Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko

Zieleniec

Opinie o Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko

Stefan 2015-07-24 17:16:45
Nie polecam.
22
KO 2015-07-24 17:24:17
Dokładnie.
19
PW 2015-08-01 00:10:54
Potwierdzam.
15
nieznajoma 2015-08-03 20:08:43
Praca w tym zakładzie jest oki, kierownictwo super ..tylko Pani Wiesia jest nieludzka,poniewiera ludzmi, ogólnie zupełnie nie nadaje sie na stanowisko które pelni...i to jest wielki minus tego zakładu...Nie polecam
17
ek 2015-08-20 19:41:16
Oszczędźcie sobie nerwów...
16
Ona 2015-09-04 15:49:36
Nie polecam.
16
On 2015-09-04 15:51:06
Mysle ze jest w regionie duzo wiecej zakladow pracy godnych polecenia.
17
wp 2015-09-04 17:30:43
Dokładnie. Zgadzam się z Twoją opinią.
17
Oni 2015-09-04 17:34:24
To co myślę , na temat tego zakładu pracy niestety nie mogę wyrazić na tym forum , ale nie są to pochlebne myśli i opinie.
17
Taaki wałek 2015-09-04 17:35:58
Ojjj znalazło by się jeszcze tych minusów...
16
ona 2015-09-14 12:09:20
Masakra co do calego zakladu pracy!! Wymagaja wszystkiego a sami daja ludzia ochlapy!
16
oni 2015-09-16 20:04:54
dokladnie
16
adam 2015-09-18 19:22:24
Nie polecam.
14
wojtas 2015-09-22 06:25:57
Nie polecam pracy w tym zakładzie.
15
Nikita 2015-11-04 06:49:09
Zdecydowanie odradzam pracy w tym zakładzie.
15
Stefek 2015-11-14 01:14:39
Szczerze odradzam pracę w tym zakładzie.
15
On 2015-12-13 16:38:07
Darujcie sobie pracę w tym ,,zakładzie"...
13
Burczymucha 2015-12-27 09:53:04
Nie polecam.
10
maly 2016-04-27 13:02:52
Zarobki nieludzkie wymagają czort wie czego i ile a sami zarobić więcej nie dadzą nie polecam zakładu szkoda słów na nich a w szczególności na tych całych niby kierowniczkow pożal się Boże.
10
Zostaw swoją opinię o Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko - Zieleniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mopex His Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jolanta Stefanko