Konsport Przedsiębiorstwo Produkcyjne Mieczysław Majewski

Wodzierady

Opinie o Konsport Przedsiębiorstwo Produkcyjne Mieczysław Majewski

czarny 2012-02-20 15:47:58
A PRACOWALES W TEJ FIRMIE ZE TAKIE PIERDOŁY PISZESZ BO JA TAM PRACUJE NA SZCZĘŚCIE NIEDŁUGO ODCHODZE BO WYTRZYMAC TAM NIE IDZIE.SZEF I JEGO PODWŁADNI NIE MAJĄ SZACUNKU DLA PRACOWNIKA,NAWET DZIEŃ DOBRY NIE POTRAFIĄ POWIEDZIEĆ.NAPRZYJMOWALI KIEROWNICZKÓW I TYLKO CZŁOWIEK CHARUJE NA DARMOZJADÓW.
3
czarny 2012-02-20 16:29:24
JAKBYM MIAŁ DRUGI RAZ TAM IŚĆ TO BYM ZA ŻADNE PIENIĄDZE NIE POSZEDŁ.WIĘKSZOŚĆ LUDZI TAM PRACUJĄCYCH TA ROBOTA [usunięte przez moderatora] TYLKO SIĘ BOJĄ ODEZWAĆ.DLA MNIE TA FIRMA MOZE NIE ISTNIEĆ BO TO NIE JEST FIRMA TYLKO [usunięte przez moderatora] PRACY!!!
kafar 2012-02-20 16:56:37
10 kilo C4 i po konsporcie.Zresztą czeski plastik tez moze być tylko większa rozpierducha.Pozdro dla wszystkich już tam nie pracujących!!!
telesfor 2012-02-20 17:03:48
SŁYSZAŁEM ŻE TO JEST [usunięte przez moderatora] PRACY,ZMUSZAJĄ DO PONAD NORMATYWNYCH GODZIN PRACY,ZERO URLOPÓW I NIKT Z OKOLICY NIECHCE TAM ROBIĆ.PODOBNO KIEROWNICTWO TO STRASZNE BURAKI WYŻEJ [usunięte przez moderatora] MAJĄ KAWAŁ CWANIAKÓW I NYGUSÓW NIC NIE ROBIĄ A KASE BIORĄ PIJĄ KAWE I WYSŁUGUJĄ SIĘ PRACOWNIKAMI.TO ŻE SIĘ NIKT NIE WITA Z PRZEŁOŻONYCH TO ŚWIADCZY O KULTURZE WIDOCZNIE W CHLEWIE BYLI CHOWANI ZE SWINIAMI SLOMA Z BUTÓW IM WYSTAJE.O DOBRYCH ZAROBKACH TEŻ MOŻNA POMAŻYĆ 8ZL. NA STARCIE I ZAPOMNIJ O WIECEJ.ROBIĄC TAM ŻYCIA PRYWATNEGO NIE MASZ LICZY SIĘ TYLKO PRACA A ŚWIAT POZA BRAMĄ FIRMY NIE ISTNIEJE.
LOLA 2012-02-20 17:19:48
PRACOWAŁ TAM KUMPEL WYKUPIŁ WCZASY A ONI MU URLOPU NIE DELI ŁADNA [usunięte przez moderatora].SŁYSZAŁEM ŻE TAM PROSTYTUTKI LATAŁY PO ZAKŁADZIE.JEŻELI JEST TAK DALEJ TO MOŻE AGENCJE TAM OTWOŻYĆ.
wc piker 2012-02-21 19:14:24
KONPORT TO JEST NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWALEM.MANIEK [usunięte przez moderatora] TO [usunięte przez moderatora].UDAJA KIEROWNIKOW A NA KIEROWNIKOW WYGLADU NIE MAJA.DWOCH ZGARBIONYCH A TRZECI ZAROSNIETA MALPA.SIEDZA NA GORZE PIJA KAWE I PATRZA JAK CIE [usunięte przez moderatora] WEZME SIE ZA WAS BEDZIECIE CIENKO PISZCZEC.
yyy. 2012-03-21 22:43:43
OSTATNIO WSADZILI NA MAGAZYNIERA ZEZOWATEGO LUMPA. NIC NIE ROBI TYLKO PATRZY JAK TU [usunięte przez moderatora] CHŁOPAKÓW I ZABRAĆ IM JAKIEŚ PIENIĄDZE ZA PORZĄDKI. WIĘCEJ TAM MUSI SIĘ SPRZĄTAĆ NIŻ PRODUKOWAĆ. POD BYLE PRETEKSTEM ZABIERAJĄ PIENIĄDZE PRACOWNIKOM FIZYCZNYM.!
3
ktoś 2012-03-25 12:52:58
cześć chłopaki wiem że teraz wam ciężko i jesteście wkurzeni , do tej pory było fajnie bo nikt nie pilnował , mozna się byl obijać ile wejdzie.Ginące narzędzia i błędy w produkcji uchodziły zawsze na sucho.No i teraz się narobiło bo jest szef produkcji i kierownicy ,którzy muszą wszystkiego dopilnować a przede wszystkim WAS .Od kiedy firma wprowadziła ISSO warunki pracy się zmieniły i dla takich pracownikow jak WY w Konsporcie pracy nie ma . PS.Wasze opinie i użyty w nich język świadczy o ty kim jesteście RESZTA ZADOWOLONYCH Z PRACY
inny ktoś 2012-03-26 22:19:30
Nie ma co do końca wieszać psów na kierownikach i zaopatrzeniowcu. To są też ludzie na których wywierana jest presja szefostwa. Jak bym miał dostać OPR od szefa też bym wolał być ganiać za poprawią jakości. Ale prawdą jest, że czasem nadużywają władzy, nie oszukujmy się. Wracając do opinii o pracodawcy, Kasa dobra na start 10 na rękę ZAREJESTROWANY na 1680 a niektórzy i więcej, BHP jest ale ma wiele niedociągnięć. Sprzątanie ok ale nie sprawdzanie czystości stanowiska w trakcie produkcji. Niedociągnięcia w zleceniach: za każdym razem trzeba chodzić się dopytywać, w przypadkach niepewności kierowników produkcji, dostajemy kary pieniężne. Inwestowane jest, ale nie do końca w to co na prawdę przydało by się w produkcji. Proponuję urnę ze sprawami ważnymi i opiniami pracowników co jest a niepotrzebne, a czego niema a powinno być...
1
EKSpert 2012-03-28 22:40:39
chłopaki, napiszcie że takie [usunięte przez moderatora] warunki pracy, opisywane przez was są tylko na tzw. oddziale hala (hangar) i faktycznie nie jest tam za ciekawie. ale oprócz tego ludzie robią też na magazynie w kazimierzu, na montażach czy w delegacjach i naprawde chyba nie mają tak źle.

co do opisywanych przez was warunków pracy na hali. PEŁNA ZGODA
anonymous 2012-03-31 18:53:08
Szczerze? Nie stawiając się kierownikom którzy są odpowiedzialni za jakość produktu, nie jest źle.
Przestrzegając kilku zasad jest fajnie i przyjemnie, a jeśli ktoś stawia się bo nie pozwolą sobą rządzić no to ich problem, Szef wymaga aby jego produkty były najwyższej jakości. W szkole nauczyłem sie jednej zasady: Gdy nauczyciel był zajadły i [usunięte przez moderatora] nasza grupa 35 chłopa była zgrana wspólnie działaliśmy, ale za to w innej klasie pani była" cacana" i milusia każdy uczeń zwała na drugiego były grupki tych fajnych i pięknych i tych nie dosięgających im. Więc nie narzekajmy na kierownictwo, TAKA ICH URODA. Skoro tak jest źle dlaczego tylu ludzi tu pracuje?
sirius 2013-03-11 19:16:48
Witam, jak z ta szczerością, i z tym isso? Jak bhp spawacza? Porządek być musi, pracować należy uczciwie, ale co z warunkami bhp? Wiemy doskonale, że wdychanie aerozolu z procesu spawania do zdrowych nie należy. O tym pewnie kadra kierownicza wie doskonale.
Zostaw swoją opinię o Konsport Przedsiębiorstwo Produkcyjne Mieczysław Majewski - Wodzierady
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsport Przedsiębiorstwo Produkcyjne Mieczysław Majewski