Darimex Firma Handlowa Dariusz Marcinkowski

Kraków

Opinie o Darimex Firma Handlowa Dariusz Marcinkowski

guma 2014-01-02 20:11:21
pracowałem w tej firmie zbytnio nie polecam sa lepsze , poprostu chamscy ludzie tam pracuja
bubu 2014-06-20 06:53:34
Nie przepracowałem ani dnia naciągają ludzi dlaczego nie dają umowy w kraju tylko w czechach ponieważ nikt by im nie pojechał za 7.5 zł.na godzine w dodatku brutto.
2
Darimex 2014-06-30 12:49:40
Dzień dobry, na jakiej podstawie wyraża Pan te opinię jeśli nie przepracował pan w Darimexie ani dnia.Pracuje z nami kilkunastu pracowników o stażu od kilku do kilkunastu lat i myślę że ich opinia była by bardziej wiarygodna. Fakt ,że ostatnio, ze względu na kurs korony spadły zarobki ale wciąż pracownicy zarabiają na rękę od 2500 do 4000 pln.Oczywiście nie możemy konkurować tu z płacami w innych krajach czy na niektórych budowach w kraju ale wynika to z realiów rynku czeskiego. Co do chamstwa, to niestety nie mamy wpływu na język jaki używa się na budowie.
Z poważaniem
Darimex
dziadzia 2014-07-14 10:14:48
Jeżęli chcesz sobie dorobić do emerytury to możesz się zatrudnić zarobki 50 koron na godzię brutto +dieta 250 koron za dzien pracy kierownik Jurek tyra ludzmi 11 godzin pracy a jedna przerwa 30 minut.
były 2014-07-20 17:57:57
tak tak ja tez robiłem u nich na kortach i na mercedesie na zime zostali tylko kapusie i kable kucyka[ciekawe czy do dzisiaj robia] na tamte czasy zarabiałem 2000 kola no ale do rzeczy.dzwonie do nich rok temu pytam sie o robote ta z biura moje nazwisko i imie podaje a ta mi mówi persona non grata [osoba niepozadana]hhhhiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhiiiiiiiiii no to mówie ze chce sie przyjac i bede robił a ta mi mówi dzwonic do jakiejs rosliny i zeby z nim gadał dzwonie do rosliny mówie ze chce zmienic prace bo dzisiaj wyjazd z darimexu jest najlepsza oferta 70 zl na dzien mówie ze kierownictwo de best[same eunuchy]w rozmowie szczypiorek mówi ze nie da rady no cóz mysle stracilem szanse swojego zycia robota po 11 za 70 zl na dzien nie masz ubezpieczenia w kraju tylko pepickach jedyne co dobrze zrobili to tych których zwolnili i poszli na chorobowe wsród nich ja na tamte czasy brałem 1600 zeta.jade teraz 22 do domu z niemiec az wstapie tam w tygodniu i powiem ze musze tam robic dzisiaj odkladam 5-6 kola w niemczech to dlaczego nie odłozyc 1000 zl jest róznica jest no i jeszcze 1 robiłem na kortach za 100 koron miałem pierwsze i drugie danie i 2 piwa to jedyne co dobre stamtad pamietam a no i kable patrzyli sie jak na głupiego inni mówia nie pij a ja i tak robilem swoje chociarz miałem 24 lata 1 raz za granica ale postawilem na swoim nikt mi nie bedzie mówił co mam robici tak robie do dzisiaj i dobrze mi z tym
pat a mat 2015-07-16 19:13:57
zajebista firma super praca extra zarobki
rumun 2015-07-23 12:28:22
siema potrzebuje opini jesli chodzi o prace w pradze na budowie ...sa to wykopy pod kable
szoszon 2015-08-22 14:00:46
firma dla alkoholików do przerwy jakoś się plątają a po leżą nawaleni po krzakach panu Marcinkowskiemu kiedyś przyjdzie zapłacić 1000000 koron za jednego takiego pracownika.
serek0105 2015-09-06 21:44:27
niestety to fikcja,chciałem się napić małe piwo 40 stopni wtedy było
1
były 2015-09-20 20:11:29
firma zatrudnia 50 pracowników w wiekszości alkoholików
barkley 2015-10-09 10:20:42
ciekawe co piszesz
barkley 2015-10-09 10:23:54
widziałeś fachowca który nie pije??????????????????ja nie,a od nich się bardzo wiele nauczyłem....i nie picia w pracy jesli o to chodzi
fiołek 2015-12-10 18:07:23
niezła praca wszędzie trzeba robić ale uwaga na PRAGIS! wykańczają psychicznie.
Darimex 2015-12-17 11:58:36
Witam, bardzo dziwi nas opinia o naszym partnerze Pragis gdyż pracownicy pracujący na rzecz tej firmy charakteryzują się najmniejszą fluktuacją. Ale oczywiście każdy ma prawo do swojej oceny. Rozumiem, że jest Pan pracownikiem, to może łatwiej będzie zadzwonić to może przerzucimy Pana na inne stanowisko. Przy okazji życze Wesołych Świąt
Zostaw swoją opinię o Darimex Firma Handlowa Dariusz Marcinkowski - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Darimex Firma Handlowa Dariusz Marcinkowski