Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Unirem Wojciech Łomanowski

Białystok

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Unirem Wojciech Łomanowski

podwykonawca 2013-02-17 16:15:09
UWAGA, [usunięte przez moderatora] WIECZNIE MA SPOTKANIA Z KLIENTAMI I PRZEZ TO NIE MA CZASU WYPŁACIĆ ZALEGŁOSCI, DO DZIŚ. ZNAM WIELU PODWYKONAWCÓW Z KTÓRYMI WSPOŁPRACOWAŁ I Z ZADNYM SIE NIE ROZLICZYŁ DO KOŃCA.
2
podwykonawca 2 2013-06-29 19:22:50
ze mną była ta sama gatka, jest na spotkaniu i nie może rozmawiać, jak dzwonię o zapłatę faktury. [usunięte przez moderatora] Wszystkich oszukanych proszę o kontakt na nr 662809323. Mój prawnik ma działać, przy okazji pomoże wszystkim oszukanym przez Wojciecha Łomanowskiego
1
flex 2013-12-19 00:33:49
Przyzwoity wykonawca-kilka robot zrobilem i nie bylo wielkich nieporozumien, wiadomo jak to na robocie cos tam moze wyskoczyc, ale idzie sie dogadac.Napewno lepiej niz z tymi gwiazdorami co wieżowce na rogach budują,a terminy płatności-cóż wszyscy je mają, ale człowiek stara się i nie wychodzi to najgorzej.Jak na dzisiejsze czasy to nie ma co narzekać,aby z każdym tak się współpracowało.Ja jestem usatysfakcjonowany i jeśli będą następne zlecenia zamierzam dalej kontynuować.
3
podwykonawca 2013-12-28 09:57:08
Człowiek godny zaufania , z tego co wiem często wystawiany na próby. Myślę że osoby niżej wymienione są same sobie winne bo widać ze zależy facetowi i że sie stara , a wiadomo jak na dzisiejszym placu budowy idzie z płatnością ale zaręczam ze jak ma to płaci !!
2
aquos 2014-01-02 05:49:20
wbudza zaufanie,może nawet trochę za dobry.Wymaga i sam tez sie stara.Troche te przelewy dlugo idą bo inwestorzy są bardzo skrupulatni,ale jak tylko cos dotrze to od razu ile moze to stara sie uregulowac. Oby go te hieny nie zżarły i dalej działał bo sie z człowiekiem bardzo fajnie współpracuje.
4
anonim 2014-05-28 22:38:18
UWAGA na tą firmę pracowałem dość długo w tej firmie,(usunięte przez administratora) Strasznie wymagający i narzekający człowiek.
2
podwykonawca 2014-06-01 20:00:08
Proponuję omijać firmę (usunięte przez administratora) szerokim łukiem. (usunięte przez administratora)
2
Leszek 2014-06-23 10:59:51
Zrobiłem robotę.Czekam na pieniądze i wiecznie odwleka termin zapłaty.Omijać-nie warto sobie głowy zawracać i jeszcze o swoje się upominać.
4
gość 2014-08-03 23:19:10
jednym słowem nie warto zawracac sobie glowy ta firma robote zrobisz a pieniedzy nigdy nie zobaczysz
1
gosc 2014-11-04 19:55:49
z tekstu wynika ze jestes /KOLEGA z EZECHJASZA
Pracownik 2015-06-18 15:56:14
Właściciel uczciwy i dobry. Jak to w budowlance bywa nie zawsze pieniądze są na czas ale chodzi o człowieka. Uczciwy i szczery nie owija w bawełne po prostu mówi jak jest . godny zaufania.
1
PODWYKONAWCA 2016-08-01 18:10:53
CHYBA, ŻE KOMORNIK ŚCIĄGNIE JAK BĘDZIE MIAŁ Z CZEGO, BO NAWET Z ŻONĄ ROZDZIELNOŚĆ MA I ŻONA DŁUGI CHYBA LEPSZE JAK ON. A TE PRZYCHYLNE OPINIE O PANU W.Ł. TO CHYBA RODZINA NA JEGO ZLECENIE PISZE. ZŁODZIEJ I OSZUST.
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Unirem Wojciech Łomanowski - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Unirem Wojciech Łomanowski