Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak

Biczyce Dolne

Opinie o Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak

pracownik 2014-11-30 21:33:22
Nie wypłaca ciężko zarobionych pieniędzy , szkoda słów ostrzegał przed tym panem
3
kryptonim 2016-10-04 18:39:14
super gość
2
u mnie tez robili 2016-12-17 12:24:50
firma dziadostwo potwierdzam. Partacze !
3
Adiole Paint 2017-01-17 17:27:01
Gratuluję inwencji twórczej jak samemu się czegoś nie potrafi to najlepiej obsmarować konkurencję, przedstaw się .
1
Jakub 2017-01-28 13:26:17
Jak dla mnie firma wywiązała się wzorowo z powierzonego zadania, łazienka dość problematyczna, ale dali rade, jestem zadowolony z efektu końcowego;) Przy następnej inwestycji na pewno skorzystam z waszych usług .
Pozdrawiam Pana (usunięte przez administratora)
2
Wykonawca 2017-02-18 13:00:21
NIE polecam absolutnie! Jestem wykonawcą któremu zlecił kilka drobnych realizacji, zakupiłem u niego towar, zapłaciłem ciężkie pieniądze za szkolenie - przy pierwszych problemach "wypiął" się na mnie . Zero kontaktu, brak odpowiedzialności , materiał do "d...py" , Jak takie firmy jeszcze funkcjonują na rynku? Ja sobie jakoś dam radę z tym jego materiałem, w odróżnieniu od tego Pana jestem profesjonalistą a nie kombinatorem....Radzę uważać na p...ana Wacława.
1
Gość 2017-02-20 21:53:02
Nie rozumiem tych negatywnych opinii, sam mam zrobione u pana Wacława 3 posadzki w tym 3d,modelowaną i z kamiennego dywany. Po 3 latach wszystko gra nic się nie odkleja. Gość specyficzny jednak ZNA się na robocie co poniektórzy tu piszą.Z tego co wiem jest parę firm, którym zależy na opiniach i zakładam, że negatywne opinie o firmie pochodzą od konkurencji. Również posiadam zdjęcia wykonanych systemów (dobrze zrobionych !!) Polecam
1
"Zadowolony klient" 2017-02-22 13:58:11
3 lata temu, to temu Panu może się chciało pracować i dobrze wykonywać swoją robotę. Teraz jego praca polega na opowiadaniu kim on to nie jest, partoleniu roboty i wymuszaniu krzykiem zapłaty.
Zostaw swoją opinię o Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak - Biczyce Dolne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak