KRISTECH technika otworowa

Tupadły

Opinie o KRISTECH technika otworowa

MISIU GOGO 2013-11-05 23:00:25
obiecują złote góry kusza pierwszym wynagrodzeniem a później rozczarowanie praca od rana do wieczora i jak ktoś chce skończyć wcześniej (po przepracowanych 8 godzinach) to tragedia bo naraża firmę na straty ogólnie nie polecam tej firmy jako pracodawce
9
nick 2014-01-09 17:28:47
Zadania, które pracownik otrzymuje do wykonania nie są możliwe do zrobienia w czasie, który zakłada pracodawca. Kończy się tym, ze pracuje się po 12 godz. a wynagrodzenie ... szkoda słów. Do tego bardzo nieprzyjemna atmosfera, wyzwiska i poniżanie ludzi.
6
nick 2015-09-16 08:15:34
śmieszna firma...Pranie mózgu.
2
Kamil 2016-09-09 15:09:29
Szczerze mowiac to aplikując do tej firmy nie spodziewałem sie w ogole ze będę mial szanse w niej pracowac. Wydawało się to bardzo dalekie od rzeczywistości i nierealne poniewaz nie mialam doswiadczenia w branzy techniki otworowej. Jednak dostalem szanse od pracodawcy i nie zaluje ze pracowalem w tej firmie przez 6 miesiecy nauczyli mnie bardzo duzo i naprawde dziekuje im za to . Szkoda ze przez zycie prywatne nie moglem pracowac w kristechu dluzej . Moge tylko dodac ze jak ktos chce i potrafi to moze naprawde dobrze zarobic a wyplaty zawsze na czas . Pozdrawiam
7
Piotr 2016-10-17 12:50:21
Pracowałem w tej firmie 7 miesięcy . Firma ma bardzo duże doświadczenie w tym co robi wysyłają na szkolenia , uczą ludzi jak sprawnie i szybko zamontować dany produkt. Wypłaty zawsze na czas fajna atmosfera pracy . Pracując w tej firmie dużo się nauczyłem zarobki ok a o pracodawcy złego słowa powiedzieć nie można. Dla ludzi którzy chcą pracować i zarobić polecam. Pozdrawiam
3
nick 2016-10-28 20:20:54
No mają oferty 3 razy droższe niż w innych firmach. Nie polecam, sprawdzałem.
2
Mat. 2017-01-31 12:55:04
Pracodawca godny zaufania i widac ze stara sie aby wszystko w firmie bylo zapiete na ostatni guzik.Dąży do tego aby jego pracownicy byli przeszkoleni i reprezentowali firme na odpowiednim poziomie.
1
nick 2017-02-09 09:51:48
Czytam pozytywne opinie powyżej i ..... się śmieję. Czym bardziej pozytywna opinia, tym bardziej odbiega od prawdy.
5
Zostaw swoją opinię o KRISTECH technika otworowa - Tupadły
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRISTECH technika otworowa