Allbau Piotr Kulik

Rybnik

Opinie o Allbau Piotr Kulik

polko 2012-09-27 20:44:26
Firma Allbau Pana [usunięte przez moderatora] z Rybnika , jest firmą nie profesjonalną, świadczy usługi bardzo niskiej jakości
Najniższy z możliwych poziom usług! kręcą naciągają, każa płacić zaliczki za jeszcze niewykonaną prace.Pojawiają sie na robocie kiedy chcą nawet po 2uch 3ech dniach.Pracownicy to emerytowani Gornicy nie mający pojęcia. o budowlance
1
mojezdanie 2013-05-18 11:40:07
Zdecydowanie nie zgadzam się z powyższą opinią. Zakupione w firmie ALLBAU ogrodzenie nie jest może najtańsze ale za to bardzo wysokiej jakości, pracownicy bardzo sprawnie i ładnie wykonali ogrodzenie. Na materiał trzeba poczekać kilka tygodni ale warto, wykonują wszystko od A do Z, jesteśmy bardzo zadowoleni. POLECAM!
4
olo 2014-05-17 13:42:11
Dobra firma. Dobre ogrodzenia. Polecam. Nie miałem żadnych problemów.
3
Jan 2014-05-20 14:13:01
Polecam tą firmę. Wszystko zrobione bardzo ładnie.Miałem nietypową bramę i tylko firma Allbau podjęła się realizacji. Zrobili wszystko ładnie i solidnie. Brama działa bez problemu. Polecam.
4
Pablo 2014-05-20 15:47:00
Duży wybór. Fachowe doradztwo. Płot z Drewbetu montowałem sobie sam ale wszystko kupiłem w Allbau, nawet impregnaty i kleje. Doradzili mi jak mam to wszystko zamontować i poszło jak po maśle. Nawet pracownik przyjechał żeby wytyczyć mi fundament pod bramę przesuwną i nic za to nie chcieli. Ogólny pozytyw.Fakt jest taki,że za towar musiałem zapłacić przed dostawą ale to mi nie przeszkadzało. Polecam firmę Allbau
4
klient 2014-05-22 15:06:51
Mam ogrodzenie z Allbau robione według mojego projektu. Zrobili wszystko jak chciałem. Jestem zadowolony z ich usług i polecam. Zapytałem o te negatywne opinie i wyjaśniono mi ,że w pierwszym przypadku klient nie chciał zapłacić za usługę po częściowym odbiorze więc zeszli z roboty do momentu aż gość zapłacił a w drugim bramę montowali goście od kostki brukowej a nie allbau. Więc przyjąłem do wiadomości te wersje. Po realizacji mojego zamówienia stwierdzam, że to raczej allbau miał rację bo nie mogę się do niczego przyczepić. Wszystko jest ok i za rozsądne pieniądze.
3
klient 2014-08-28 10:02:54
A kto robił montaż z Jastrzębia??
Zadowolony 2015-01-26 10:05:46
Nie wiem kto pisze te opinie ale ja jestem zadowolony ze współpracy z Allbau. Wszystko zrobili jak trzeba i zgodnie z umową. Trochę mnie zastanowiło, że za bramę musiałem zapłacić przed montażem ale to szczegół bo na koniec wszystko było ok. Osobiście polecam , szczególnie , że mają duży wybór.
3
Anna 2015-02-17 08:45:08
Mam ogrodzenie z Allbau od 4 lat z automatem i wszystko działa sprawnie i bez zarzutu. Jestem zadowolona i polecam.
3
zadowolony 2015-03-19 15:43:21
Wszystko sprawnie i na czas. Solidna firma. Polecam.
3
klient 2015-04-04 15:56:17
Polecam firmę Allbau z Rybnika. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Szybko, sprawnie i solidnie. Mam nietypowy wjazd do domu i tylko w Allbau doradził mi jak rozwiązać problem z bramą. Naprawdę dobrzy fachowcy.
3
szczera 2015-04-14 08:39:44
kilka tygodni temu dałam opinię tej firmie. Niestety była negatywna. teraz przekonałam się że ta firma usuwa sobie niewygodne opinie zakłamując w ten sposób rzeczywistość. jeszcze raz nie polecam tej "firmy".
1
niezadowolony 2015-04-29 11:07:35
O widzę,że nie tylko moje opinie zostają usunięte... z Przykrościom stwierdzam,że faktycznie firma usuwa wszystko co negatywnego się pisze na ich temat. Przykre,ale prawdziwe... A pisałem tylko o filii w Jastrzębiu-Zdroju, że są niesolidni, niefachowi i na pewno nikomu ich nie polecę.
Allbau 2015-04-29 16:35:22
Szanowny Panie. Informujemy, że w Jastrzębiu Zdroju firma Allbau nie ma filii a jedynie dystrybutorów naszych wyrobów, za których wysoką jakość jesteśmy pewni na 100 %. Nie prowadzimy na tym terenie żadnych prac montażowych firmowanych przez Allbau. W związku z tym faktem opinia jako nieprawdziwa została usunięta przez moderatora. Jeżeli został P{an mylnie poinformowany to prosimy o kontakt z siedzibą naszej firmy w Rybniku celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
4
Janek 2015-05-07 23:40:09
Ja polecam firmę Allbau wykonałem ogrodzenie samodzielnie od fundamentu - a mam nieruchomość na szkodach górniczych, materiał otrzymywałem z Rybnika od Pana Piotra. Pan Piotr nawet przyjechał spradzić jakość wykonania i nie podzielam negatywnych opinii. Ceny materiałów mogłem negocjować - co jest w innych firmach niemożliwe.
4
zadowolony klient 2015-05-14 08:22:39
Polecam ogrodzenia firmy Allbau . Kupiłem u nich nowoczesne przęsła, bramę i furtkę. Wszystko wygląda super i jestem bardzo zadowolony. Bardzo sprawna i miła obsługa. Polecam.
3
Zen 2015-05-18 07:05:30
Kupiłem w Allbau w Rybniku ogrodzenie z Drewnem. Szybka i sprawna realizacja. W transporcie było kilka popękanych sztuk ale od razu wszystko wymienili na nowe. Mogłem oddać resztę towaru bo źle sobie policzyłem. Teraz zamówiłem tam bramę i furtkę w nowoczesnym wzorze. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Polecam.
3
niezadowolony 2015-06-22 09:03:50
Ciekawy jestem dlaczego zostaly usuniete wszystkie negatywne opinie,wlasciciej zatrudnia na czarno-przewaga emyryci gorniczy,zaliczka...a potem cisza przez dlugi czas itp.
Polecam na 100% 2016-12-03 13:45:52
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Allbau. Wszystko zrobili tak jak sobie wymyśliłam i zaprojektowałam. Dodatkowo doradzili mi dużo w innych sprawach dotyczących podjazdu i murków oporowych w ogrodzie. Widać,że firma zna się na tym co robią. Te negatywne opinie to raczej pisane przez niezadowoloną ale konkurencję!!! POLECAM NA 100 %
2
Polecam 2016-12-04 08:53:17
Bardzo profesjonalna obsługa i szybka realizacja. Super jakość i cena przystępna. Bardzo indywidualne podejście do klienta. Polecam firmę Allbau.
1
Zostaw swoją opinię o Allbau Piotr Kulik - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Allbau Piotr Kulik