Alutechnika

Kielce

Opinie o Alutechnika

Hasan Yassyr 2016-12-02 14:09:08
Brzmi nieźle, tylko by się przydały wolne stanowiska w tej firmie. Ja rozumiem, że pracownicy żadko się zmieniają, więc będą pracować w nieskończoność a ja nigdy nie dostanę pracy bo wszędzie jest stabilne zatrudnienie. Słyszałem, że to jest dobre miejsce, ale nie ma stanowisk.
Kurde mol!
3
Iriudium 2016-12-07 09:21:24
Osobiście uważam, że pochwały i nagany firmy Alutechnika zamieszczane na tej stronie to jest prawdziwa wiocha, słyszałem, że w to jest podobno najlepszy serwis żeby się dowiedzieć o firmach ale nie o pracy prawie w ogóle nie ma informacji. Dla kogoś, kto szuka pracy i nie chce chodzić na rozmowy bez sensu takie informacje mogłyby bardzo pomóc, a tutaj są tylko wypisy jak na pf.pl albo pkt.pl.
Jak się to nie zmieni to nie będę zaglądał na te profile. Dzięki Anonimka, że ty przynajmniej napisałaś dwa słowa na temat tego jak tam się pracuje. Pozdrawiam
1
Wężu 2016-12-19 15:18:13
Pracowałem kiedyś na produkcji.
Ach
Wspaniałe czasy gdy zapieprzało się cały dzień w świetnym towarzystwie a po pracy grywało w siatkówkę czasem nawet do późnej nocy. Nawet kierownicy byli w miarę spoko z wyjątkiem jednego co miał ewidentnie zeza i czepiał się o takie rzeczy, że szkoda gadać.
Ale odszedłem i robię coś innego i wiem, że zmiany są dobre.
Ale nostalgia pozostaje.
Może to sprawa tego, że byłem młody zaraz po technikum, może to sprawa tego, że nie miałem jeszcze rodziny i tylu tych różnych spraw które na co dzień zaprzątają głowę?
Chętnie wróciłbym do tych czasów na masłów, naprawdę fajny etap w życiu. A ciężka praca tak naprawdę nic nie zmienia, bo za granicą pracuje się równie ciężko jak w tej firmie, a kierownicy są jeszcze gorsi niż każdy jeden kierownik produkcji i nawet gorsi niż sam właściciel (imienia nie wymienię) który w złym humorze potrafił być bardzo surowy.
A jeśli jeszcze ta firma istnieje, to polecam, mało gdzie można tak fajnie spędzić czas jak tam.
5
CK 2016-12-23 09:55:42
Kurde podobno było jakieś ogłoszenie tylko nie wiem na jakim portalu,
ktoś coś wie?
Mózgowiec 2017-01-13 10:34:57
W zimę mają szukać pracowników?
Firma budowlana?
To raczej trochę bez sensu
ODO 2017-01-17 16:36:30
Hehhe nie rozumiem czemu w zimę mieliby nieszukać. Może właśnie szukają.
nie podam bo nie mogę 2017-01-18 12:13:44
Mniej więcej coś w tym stylu
Osobiście uważam, że trudno zanaleźć równie fajną pracę, jak ta na produkcji.
Przede wszystkim atmosfera, a tego nie kupisz,
ani na zawołanie nie przywołasz
2
Robert 2017-01-18 12:19:40
Nice to dobra automatyka, tylko oni mieli takie formaxy,
niby supernowoczesne i w ogóle jakieś niesamowite
z przeciążeniem i z czymśtam w ogóle i one były nietrafione.
Niektóre firmy w Kielcach nimi handlowały, Alutechnika
też jako czołowy przedstawiciel Nice i teraz czasami są
problemy. Chyba zbyt dobrze to nie wpłynęło na NICE
ponieważ zdecydowanie ustępuje ona popularnością
np. SOMFY, jednak ja osobiście mam nice w bramie wjadowej
i w rolecie (tylko w jednej) i nie mam się na co skarżyć.
Dużym plusem jest np. wchodzisz do Alutechniki i dokupujesz
pilota otwierasz youtube i programujesz i masz, a w somfy
to jest jakieś bardziej skomplikowane, przynajmniej ja to
tak odbieram.
2
makar19 2017-01-18 12:21:09
Nic nie było
Makar 19 2017-01-18 12:23:08
Właśnie w zimę też szukają.
Budowlańcy tacy co robią prace ziemne to nie wiem,
budynki też nie wiem czy w zimę się buduje ale
to przecież nie ma nic wspólnego,
Mario 2017-01-20 14:10:58
W zimę też się szuka
obis 2017-01-23 12:52:24
SOMFY i Nice to dobre firmy i działające od lat i posiadające dobre serwisy ludzie mieliście jakiegoś pecha z tymi silnikami ponieważ najczęściej wszyscy są zadowoleni.
1
s. 2017-01-25 13:39:16
jAKO PRACODAWCA NAPRAWDĘ W PORZĄDKU ŻADNYCH KOMBINACJI Z UMOWAMI O PRACĘ ANI ŻADNE TAKIE WARTO, PRACOWAŁEM TAM W TRAKCIE STUDIÓW I NIE MAM ZASTRZEŻEŃ NAPRAWDĘ W PORZĄDKU. OCZYWIŚCIE JAK DLA MNIE NIE BYŁA TO PRACA NA CAŁE ŻYCIE PONIEWAŻ CHCIAŁEM SIĘ REALIZOWAĆ W ZUPEŁNIE INNYM ZAWODZIE ZWIĄZANYM ZE STUDIAMI I NA WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI. POL,ECAM
4
... :) 2017-01-25 13:56:08
Pamiętam jak się paliła hala :) Buehehehe to były czasy
2
Kadrowiec ze stolycy 2017-01-25 14:33:31
Szczerze powiedziawszy to jest internet i nikt się nie liczy z niczuym i każdy pisze co chce to jest moum zdaniem sprawa administratora goworka co on z tym zrobi i czy to forum będzie się do czegoś w ogóle nadawać czy będzie do niczego. Są wpisy nt. pracy, co oznacza, że jednak do czegoś się to forum nadaje. Ja raczej zaprosiłbym na jakieś fora bardziej tematyczne: goldenline albo coś takiego bardziej dla ludzi szukających pracy / poważnie traktujących swoją karierę
Makar 2017-01-25 14:38:44
Wszystko jedno byle by było ogłoszenie
Mak 2017-02-06 13:10:25
Dzięki wysyłam aplikację
Mak 2017-02-15 09:24:39
Po rozmowie jestem i po testach na produkcji, ale wiem, że jeszcze będą inni. Zobaczymy
t.k. 2017-03-08 11:40:25
w SObotę IDĘ PO VOUCHER NA MARKIZĘ!
4
PK 2017-03-22 09:59:30
Ogólnie jestem zadowolony z usług tej firmy, nie chcę próbować innych. To taka opinia ode mnie, nic dodać nic komentować
2
Mira 2017-04-02 23:38:08
Pokecam tą firmę
1
Anonimek 2017-05-03 18:51:31
Nie wiem jak teraz, ale wcześniej większość musiała prowadzić własną działalność gospodarczą, nawet osoby pracujące przy produkcji rolet. W myśl zasady: " chcesz urlop- to sobie weź, chcesz chorować- to sobie choruj, ale sam sobie za to zapłać' ;)
I.I. 2017-05-08 09:12:14
polecam. jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Alutechnika.
3
Maciek 2017-06-02 13:03:51
Bardzo szeroka oferta skrinów do okien jestem pod wrażeniem. Na razie realizacja dwóch sztuk, kto wie, może wezmę tego więcej. Rozpiętość cenowa bardzo duża, dużo opcji, duży wybór automatyki, możliwość zakupienia np. silników Elero o których tyle dobrego już słyszałem. Polecam. A roletki też robią solidne.
4
Marysińscy 2017-06-22 12:04:58
Dzięki za instalacje roletek tekstylnych. Na pewno jeszcze wrócimy i polecimy komu się da!
Marysińscy
2
Zostaw swoją opinię o Alutechnika - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alutechnika