i profesjonalna robota bez zbędnych telefonów i bicia piany . Rozliczenie po wykonaniu i odbiorze końcowym . Oceniam prace na mocne 5.
Artur Malicz
Łukasz 2016-12-01 18:07:59
Zajebiscie mi zrobili deski dębowe
Zona bardziej zadowolona nawet jak ja
1
Zostaw swoją opinię o Decor Prest Paweł Suder - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Decor Prest Paweł Suder