Usługi Remontowo-Budowlane Marcin Klawon

Rumia

Opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Marcin Klawon

Michal 2015-05-14 21:59:49
Zdecydowanie NIE POLACAM. Prace sa wykonywane niechlujnie, na szybko. Trzeba miec tupet zeby przyznac sie do zrobienia czegos zle, a pozniej zadac za naprawe dodatkowych pieniedzy, tak jak bylo w moim przypadku. Wyrazam ubolewanie nad sposobem traktowania klientow.
1
Barbara 2015-07-10 08:39:38
Do firmy dedal trafiłam z polecenia Panowie poprawiali prace po poprzedniej pseudo ekipe prace wykonane bardzo starannie w wyznaczonym terminie i to co mnie zaskoczyło posprzątali po sobie a nawet więcej całą budowę polecam współprace z firmą dedal.
3
joanna 2015-07-16 09:46:42
Jestem bardzo zadowolona z jakości prac wykonanych przez firmę DEDAL pana Marcina Klawona. Wykonał kapitalny remont łazienki, wylewka na podłodze, ściany karton-gips, sufit podwieszany z oświetleniem, położenie glazury i terakoty, malowanie, montaż biały. Firmę wzięłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pan Marcin ma duże doświadczenie i doskonale rozumie potrzeby, i wymagania klienta, współpraca była super! Polecam Joanna
3
maciej 2015-09-29 09:55:43
Polecam firmę Dedal. Namiary dostałem z polecenia. Ekipa miała do zrobienia remont kapitalny na piętrze w bliźniaku. 5 tygodni wystarczyło i efekt jest świetny. Łazienka - remont kapitalny, w pokojach ściany i sufity wyrównane płytami kg, do tego wszystkie prace instalacyjne, montaż stolarki drzwiowej, deski podłogowe, oświetlenie, terakota na balkonie i oczywiście malowanie. Panowie są punktualni, mają inicjatywę i potrafią dobrze polecić najlepsze rozwiązania. Jedna rzecz na koniec, Dedal dba o porządek. Mogę polecić Pana Marcina z pełną odpowiedzialnością.
2
Piotr 2015-10-06 17:10:30
Firma godna polecenia.Firma wykonała dla mnie kompleksowo dwie łazienki oraz kilka prac wykończeniowych. Prace wykonane dokładnie, sumiennie - kiedy trzeba doradzą, trzymają się ustalonych terminów a po wszystkim nie pozostawiają po sobie śladu. W przyszłości chętnie skorzystam z ich usług ponownie.
3
The_End 2015-11-05 12:36:48
Firma Dedal wykonała u mnie kompleksowy remont łazienki, jestem bardzo zadowolony ze współpracy oraz finalnego efektu. Terminy oraz uzgodnienia finansowe nie odbiegały od wstępnych ustaleń.
1
Piotr 2016-05-22 06:08:22
Zdecydowanie POLECAM firmę DEDAL Pana Marcina Klawona. Wykonał u mnie generalny remont małej kawalerki (prace rozbiórkowe, wyburzanie ścian, podwieszany sufit w łazience, kafelkowanie, cała instalacja elektryczna, stolarka drzwiowa, cekolowanie i pomalowanie ścian. Co bardzo ważne zawsze punktualny i solidny. W 3 tygodnie zgodnie z umówionym wcześniej terminem oddał wyremontowane mieszkanie. Na koniec pozostawili po sobie idealny porządek. Polecam tą firmę i Pana Marcina !!! Piotr
1
Paulina 2016-07-27 08:47:45
Zdecydowanie polecam firmę Dedal! Ekipa od zadań specjalnych - uratowali mi ściany w całym mieszkaniu po poprzednim "fachowcu". Naprawdę warto skorzystać z ich usług - prace wykonane bardzo solidnie i terminowo, a w mieszkaniu panował zawsze porządek. Pozdrawiam! :)
1
Dedal 2016-08-31 20:55:04
Szanowny Panie Michale w dniu w którym odbierał Pan wraz z rodziną prace nie miał Pan żadnych uwag co do wykonanych prac wręcz przeciwnie byli Państwo zachwyceni po okresie gwarancyjnym czyli ponad 3 latach wzywa Pan mnie na rzekomą usterkę w którą ingerowały osoby trzecie proszę więc się nie dziwić iż została Panu przedstawiona oferta na wykonanie usługi skoro był Pan przekonany o swojej racji należało sprawę kierować na właściwie tory Pana opinia jest wystawiona tylko i wyłącznie z świadomości iż nie ma Pan racji i z czystej chęci zaszkodzenia wizerunku firmy niestety również ubolewam nad tym jak traktuje Pan wykonawców to że zapłacił Pan raz za usługę nie znaczy że ma Pan dożywotnią gwarancje po za tym było to opisane w umowie która poniekąd stwarzał Pana teść prawnik mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego.
Mayo 2016-11-02 23:16:15
Świetna ekipa budowlana. Zdecydowałem się w ciemno po bardzo pozytywnej opinii sąsiada, wszystko co mówił się sprawdziło :) Pan Marcin ze swoim pracownikiem byli każdego dnia punktualnie. Tylko chwilę zajmowało im przygotowanie się do pracy, a gdy już ruszyli, to działali aż do finalnego efektu. Bez głupich przerw, dziesiątek wyjść na szlugi, bez dziwnych zachcianek. Po całej pracy Panowie posprzątali po remoncie wynosząc śmieci na zewnątrz i wymyli okna w miejscach gdzie pracowali. Robota wykonana na 100%. Zawsze świetny kontakt, lista zakupów smsem na każdy kolejny dzień i porady o każdej porze gdy człowiek pogubi się w budowlanym markecie. Serdecznie polecam.
Zostaw swoją opinię o Usługi Remontowo-Budowlane Marcin Klawon - Rumia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Usługi Remontowo-Budowlane Marcin Klawon