Gielar Monika Centrum Szkoleniowe

Szczecin

Opinie o Gielar Monika Centrum Szkoleniowe

Tomasz.K 2013-08-01 13:45:48
Jest kilka fajnych firm w mieście które robią szkolenia na jakimś poziomie. W tej firmie - poziom jest blisko gleby w tej ich starej piwnicy w której mają "warsztat" pracy. Jak macie wątpliwości - idzcie obejrzeć lokal szkoleniowy. Mamy XXI wiek a tam pleśn grzyb i syf i w takich warunkach każą sie uczyć ludziom. Szkolą głównie bezrobotnych to pewnie dlatego zero dbania o kursanta... - taki to sie nie poskarży nikomu prawda?
2
A.K 2013-08-02 13:38:56
Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy.
Szkolenia które oferują są nie profesjonalne, materiały to kilka kartek byle jak skopiowanych, trenerzy różni - ale zwykle nieprzygotowani ( jeden z panów ma poważny problem z procentami ;) ), catering to stare ciastka i najtańsza herbata z biedry... Ale przede wszystkim każde szkolenie jest robione byle jak, tak żeby tylko podpisać listę i za bardzo się nie napracować. Byłem raz na jednym "szkoleniu" w tej firmie i takiej żenady dawno nie widziałem. Nie polecam - wręcz ostrzegam! Jest kilka naprawdę dobrych firm na rynku a Centrum Szkoleniowe na pewno do nich nie należy...
izka 2014-09-15 14:39:10
Żal i fuszerka. Nikt nic nie wie, chaos i brak organizacji, szkolenia prowadzi stronniczy koleś i reklamuje swoją firmę. Ludzie podstawieni, figuranci, najważniejszy podpis na liście, jak mój poprzednik napisał.
1
sandra 2015-03-25 15:10:28
Najlepsze centrum szkoleniowe w Szczecinie profesjonalne podejscie ekipy przemila atmosfera polecam wszystkim supeeer
ewela 2015-03-25 15:14:02
Super polecam 100%sympatyczna atmosfera i przede wszystkim profesjonalizm
sandra 2015-03-26 20:50:52
Dzis po kolejnym szkoleniu w centrum oczywiście jak zawsze atmosfera super pelen profesjonalizm polecam
Piotr murarz 2015-03-31 11:59:41
Szczerze polecam szkolenia budowlane z panem Mariuszem D. Posiada on ogromną wiedzę i doświadczenie w zakresie rozmaitych zagadnień związanych z budownictwem. Pan Mariusz chce przekazać wiedzę i czegoś nauczyć, a nie tylko "przepchnąć" kolejnego kursanta. Nawet po formalnym zakończeniu kursu można podejść do Centrum Szkoleniowego by podpytać o męczące nas zagadnienie lub też po prostu powykonywać troche prac.

Teoria w przystępnej formie, przedstawiona tak, że nawet totalny laik ją zrozumie. Praktyka na miejscu - wykonywana pod stałą kontrolą i nadzdorem. Duży nacisk na porządek w miejscu pracy i sprzątniecie po jej wykonaniu.

Certyfikat, wraz z tłumaczeniem, otrzymałem w dniu ukończenia kursu.
3
Piotr Skupień 2015-05-20 13:09:34
Uwaga! Wszyscy kooperanci współpracujący z Centrum Szkoleniowym Monika Gielar. Firmy prowadzące szkolenia, wynajmujące pomieszczenia na szkolenia oraz firmy gastronomiczne i kateringowe.
W związku z przykrymi doświadczeniami w egzekwowaniu należności za usługę kateringową, Pani Gielar zalega na dzień dzisiejszy kwotę 945,00 zł (termin płatności 29.04 br.), proponuję Państwu zastanowić się bardzo nad współpracą z CSz lub stosować tylko współpracę za gotówkę!
Pani Gielar wyręcza się pracownikami i notorycznie uchyla się od kontaktu z wierzycielami. Należność za poprzednią fakturę w wys. 945,00 zł (termin płatności 25.04 br.) odzyskałem w dniu dzisiejszym, tj. 20.05 br., po prawie dwóch tygodniach interwencji telefonicznych!
Zgodnie z oświadczeniem złożonym pracownicy, że jeżeli Pani Gielar, nie skontaktuje się ze mną w dniu dzisiejszym do godziny 13:00 w sprawie swoich zobowiązań, wykorzystam ogólnie dostępne media do ostrzeżenia innych potencjalnych ofiar nieuczciwej działalności Centrum Szkoleniowego Monika Gielar.

Piotr Skupień
1
Gabi 2015-05-30 10:55:04
Najlepsza firma szkoleniowa z jakiej miałam przyjemność korzystać robiąc szkolenia! A korzystałam już z wielu firm, żadna nie wywarła na mnie tak pozytywnego wrażenia jak właśnie Centrum Szkoleniowe! Na prawdę polecam! :)
Mad 2015-05-30 11:04:28
Miałam okazję korzystać z usług tej firmy i jakoś nie narzekam, wręcz przeciwnie! Profesjonalna i przede wszystkim miła obsługa, której faktycznie zależy by pomóc klientowi ( nie jak większość która tylko bierze pieniądze i rób pan sobie co chcesz :/ ).
Ewcia 2015-06-02 12:23:16
Super obsługa bardzo miła, zawsze świeży catering, szkolenia i materiały do nich starannie przygotowane, trenerzy potrafiący przekazać swoja wiedzę innym ( co jest rzadkością w niektórych firmach szkoleniowych). Polecam!
Piotr 2015-07-13 11:36:59
I wychodzi na to że wszystkie pozytywne komentarze pochodzą od pracowników. Żałosne
zniesmaczona 2015-07-24 15:42:48
Strasznie żałuję, że nie poczytałam wcześniej tych komentarzy. Zapisałam się na szkolenie, a raczej kurs. No dramat! Nieprzemyślane, oszukują na godzinach, szkoleniowcy denni. Jeszcze nigdy tak nie utopiłam pieniędzy.

Zakurzone ciastka to jedyny pozytyw!
Radek 2015-11-26 16:32:59
Ludzie się tym jadem niedługo udławią ;) Ja polecam.
Radek 2015-11-26 16:38:53
Niektóre osoby po prostu próbują oczernić ta firmę. Widać które na często się tu udzielają :) Aż rzuca się w oczy.. Brak, słów... Żałosne...
uświadomiony 2015-11-30 11:10:07
Jaki interes mają Ci którzy po kursie oceniają negatywnie tą firmę jak to tutaj jest powiedziane. Za rzucanie jadem i hejtowanie uważam to jak jest napisane na innym portalu gdzie można znaleźć opinie o tych szkoleniach, że porównuje się ludzi o innym zdaniu niż obrońcy tej firmy do wymordowanych przez hitlera. To jest żal z resztą widać po tym co ludzie piszą. Żal po tym jak chcieli się czegoś nauczyć i wydali na to swoje ciężko zarobione pieniądze a dostali chłam w postaci zerowej organizacji, trenerów z czwartej ligi bo przecież pierwszoligowcom trzeba odpowiednio zapłacić, materiałów z internetu typu kopiuj wklej itp. Ludzie nie plują jadem mówiąc szczerze o tym co przeżyli na tych pseudo szkoleniach. To jest istna reklamacja bo gdzie niby mają się udać i powiedzieć że zapłacili za coś co było żenadą tego co mieli dostać. Potraktujcie to drodzy pracownicy tej firmy którzy tak starają się wcielić w kursantów zachwalających te prostackie kursy za wpisy do książki skarg i wniosków z tą różnicą że to wszyscy mogą przeczytać i wysunąć wnioski i tak powinno być.
uświadomiony 2015-11-30 11:23:45
naprawdę polecasz tego alkoholika?
Agnieszka 2015-12-02 11:22:49
Hahahaha! Cyrk...
polecam, szczerze fajna firma :) Napewno zapisze się na kolejny kurs :)
Julka 2015-12-02 12:06:30
Serio myślicie że ktoś się przejmie tymi opiniami? Ta firma ma i tak wielu klientów. Bez spiny lepiej odpuścić
Karolina 2015-12-04 14:37:20
Skoro tyle ludzi pisze to ja też podzielę się z innymi ku przestrodze. Po pierwszych godzinach kursu myślałam że to jakiś matrix. Nie wierzyłam że to się dzieje naprawdę. Trenerzy myśleli że jesteśmy w szkole albo na jakimś przymusowym szkoleniu i jeśli szybciej skończymy to wszyscy będą szczęśliwi - cyrk. Pozwala się tak zwanym kursantom gawędziarzom pieprzyć do woli chyba dlatego żeby szybciej czas płynął i żeby trener nie musiał się wysilać. Pytanie czy z nie wiedzy czy z lenistwa. Jak dla mnie to raczej to pierwsze - masakra. Szkoda forsy
Prosty chłop 2016-11-01 13:25:43
Niech ktoś zweryfikuje osoby które brały udział w kursach powołać komisje i po sprawie nie będę tu nikogo oceniał kto był ten wie albo i nie. Z każdego miejsca jakim są kursy czy szkolenia można wyciągnąć coś dla siebie tylko trzeba chcieć.
Zostaw swoją opinię o Gielar Monika Centrum Szkoleniowe - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gielar Monika Centrum Szkoleniowe