Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak

Biczyce Dolne

Opinie o Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak

Adiole Paint 2017-01-17 17:27:01
Gratuluję inwencji twórczej jak samemu się czegoś nie potrafi to najlepiej obsmarować konkurencję, przedstaw się .
1
Jakub 2017-01-28 13:26:17
Jak dla mnie firma wywiązała się wzorowo z powierzonego zadania, łazienka dość problematyczna, ale dali rade, jestem zadowolony z efektu końcowego;) Przy następnej inwestycji na pewno skorzystam z waszych usług .
Pozdrawiam Pana (usunięte przez administratora)
2
Wykonawca 2017-02-18 13:00:21
NIE polecam absolutnie! Jestem wykonawcą któremu zlecił kilka drobnych realizacji, zakupiłem u niego towar, zapłaciłem ciężkie pieniądze za szkolenie - przy pierwszych problemach "wypiął" się na mnie . Zero kontaktu, brak odpowiedzialności , materiał do "d...py" , Jak takie firmy jeszcze funkcjonują na rynku? Ja sobie jakoś dam radę z tym jego materiałem, w odróżnieniu od tego Pana jestem profesjonalistą a nie kombinatorem....Radzę uważać na p...ana Wacława.
2
Gość 2017-02-20 21:53:02
Nie rozumiem tych negatywnych opinii, sam mam zrobione u pana Wacława 3 posadzki w tym 3d,modelowaną i z kamiennego dywany. Po 3 latach wszystko gra nic się nie odkleja. Gość specyficzny jednak ZNA się na robocie co poniektórzy tu piszą.Z tego co wiem jest parę firm, którym zależy na opiniach i zakładam, że negatywne opinie o firmie pochodzą od konkurencji. Również posiadam zdjęcia wykonanych systemów (dobrze zrobionych !!) Polecam
1
"Zadowolony klient" 2017-02-22 13:58:11
3 lata temu, to temu Panu może się chciało pracować i dobrze wykonywać swoją robotę. Teraz jego praca polega na opowiadaniu kim on to nie jest, partoleniu roboty i wymuszaniu krzykiem zapłaty.
2
marcin 2017-02-27 19:33:52
Znam Wacka już troche i chyba wam się trochę osoby pomyliły. Gość jechał do mnie 360 kilometrów tylko poto żeby dac mi zywice i wracać do domu drugie 360 km. I złotówki z tego niemial. Więc nie pierdolcie. Ja sam robię podłogi i jeszcze się nie zdazyło żeby nie pomógł i nie doradzil.. a poza tym to trzeba mieć smykalke do tego. Bo ja sam jeździłem na inwestycje i widziałem jak ludzie po szkoleniu potrafią spierdolic podłogę. Bo to się samo nie robi.
1
marcin 2017-02-27 19:56:55
Jakieś dowody macie? Adresy inwestycji? Bo takie gadanie ze trzy lata temu...a teraz to.... o kant...du..rozbić. bo ja byłem z nim na kilku i sam robię i wiem co ludzie potrafią. Wlaza po kilku godzinach albo jak tylko z nikniemy za rogiem i mają pretensje że ślady są. Albo wybierają kolory, wzór a na końcu mówią że myśleli że te kolory to inne wybrali i wzór też bo myślą ze ktoś jest idiota i powie : ok to nie placcie jak wam się nie podoba. Żal mi was. A poza tym to pewnie z konkurencji jesteście i nie macie żadnej fajnej podłogi do pokazania to chociaż tak się odgryziecie
ADIOLE-PAINT 2017-02-28 12:07:06
jak masz jakiś problem to zadzwoń 664211003 a nie pisz bzdur wiem z jakiego API piszesz
ADIOLE-PAINT 2017-02-28 12:21:31
Witam Pana PROFESJONALISTĘ HA, HA,HA PO pierwsze jak można pisac że jest się profesjonalistą po dwóch dniach szkolenia w Firmie ADIOLE-PAINT. Najlepiej pisać o materiałach że są dziadostwo , na nich trzeba trochę popracować podłogi one same nie zrobią , trochę praktyki wspaniały wykonawco , trzeba poznać chemie i zapoznać się z podręcznikiem materiałów,nie przyrównuj się do 25 lat działalności Firmy ADIOLE a materiały kup sobie na bazarze wiemy kim jesteś mamy dostęp do twojego api, wróć do tego co robiłeś a nie bierz się za żywice ,masz problem to dzwoń firma ADIOLE jest pod tel.664211003
ADIOLE-PAINT 2017-02-28 12:37:20
Wielki kliencie z ul. Konkolowej przestań szkalować weż się do roboty o podłogę trzeba dbać , czyściej mają prosięta za twoim płotem hodowane przez twojego sąsiada niż ty w domu ,a twoja pani niech się weżmie do sprzątania odchodów po pieskach a nie zgrywa wielką Panią ,zresztą tak jak się okresliłes masz ja do rozrywki jak masz problem to przyjedz do Nowego Sącz TO CI GO SZYBKO ROZWIĄŻEMY, i możesz się dalej nagrywać będzie więcej materiałów dowodowych do prokuratury
Konkolowiec 2017-02-28 15:11:01
To fakt ....mam ją do rozrywki - ale żebyś widział siebie jak się śliniłeś i jarałeś na nią przy robocie :) pewnie dlatego Ci nie wychodziło.....bezcenne.....
Krakus 2017-02-28 15:13:47
Smutny fakt.... ale niestety prawda.... :(
"Zadowolony klient" 2017-02-28 21:35:38
Szanowny Panie skoro zatrudnia sie fachowca to nie ma sie nic wspólnego z tzw przez Pana robota, ani byciem fachowcem. Bo można być burakiem, ale jeżeli uczciwie sie wykonuje swoją prace i chce sie zatrudnic profesjonalistę to znaczy, ze ma sie zdrowy rozsądek i pieniądze, a co za tym idzie w swoim fachu jest sie fachowcem. Moj komentarz dotyczył innej inwestycji ale odzew Pana Wacława i innych ludzi mowi jedno: Wszyscy klienci sa traktowani tak samo. Rozpisywanie sie w internecie o bałaganie u klienta pokazuje poza brakiem umiejętności budowlanych brak elementarnych zasad kultury i etyki zawodowej. Burakiem w tym wszystkim jest Pan Wacław, któremu śle wyrazy należnego szacunku.
1
"Zadowolony klient" 2017-02-28 21:45:45
Szanowny Panie Wacławie w związku z moimi niepochlebnymi opiniami na Pana temat i znajomością mojego API bardzo proszę o skierowanie sprawy do prokuratury i rozwiązanie moich problemów. Myśle, ze jeżeli zobaczą efekty Pana pracy zostanie mi wypłacone odszkodowanie.
PS. Chyba chodzi o IP i pomimo Pana przekonania istnieje cos takiego jak wolność słowa z czego Pan w swoim jak i Pan głosem tajemniczego fana Pańskiej pracy - Marcina korzysta. Pozdrawiam, życzę sukcesów zawodowych, udanego API safari oraz rychłego bezrobocia.
2
Marcin 2017-03-01 06:29:14
Dokladnie tak, żenada z tymi komentarzami na temat czystosci , zony itp...ma z tym sam koleś problemy, czyli z higieną no i z tąd te kompleksy pewnie...
ADIOLE-PAINT 2017-03-01 09:49:20
ostrzegam wszystkich wykonawców przed Panem z ul. Konkolowej Łódz ten pan żeruje na wykonawcach stawia pałacyki nie wypłaca kasy a następnie sra po wszystkich forach internetowych pod pseł. krakowiaczek, zadowolony klient itp.
marcin 2017-03-01 20:03:30
Nie jestem niczym fanem Szanowny Zadowolony kliencie. H...j mnie trafia jak czytam cos takiego. Znam gościa szmat czasu i wiem co i jak robi. A takie teksty ze nic nie potrafi potem ze 3 lata temu coś potrafił a potem ze się na żonę gapił.... na poziomie podstawówki. Na szczęście my mamy robotę i będziemy mieć.bo ludzie oceniają nas po pracy jaka wykonujemy a nie po bazgrolach nizaspokojonego ambicjonalnie anonimowego pismaka. życzę więcej oleju w głowie.
Paula 2017-03-01 20:37:40
Szczerz polecam usługi firmy Adiole Paint. Pełen profesjonalizm, świetni fachowcy, efekt rewelacyjny!!!!
"Zadowolony klient" 2017-03-01 23:42:55
Jak Adiole Paint pracowało u mnie to nie kojarzę żadnego Marcina, wiec przestań pieprzyć jak Cie człowieku gdzieś nie było i nie widziałeś dzieła Pana Wacusia bo według niego wszyscy robią baraninę, a on Baranów ze swoich klientów. Skoro zrobił tyle kilometrów zeby Ci za darmo pomoc to czemu nie dogada sie z jednym dwoma czy trzema niezadowolonymi klientami? Czemu wyciąga jakies pierdoly na poziomie podstawówki?
marcin 2017-03-02 13:48:04
To Ty nie pisz bzdur. Bo sam niewiesz oco ci chodzi. Czy oto ze spieprzyli, czy oto ze się na żonę gapił czy oto ze 3 lata temu mu się chciało. Bierze się rzeczoznawcę i ocenia czy podloga jest spiepszona czy źle użytkowana. Przez 3 lata Ci się podobało a teraz się obudziles.... A że sa porysowana to świadczy o użytkowniku. O podłogę trzeba dbać czy to żywica czy panel czy parkiet czy płytka.....i to tyle.
"Zadowolony klient" 2017-03-02 22:04:22
Przeczytaj człowieku o czym ja pisze. O żonie pisze jakis konkolowiec. Wziąłem ich bo widziałem u kilku osób jak wczesniej robili remonty jaki wtedy był skład pracowniczy nie wnikałem. W tym momencie kończone sa poprawki po Panach i czytając rożne źródła i oceniając efekty pracy poprawiającego widac jest różnice. Teraz jasne
"Zadowolony klient" 2017-03-15 16:55:49
Czy brak komentarzy oznacza bezrobocie Pana Wacława? Czy może remontuje stajnie i klienci nie mają internetu i możliwości komentowania "baraniny" jaką Pan Wacław zostawia? Pozdrowienia dla Pana Wacusia
1
Jolanta 2017-03-22 17:17:25
Oj..... widzę że sporo nas się uzbierało.... w sensie "wystawionych" przez tfu...fachowca Pana wacława...
Pewnie faktycznie stajnie robi...bo po raz kolejny spartolił robotę - tym razem u dosyć ważnej osoby....
(prawniczka) . Dlatego raczej nie zagości tutaj.....
1
"Zadowolony klient" 2017-03-23 12:06:14
To moze warto zastanowić sie nad jakaś sprawa wytoczona Panu fachowcowi??
2
Giga 2017-04-09 21:29:46
Proszę o wiadomość na priv odnośnie prac Pana Wacława
Zostaw swoją opinię o Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak - Biczyce Dolne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adiole-Paint Firma Handlowo-Usługowa Wacław Żak