Alutechnika

Kielce

Opinie o Alutechnika

Technik 2016-04-01 11:41:50
Popieram działalnośc dobra dobra firma. Robiłe instalacje pod rolety, które montował gość od nich. Napewno godna polecenia.
MI 2016-04-03 00:16:21
Dzięki za znakomite porady. Ciężko uwierzzyć jak skomplikowanym tematem może być zamontowanie żaluzji w domu i w ogóle co wybrać czy rolety takie czy takie, na szczęście przemiły pan w biurze mi pomógł, mogę śmiało polecić to miejsce. A atmosfera tal wesoła, że 10 lat temu to chętnie bym tam CV zostawiła, gdyby mieli wolne miejsca :))) Pozdrawiam
1
bis 2016-05-20 08:07:46
szukam pracy, ale widzę, że na tym portalu o pracy nic się nie dowiem
1
sofia 2016-05-20 14:06:26
po kilku latach męczenia się z moskitierami naklejanymi z marketu zdecydowaliśmy się na moskitiery ramkowe tej firmy. Efekt jest nie do porównania dzięki, że mogę wyrazić opinię!
1
f.s.d. 2016-06-16 15:35:49
Jedyna konkretna firma godna polecenia stąd... aż do Opola. pozdrawiam
fdd 2016-06-21 16:24:48
Czyli zarobić można...
1
Ursyn 2016-07-08 09:17:13
inna firma w której ostatnio coś zamawiałem już inaczej się nazywa, któs inny tam działa i nie można dokupić części do ich rolet, na szczęście w Alutechnice da się wszystko załatwić :) dzięki
d. 2016-07-18 14:16:01
Firma w porządku! Dzięki za pomoc w przygotowaniu nadproży pod rolety!
Marina 2016-07-18 14:40:12
Dzienki mojemu urokowi osobistemu chyba :))))))))))))))))) miałam bardzo dobrą cene na roletki, a wszystcy mówią że tam jest drogo
bios23456 2016-07-22 13:03:02
Napewno dzięki temu
1
Moskito 2016-08-11 10:33:47
Moskitiery ramkowe - pierwsza klasa!
2
Romek 2016-09-21 16:44:52
Wszystko ok, jedynie muszę skrytykować tą firmę, ponieważ robiłem tam rolety jakieś 10,15 lat temu i chciałem sobie zrobić nowe rolety i okazało się, że nie mają tam bazy danych z wymiarami rolet. Musiałem mierzyć okna od nowa
CZY TA 2016-09-23 11:02:34
KTOŚ TO W OGÓLE CZYTA?
papa192@wp.pl 2016-10-14 17:57:03
Silniki NICE W 2009 Roku sprzedali mi z 2007 jakieś zleżałe (23sztuki)- wymieniłem już 5szt dalsze 4 czeka.
Zrzucają winę na sterowniki, a prawda jest prosta te ich silniki nie wytrzymują nasłonecznienia na roletach latem jest ok 70 st.
Wróciłem dzięki podpowiedzi ich byłego serwisanta do prymitywnej wersji Nice bez elektroniki i chodzi(sterowniki bez zmian).
Od strony północnej silniki chodzą poprawnie.
W biurze czarują , nie dajcie się na to nabrać. Podpowiem mój tel (usunięte przez administratora)
1
Pierre Cardin 2016-10-17 12:08:10
o! To dopiero. NiCE to marka wychwalana pod niebiosa,jednak na forach można znaleźć informacje o klientach niezadowolonych z silników. Poszła jakaś wadliwa partia i narobiła mnósto problemów nie tylko Alutehnice, ale i innym firmom. Ja zainwestowałem w SOMFY w podobnym okresie, nie powiem, że nic nie padło, ale ogólnie jestem zadowolony.
1
Mariusz R. 2016-10-17 15:45:23
Witam!
Alutechnika montowała w Bilczy mi i mojemu bratu rolety z silnikami najsa, dwa domki. W lipcu minęło 10 lat, a silniczki śmigają jak nowe, rolety również. Ja jestem zadowolony z montażu. Siostra buduje dom w Piekoszowie, będzie montować rolety. W sumie skoro u mnie działają bez zarzutu od wielu lat to chyba nie jest to przypadek. Siostra ma oferty z kilku firm, finansowo są zbliżone, ale stawia na sprawdzone silniki u mnie. Poza tym liczy się również rzetelność i doświadczenie firmy, a to czasami jest bezcenne.
3
Makar1999 2016-10-18 11:21:41
Witam serdecznie!
Poszukuję pracy mam ukończoną szkołę zawodową budowlaną oraz technikum uzupełniające w kierunku teleinformatyk.
Mieszkam 20km od Kielc. Posiadam doświadczenie w pracach budowlanych tkaich jak malowanie, tynkowanie, układanie paneli, pracowałem przy ociepleniach i montażu stolarki drzwiowej i okiennej oraz jako monter rusztowań.
Posaidam Prawo Jazdy kategoria B,C oraz kurs na wózki widłowe.
Mogę zatrudnić się jako pracownik produkcji, montażysta rolet, okien, dekarz.
Referencje na życzenie.
(usunięte przez administratora)
2
Makar 19 2016-10-24 12:17:49
Usuwają telefony łobuzy :) Piszcie na makar19_99@wp.pl
Mam nadzieję, że polecanie się do pracy w takiej formie nie wpłynie na decyzje o zatrudnieniu.
Pozdrawiam
1
Marecki 2016-10-27 15:07:48
Jestem bardzo zadowolny z promocji w której jedną roletkę dostaje się za darmo: świetny pomysł. Już nie pierwszy raz zamawiam w tej firmie, pierwszy raz wyszło naprawdę tanio!

Pozdrawiam
1
Marecki 2016-10-27 15:10:26
Dokładnie. Takie roletki kupione na standardowy wymiar najczęściej trzeba skracać.
Lepiej zamówić od razu na wymiar, tak jest lepiej.
Nigdy jeszcze nie znalazłem w markecie przesłon okiennych na taki wymiar jak moje okno.
1
Joanna Woźniak 2016-10-28 08:33:09
Witam!
Wczoraj Panowie z Alutechniki montowali u mnie na Wiosennej roletki materiałowe. Jestem bardzo zadowolona. Od pomiaru do realizacji czekałam 3 dni, zgodnie z umową, Pan montażysta odpowiednio wcześniej zadzwonił i umówił się ze mną na montaż o godzinie dogodnej dla mnie. Myślałam, że za późno zdecydowałam się na roletki i nie dadzą rady na Wszystkich Świętych, a tu proszę. Mam roletki i muszę pochwalić miłą i profesjonalną obsługę. Polecam!
2
Tomasz 2016-11-04 15:56:43
Chciałbym umieścić opinię na temat tej firmy, jeśli to możliwe.
Wykonanie rolet nie przedstawia zarzutów, poprawne.
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Heroalem jak kiedyś a tym co teraz sprzedają Aluprofem.
Co do automatyki to wolałem Nice, chociaż polecano mi najsowską markę Elero, jednak takie nowości to nie dla mnie chyba.
Montaż w taki dzień, który mi pasował, bardzo ważne, ponieważ jak ktoś jeździ tyle co ja po Polsce to ważne by móc się umówić na dobrą porę, tym bardziej, że w środku montażu musiałem wyjechać z Kielc i resztę prac przełożyć na inny dzień.
Ogólnie lubię tą firmę, nic się nie zmieniło, poza kilkoma twarzami, co dla mnie nie ma znaczenia.
2
Anonimka 2016-11-28 14:13:30
Może nietypowa to będzie opinia i nie wiem czy zachęcająca dla innych, ale postaram się napisać co nie co o pracujących tam ludziach. informacje potrzebne mi były do pracy dyplomowej, było to już może nieco dawno, natomiast znam kilku ludzi stamtąd, więc na bieżąco obserwuje co się z tą firmą dzieje, zwracam też uwagę na to kogo szukają do pracy i jak często.
Mało kto stamtąd w ogóle odchodzi, najczęściej pracownicy tam pracującą po 10-20 lat zupełnie jak w jakiejś państwowej firmie.
Osoby, które odeszły, najczęściej pracują w państwowych firmach lub zakładają własną działalność gospodarczą. Może to dobrze, a może i źle - wielu z nich obecnie stanowi konkurencje.
Wszyscy zatrudniani są bardzo starannie - zawsze dbało się, żeby osoba pracująca w tej firmie była o nieposzlakowanej opinii. Nie zwalnia się też pracowników bez wyraźnych powodów.
Prawie wszyscy pracownicy mogą wylegitymować się wyższym wykształceniem, za to pracownicy z biura mają niektórzy nawet skończone dodatkowe studia.
Warunki pracy są bardzo dobre, nie wiem, czy ktoś się skarżył na tą firmę, że nie płaci pensji czy coś w tym stylu - takie rzeczy są naprawdę na poziomie i bez zarzutów.
Ogólnie jeśli ktoś z was, absolwentów będzie miał okazję pracować w alutechnice to polecam.
2
Hasan Yassyr 2016-12-02 14:09:08
Brzmi nieźle, tylko by się przydały wolne stanowiska w tej firmie. Ja rozumiem, że pracownicy żadko się zmieniają, więc będą pracować w nieskończoność a ja nigdy nie dostanę pracy bo wszędzie jest stabilne zatrudnienie. Słyszałem, że to jest dobre miejsce, ale nie ma stanowisk.
Kurde mol!
1
Iriudium 2016-12-07 09:21:24
Osobiście uważam, że pochwały i nagany firmy Alutechnika zamieszczane na tej stronie to jest prawdziwa wiocha, słyszałem, że w to jest podobno najlepszy serwis żeby się dowiedzieć o firmach ale nie o pracy prawie w ogóle nie ma informacji. Dla kogoś, kto szuka pracy i nie chce chodzić na rozmowy bez sensu takie informacje mogłyby bardzo pomóc, a tutaj są tylko wypisy jak na pf.pl albo pkt.pl.
Jak się to nie zmieni to nie będę zaglądał na te profile. Dzięki Anonimka, że ty przynajmniej napisałaś dwa słowa na temat tego jak tam się pracuje. Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Alutechnika - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alutechnika