Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor

Siedlce

Opinie o Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor

Marta K. 2014-12-08 15:40:42
Wykonywaliśmy dla firmy JAR-BUD usługę transportową w czerwcu 2013 r. do dziś nie mogę doprosić się o pieniądze a mamy koniec roku 2014. Pan raz odebrał telefon - powiedział, że zapłaci w przeciągu kilku dni i cisza. Nie odbierają telefonów. Totalna kicha...
9
Michał 2015-06-17 08:35:53
Pan Jarosław nie ma nawet minimum przyzwoitości, nie płaci, a zapytany, kiedy wpłaci zaległości wyzywa i przeklina. Na wszystkie telefony i pytania reaguje agresją. Zdecydowanie nie polecam, szkoda nerwów.
4
handlowiec 2015-06-21 15:56:31
Co za ludzie. Nie wiem jaki jest pan Jaroslaw ale pani Karolina Pastor to osoba chamska i beszczelna. Klamie i oczernia innych mszczac sie za wlasna niekompetencje. Pracowalem u jednego z producentow u ktorego ta firma zaopatrywala sie e blachodachowke i
ta pani swoimi postami i opiniami probowala zszargac nam opinie u dyrekcji i wlascieli ale zapomniala ze korespondowala z nami mailowo gdzie sa daty i godziny (co swiadczy o niskim ilorazie inteligencji tej pani ) i jej pomowienia i opinie na roznych forach spowodowaly tylko wspolczucie od wyzszych przelozonych dla nas jako ludzi ktorzy na co dzien musza znosic kaprysy pani Karoliny. Wspolczuje klientom i pracownikom tej firmy z calego serca ze musza wspolpracowac z tak zaklamana, chamska i beszczelna osoba...
2
Łukasz. 2015-09-08 16:42:31
Zgadzam się z powyższymi opiniami . Strasznie chamscy są i nie szanują ludzi. Na gorsza firmę nigdy nie trafiłem. Nie polecam i życzę im bankructwa! Brak słów na takich ludzi.
1
smiech 2016-01-28 15:32:27
2 tys ktorych mozna nigdy nie zobaczyc
KLIENT 2016-05-31 22:46:07
Uwaga na firme JAR-BUD II - ci sami oszusci tylko pod inna nazwa.wystrzegac sie .
3
klient 2 2016-07-22 19:32:51
Mojemu klientowi Pastor dłużny jest prawie 30 tys. Uciekać od tego człowieka jak najdalej.
1
szymon 2016-10-10 10:19:27
Krotko i na temat . Złodziej i cham . Nie chce płacić za wykonana pracę . Nie polecam!
Zostaw swoją opinię o Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor