Groupe Seb Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Groupe Seb Polska Sp. z o.o.

zainteresowany 2015-03-13 20:39:40
Witam
Jestem zainteresowany pracą w firmie. Przeczytałem sobie dotychczasowe opinie i trochę się przeraziłem. Proszę o informację czy coś się zmieniło w podejściu do pracownika czy dalej jet tak jak w opiniach ?
Nowy 2015-03-15 08:03:00
Ja pracuje stosunkowo krótko i dla mnie wszystkie negatywne komentarze sa przesadzone ale pewnie jest to kwestia punktu widzenia. osobiście polecam
stary 2015-03-16 14:05:58
a co ma się zmienić jak jest ten sam GM
zainteresowany 2015-03-18 10:31:27
Sądziłem że po tylu negatywnych opiniach będzie wprowadzony jakiś program naprawczy żeby uzdrowić atmosferę ale widzę że chyba nie. Dziękuję za odpowiedź i poszukam czegoś bardziej normalnego.
4
obserwator 2015-06-03 11:52:05
Cenzura działa. Ktoś usuną twój ostatni post. Widać, że "prawda w oczy kole"
1
stary 2015-06-07 22:04:05
Dziwne że usunęli. Nic złego nie napisałem ani nie wyraziłem negatywnej opinii. Wkleiłem tylko informację co to jest mobbing. I usunęli.
1
szukacz 2015-08-21 10:16:52
Panie i panowie ,obecni pracownicy firmy SEB. Proszę o wyrażenie swojej opinii na temat atmosfery i warunków pracy w waszej firmie.Niech to będzie taka anonimowa ankieta. Interesuje mnie jak teraz jest naprawdę.
pracownik 2015-08-21 10:29:19
Atmosfera niestety się pogarsza, doszło to tego że strach iść na urlop, ponieważ po powrocie wyręczają wypowiedzenie. Nowy kolejny pomysł generalnego ;-(
pracownik 2015-08-31 15:40:51
Atmosfera jest fatalna. Człowiek nie wie co go jutro spotka. Nie pewne zatrudnienie. W każdej chwili można spodziewać się wypowiedzenia.Współpracownicy patrzą na siebie "wilkiem" bo walka jest o byt i przetrwanie w tej nie pewnej sytuacji. Czysta korpo. Jesteś tylko trybikiem w wielkiej maszynie który w razie czego wymieni się na nowy.
anonim 2015-09-05 09:30:52
Szukacz nie oczekuj na opinie, bo w tej firmie jest nieoficjalny zakaz wypowiedzi na tym forum. Można podpaść i stracić coś cennego.
A jak byś chciał znać moją, to jest bardzo fajnie jak człowiek robi co do niego należy. No chyba, że się chodzi na urlopy, to może go spotkać niemiła niespodzianka, ale to już inna historia.
Jaszczurka 2015-10-09 20:32:38
W sumie jak przgniesz dla generalnego to niema znacznie czy robisz target,czy nie. .. Najlepiej abyś siedział cicho . Ale co tam dużo wymagać od byłego lidera Coca Cola , który tam się nie nadawał i sztuka szczęścia tutaj , tylko sobie nie zdaję sprawy , że nikt jego nie akceptuje pod względem mobbingu. .. Gratulacje panie Radku.
2
bbbbb 2015-10-27 14:38:54
Generalny za szybko zmienia zdanie, żeby był z czegokolwiek zadowolony.
4
Pracownik 2015-12-02 23:05:08
Witamy COTY w Groupe Seb.
Czy na rynku nie ma innych dobrych/doświadczonych pracowników niż koledzy z COTY??
1
pracownik 2015-12-03 09:54:20
czy ktoś może nas poinformować jak tam nasze 15% udziałów rynkowych i projekt Wielka Polska ?
workman 2015-12-06 20:26:58
Czy ktoś tu wcześniej pisał o jakimś kolesiostwie w dawnym SEBie?! Pani HR przyszła z Coty i ściąga swoich hurtowo:)
1
bbbbb 2015-12-08 20:13:27
Nazwijmy sprawę po imieniu, HR zgadza się na mo...bb.....anie przez generalnego za posadki dla swoich.
1
cccccc 2015-12-17 14:57:46
zgadzam się z przedmówcą. nie znam bardziej wyrachowanej osoby niż pani hr
1
ja 2016-01-05 13:59:32
zawsze tu prostactwa trochę było, to teraz jeszcze przybyło
1
mamnadziejezetanazwajestwolna 2016-01-13 14:35:18
mam wrazenie ze ci pracownicy z coty nie czytali tego forum przed przyjeciem oferty pracy
1
pracownik były 2016-01-24 19:03:02
Nie wiem czemu się dziwicie. Już na pierwszym spotkaniu generalnego pod Olsztynem padło pytanie :kto pracował w Pepsi lub Coca-Coli ? Przez co dał do zrozumienia że, będzie dążył do zmiany kadry na ludzi z FMCG. Spójrzcie na firmy z których poprzychodziły osoby na miejsce zwalnianych: Benckiser, Kampania Piwowarska, Coty i pewnie znalazła by się jeszcze jakaś. Dla tych z Coty to jest jak mega awans, tam już mieli zapierdziel większy niż tu teraz.
A tak na marginesie to kiedy "Garbaty" kończy kadencje ?
2
Bez kitu 2016-02-23 23:35:24
Czytam te komentarze i ręce mi opadają. Jak można tak obrażać ludzi i szufladkować ich wg poprzedniego zatrudnienia. Czy nie sądzicie, ze nowi pracownicy mogą czuć sie słabo po przeczytaniu tych głupot o mobbingu i wyrzutach ze przyszli z takiej a nie innej firmy?. Fajni z Was koledzy .... Jaki macie problem ? Nie lubicie ich, ich byłych firm, czy tego ze ktoś ich polecił ? Według tego co piszecie to wpadli w ładne bagno to czego sie wytrzasacie ? Z mojej strony w firmie jak w firmie. Trzeba pracować, sprzedawać i jest ok. Jest tylko garstka histeryków, którym robić sie nie chce i głupoty wypisują. Powodzenia i sukcesów dla nowych koleżanek i kolegów !
ja 2016-03-13 21:39:15
Tak, wiem, że Ci kolego Bez kitu obiecano złote góry i miało być całkiem inaczej niż jest. Wspaniała atmosfera pracy i sielsko anielsko. A rzeczywistość okazała się brutalna. Sorry taki mamy klimat. Zaciśnij pośladki i klikaj w tablecik a wszystko będzie dobrze. A zapomniałem. Uśmiech proszę bo Cię widzą i słyszą przez ten tablecik.
6
ddddddd 2016-03-14 12:55:51
Bo widać, że się nie nadajecie (nie chodzi o sprawy personalne, tylko zawodowe). Jesteście z innej branży, zagubieni, bezradni. Nie wiem kto podjął decyzje o Waszym zatrudnieniu ale powinien poleciec razem z Wami.
Bez kitu 2016-03-28 08:56:24
Bezradni sa Ci, którzy narzekają, hejtuja na tym forum i nie mogą zmienić pracy. Specjaliści od 7 boleści. Jakoś nie ma nagminnych odejść. Siedzicie, pierdzicie w stołki, narzekacie i obrażacie. Nie podoba sie to wypad. Jaka firma odmówi takim specjalistom :)? Powodzenia i Wesołych Świat
gar 2016-04-26 10:51:56
Zadziwia mnie to forum. Jednym braknie wazeliny aby głębiej wejść niż się da, a drugim jaj aby się temu przeciwstawić.I tak sobie chrzanicie głupotki w dwie strony
Ludzie czy wy macie trochę przyzwoitości? Pewnie nie wiecie co to oznacza, Żal mi Was wszystkich.
Do maruderów
bez tego całego seb-u da siężyć i to całkiem dobrze, ale trzeba mieć jaja aby to zrozumieć.
Do tych wazeliniaży
Szkoda bić pianę i tak was potraktują z buta i obudzićie się z moralniakiem.
Pozdrawiam wszystkich normalnych .
7
Zostaw swoją opinię o Groupe Seb Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Groupe Seb Polska Sp. z o.o.