B&W Usługi Ogólnobudowlane Bożena Dzidkowska

Pruszcz Gdański

Opinie o B&W Usługi Ogólnobudowlane Bożena Dzidkowska

kokosroko 2013-01-10 14:56:14
jakby było tak zle jak piszecie to nikt by tam nie pracowal...
4
Szczepan 2013-03-20 17:49:53
A jak wygląda współpraca z podwykonawcami? Też im płacą jak chcą czy jest jakoś lepiej
1
budowlaniec 2013-11-15 10:26:58
To że ktoś jest czasami za miękki i nie trzyma podwykonawców za tzw. "mordę" to nie oznacza, że nie płaci. Ma ktoś ich niezapłacone faktury? Nie wywiązanie się z ustalonych uzgodnień? Niech każdy zajmie się swoją robotą i wykonuje ją jak się od niego oczekuje a nie krzyczy o pieniądze za złą robotę!
3
Sputnik 2014-01-06 20:27:49
Czy sytuacja w tej firmie jest na dzień dzisiejszy jasna i klarowna, czy faktycznie zalegają z wypłatami i zatrudniają na najniższych stawkach, jutro mam iść na rozmowę i nie chciałbym pogorszyć sobie warunków. Proszę o odpowiedzi.
1
Moka 2014-01-09 10:43:17
Czy byłaś może na tej rozmowie o pracę? Jak wrażenia? Jak jest faktycznie z tą firmą? Jeśli coś się dowiedziałaś to proszę podziel się informacjami.
3
jork 2014-03-07 18:31:23
Czy może ktoś mi coś powie o firmie TYM-BUd bo z tego co słyszałem jest ok , proszę o info ?
3
damian 2014-08-22 14:25:12
Nie wiem, czy śmiać się czy płakać ! Głupota ludzka jest nieskończona !
Jakiś leń, któremu nie chce się robić i wszędzie robi zadymę wysyła złą opinię i już jest woda na młyn. Dziwne tylko, że żłoby nigdzie miejsca nie zagrzejecie, a firma zatrudnia co najmniej 300 osób, robi duże kontrakty od przeszło 20lat i ma wielu długoletnich pracowników.
Nigdy nie zdarzyło się, żeby nie było wypłaty, inaczej dawno by zniknęli z rynku.
Do roboty lenie, a nie do pyskówki !!!!
4
koparkowy 2015-01-03 09:40:50
Najpierw trzeba przyjść do firmy i trochę popracować, a później dopiero można wypisywać róźne głupstwa. Pracuję od 5 lat i nie mam żadnych zastrzezen co do pracy i wypłaty.A to, że ludzie piją pod czas pracy i prezes takih ludzi łapie to bardzo dobrze, że zabiera im z pensji 300 zł a nie 500 zł, to powinni się , że ich za to nie zwalnia z pracy. Żeby dobrze zarabiać trzeba dobrze pracować!
2
monter 2015-02-01 09:51:26
na stawke trzeba zapracowac
na opinie tez
Artur jest wporządku
Prezes tez
Na KRZYCHA NAZEKAJĄ ALE MI NIC NIE ZROBIL
POWIEM TAK tu sie przychodzi do pracy a nie na wakacje
myslicie ze przyjdziecie tu i od razu dostaniesz 12 zl na godzine ja zaczynalem o 6 zl sam sie wszystkiego nauczylem teraz mam wiecej niz 12 i musze sie starac
i zapier...az łeb odskakuje
ludziom od Plebana placil bym po 6 zl bo i tak nic nie robią psują naszą robote,jezdzą po wyregluowanych studniach itd to ze nie ma ludzi do pracy to wina ludzi a nie PREZESA placi za to co umiesz, napileś sie to ponies tego konsekwencje i sie ciesz ze dalej pracujesz a glupoty jakie piszecie odnosnie umow.....dostan lepszą umowe to pogadamy takie czasy ,,,,kasa kasa i kasa a odnosnie podwykonawcow to sami nauczyli wieksze firmy konsorcja do placenia.
1
xxxx 2015-02-11 20:54:51
A w placeniu wymislil sobie pierwszy piatek po 10 ale jest wtedy to gdy wruci z lezakowania
Wojtek 2015-02-11 21:48:32
Monter mam prośbę. Przeczytaj uważnie co napisałeś. Chyba to Twoja pierwsza praca skoro jak sam napisałeś zaczynałeś od 6 zł i się uczyłeś. Za Twój wpis wielkie dzięki mimo wszystko. Wiem że dalej nie mam czego szukać w kraju. Nie mam co się łudzić Pozdrawiam
max 2015-02-12 09:09:43
Ja tam odrazu zaczynalem od 12 zl. Firma ok ale przegiencie jest z wyplatami bo niemartwi on sie ze ludzie maja rachunki do zaplacenia a za delegacie tez wiencej niema jak w innych firmach i za swoje trzeba sie zywia pozdrawiam
koparkowy 2015-02-14 15:30:34
Piszcie co chcecie i tak Wam nigdy się nie będzie podobało, a co ma Krzysiek wspólnego z firmą? Firmą zarządza prezes, a jego prawą ręką jest dyrektor Artur. Jeżeli Wam się coś nie podoba odnośnie prezesa i dyrektora Artura to poszukajcie sobie pracę, w której będziecie zarabiać 6 zł na godzinę, a wypłatę będziecie dostawać co 3 miesiące.

3
m 2015-02-20 13:53:51
Ha ha ha Co słychać w firmie ? Czytam wpisy i zwłaszcza niektóre są śmiechu warte Kiedyś pracowałem w bandw i niewiem czego chcecie. Tak jest w każdej firmie
koparkowy 2015-02-20 19:08:52
Eks pracownik- Myśl co chcesz ale widać, że myślenie nie jest twoją dobrą stroną! I tak jak krótko pracowałeś w tej firmie (zapewne nie za dobrze), to i byle jak się wypowiadasz. Jakoś inni pracują i dobrze zarabiają (i nie trzeba nikomy wazelinować)! NARA POGRĄŻONY.

gosc 2015-04-07 18:40:11
wyplate masz moze dobra ale za 300 godz przepracuj 170 i powiec ze zarobiles
1
Podwykonawca 2015-09-22 12:40:17
Witam jestem podwykonawca dla tej firmy i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że mają problemy z płatnością cały czaś zbywaja tłumacząc się że nie ma prezesa fv po terminie prawie 3 miesiące szkoda słów jeżeli chodzi o współpracę to odradzam pierwsza i ost robota jaka dla nich wykonałem
1
aAa 2015-09-28 14:02:26
witam, chciałbym dowiedzieć sie jak tam wyglada współpraca z podwykonawcami ?? płatność itp...
Piotr 2015-10-29 17:18:58
Jestem trochę zdziwiony widząc te komentarze , ale może nie mogę tak dużo powiedzieć bo współpracuję z firmą od roku jako podwykonawca ogólnobudowlany głównie przy robotach ciesielsko-zbrojarskich . Jest to prawda ,że czasami się obsunie wypłata , ale to o dosłownie kilka dni i nie jest to jakaś nie chęć tylko i wyłącznie zbyt zabiegany prezes albo chęć zrobienia odbioru wewnątrz firmowego przed zapłatą co sam jako właściciel firmy rozumiem . Pieniądze na które się umawiamy trafiają do mnie co do złotówki. Z tym sprzętem to się nie zgodzę bo poza busami wiekszość sprzętów jest dobrej firmy i w dobrej kondycji (zdarza nam się czasami pożyczyć od Pana Wiesława Młot do kucia bądź inne urządzenie bo czasami mamy ogromny nawał pracy (działamy na 20 osób , a mimo to czasami brakuję rąk do pracy) i nigdy nie było zarzutów). Na dodatek do działań włączył się poważnie syn prezesa i mimo braku większego doświadczenia w branży pomaga nie jednokrotnie np. w załatwianiu płatności co dużo ułatwiło w znacznym czasie (chłopak ma po prostu więcej czasu i czasmi coś pchnie za ojca). Z prezesem Dzidkowskim trzeba się umawiać na konkretne stawki za konkretną robotę , najlepiej na podstawie kosztorysów
1
szymon 2016-01-24 22:12:21
Chciałem złożyć swoja ofertę do tej firmy, ale po przeczytaniu komentarzy napadł mnie paraliż....
5
Ryszard 2016-03-01 15:00:16
Jestem podwykonawcą . Z firmą B&W współpracuję od 2008 roku. Robimy duże roboty głównie drogowe. Przez cały ten okres nie było żadnych problemów rozliczeniowych, przed robotami uzgadniamy ceny , fakturujemy i w uzgodnionym terminie otrzymujemy przelew.No, ale moze to zalezy od jakości wykonanych robót i dlatego powstają problemy. Pozdrawiam
4
Firma 2016-03-10 19:30:58
Witam,
Planujemy nawiązać współpracę jako podwykonawca z firmą B&W proszę o informacje jak wygląda terminowość w płaceniu fv w tej firmie?
mar 2016-04-07 11:51:30
Nie straszcie ludzi. Pracuje B&W od ponad 2 lat i jakoś nie narzekam. Kasa się zgadza, a że trzeba zasuwać to chyba normalna sprawa. Nikt ci za darmo nic nie da ale jak jestes dobrym fachowcem to szybko sie na tobie poznają.
5
ciekawski 2016-04-09 03:26:15
Witam, zastanawiam się na wysłaniem cv do tej firmy na inżyniera budowy. Wszyscy piszą o "szefie" a w nazwie firmy widnieje nazwisko kobiety. Pod tym samym adresem jest dużo firm, czy to jednego właściciela? O co w tym chodzi?
Ciekawa 2016-07-26 20:18:36
Witam. Jak sie nazywa mlody FACET który obsługuje koparke aktualnie w Pruszczu w miejscu gdzie robia parking chyba to jest przy policji..
12
Zostaw swoją opinię o B&W Usługi Ogólnobudowlane Bożena Dzidkowska - Pruszcz Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B&W Usługi Ogólnobudowlane Bożena Dzidkowska