Jelenia Plast Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Jelenia Plast Sp. z o.o.

Sandro de Vega 2016-02-19 14:54:24
Przyjąłem się tam ze względu na słabą sytuację finansową, a to jedyna sensowna praca w mojej okolicy. Już pierwszego dnia poznałem kilku "starych wyjadaczy", którzy pracują tam ok 10 lat. I wciąż są na tym samym stanowisku robola. Warunki i organizacja są koszmarne. W dodatku wyrobiliśmy dzienną normę, ale nasza przełożona kazała nam jeszcze pozapierdalać na łeb na szyje bo ona chce dostać premię.
2
Hello 2016-02-21 19:54:01
To u którejś majstrowej jesteś bo nie na każdej brygadzie tak jest
3
ale checa 2016-02-28 23:41:49
Tak niektore wypowiedzi zgadzaja sie mowiac szczeze ale jest droga syrona mowisz do osoby przez wojkat aby robil /a to czy tamto pokazujac dwa albo trzy razy o oni swoje inaczej i jak tu sie nie denerwowac skoro kaze tak robic tez musialem sie sluchac innych jak co robic aby po okolo pol roku albo rok zostac zatrudniony w tej firmie chyba ze innym nie zalezy tylko potrafia marudzic jak stare baby na targu to zle tamto ze tak to jest
pracownik 2016-03-11 14:09:13
co za kłamstwo kasę dostaje się na następny miesiąc do 20go pracowałem przez WOJKAT i nie narzekałem teraz dostałem szansę i od prawie roku pracuję w Jelenia Plast jak ktoś się stara to go zawsze docenią. A JESLI chodzi o WOJKAT to kasa zawsze jest na czas
Zawiedziony 2016-04-08 07:56:10
A teraz to się dopiero dzieje! Najechało się Ukraińców i nie chcą zatrudniać naszych przez firmę! Bardzo perfidne zagranie bo gdyby nie przybysze ze wschodu to może by prędzej zatrudnili
1
Pracownica 2016-04-10 11:00:36
To nie tak do końca. Wcześniej też tak nie zatrudniali, a Ukraińcy robią dobrze, a nawet bardzo dobrze. I po 12 h. Ja jestem zadowolona z ich pracy. Znam kilka takich osób,Polaków, którzy po przyjęciu na firmę poszli na zwolnienia... :/ Nie zdziwię się, jak zaczną zatrudniać gości ze Wschodu...
1
ktoooosss 2016-05-04 17:01:50
aco ze zmiana magdy t. kto bedzie maystrem
3
Duccx 2016-06-30 21:24:32
do "umowaobiede" bzdury piszesz, że płacą pensję po dwóch miesiącach. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam, wprowadzasz ludzi w błąd. Racją jest, że jak trzeba zasuwać to trzeba, jak i to, że zdarzają się lżejsze dni. Jeśli ktoś liczy, że przyjdzie do pracy po to by siedzieć i nic nie robić to się przeliczy.Tacy ludzie powinni sobie tę pracę odpuścić.
9
nemo6669 2016-08-23 17:59:38
Hej , jak sie nazywa firma posredniczaca w zatrudnianiu Ukraincow w Jelenia Plast , prosze o kontakt .
Maciej 2016-11-09 18:30:04
pracowałem w jelenia plast w jeleniej górze Masakryczne co robią z ludzmi totalne dna i wogóle jak więzienie nawet nie ma przerwy dla pracownika pracowałem 4 godziny i wiem co to jest za obóz dorabianie się na cudzej krzywdzie Naprawde Kochani ludzie pisze Świętą prawde o tym co tam się wyprawia zero tolerancji dla pracownika Obóz albo Gorzej normalny człowiek nie nazwie tego pracą największy wyzysk z CZŁOWIEKA pozdrawiam tez Woj-Kat przez to bióro najwięcej ludzi zatrudniaja na umowe zlecenie mowia ze na rok a potem sie okazuje co innego kategorycznie mowie stop biórom posrednictwa pracy w Polsce OSZUSCI.......................................siedzą a ty robisz na ich super pensjie...........pozdrawiam woj-kat i jelenia plast
4
Daniel 2016-11-10 16:51:14
A jak praca w biurze w Jelenia Plast? Jacy są przełożoni? Jak duże działy typu exportowy, logistyczny, handlowy, administracyjny? Na kogoś trzeba uważać?
Krzysiek 2016-11-12 15:34:46
a jakie stanowisko byś zajmował?
Daniel 2016-11-14 18:03:00
Cześć, jeszcze na tą chwilę żadne. Ale widzę w ogłoszeniach, że poszukują od jakiegoś czasu na przykład specjalisty ds. zakupów. Widziałem to ogłoszenie również w lipcu czy sierpniu i co jakiś czas się pojawia. Nikt nie chce pracować na tym stanowisku czy tylu osób szukają? Wiesz może coś na ten temat? Dzięki z góry z odpowiedź.
1
Marcin 2016-11-23 18:25:49
Jakieś opinie o stanowisku specjalista do spraw zakupów? Też widziałem to ogłoszenie. Jak atmosfera w biurze?
Były Pracownik 2017-01-23 01:32:31
A ładna jesteś
Admin 2017-01-27 08:08:55
Miałem ostatnio do czynienia z trzeciakiem najwększy nierub zakładu
AAA 2017-02-26 19:29:41
PRACUJĘ JESZCZE W JELENIA PLAST PRZEZ WOJ-KAT PONAD ROK I NIE POLECAM TAM PRACY TOTALNY WYZYSK LUDZI.TERAZ TO JUŻ ZATRUDNIAJĄ UKRAIŃCÓW ,UKRAIŃCE TEŻ NIE CHCĄ PRACOWAĆ BO ZA MAŁO PŁACĄ TYLE CO POLAKOM.WIĘKSZA CZĘŚĆ ZAŁOGI TO JUŻ UKRAIŃCE POLAKI JUŻ POUCIEKALI.O JAKIEJŚ PRZERWIE TO TYLKO MOŻNA SOBIE POMARZYĆ,TYLKO SIĘ LICZY ZYSK DLA FIRMY.
SzybkiBill 2017-03-03 15:37:18
A co powiecie o magazynie? Jakie pieniądze i czy warto tam iść?
1
Romuald Kupajko 2017-03-30 16:53:50
Praca ciężka , ludzie wredni, co drugi to wazelina i donosiciel. Jak donosisz komu trzeba, distdniesz fajna robotę np na nowej hali tak jak np pan D dron i jedyne co robisz to pozory. Pracowałem przez WK ale sie zwolniłem po 3 latach bo nie dałem rady psychicznie.
Ruch.... 2017-04-11 18:54:17
A czy wiecie ktore laski sa łatwe do wyswania?
:))) 2017-04-15 17:50:04
WITAM.CZYTAM TE OPINIE I MASAKRA...BY ZASŁUŻYĆ NA ZATRUDNIENIE Z WOJKATU NA FIRME JEDNYM SŁOWEM TRZEBA ZAPINDALAĆ.SAMA ZACZYNAŁAM PRZEZ POŚREDNICTWO I JESTEM OD KILKU LAT ZATRUDNIONA.TO NIE PRACA DLA NYGUSÓW!TRZEBA WYOBRAŻNI I ZAPARCIA .TO CO TU PISZĄ ŻLE TO TYLKO CIENIASY :))).JAK KOMUŚ ZALEŻY NA PRACY TO PRACUJE A NIE LICZY NA DRAPANE .TRZEBA BYĆ MYŚLI 8H I DO DOMU.UKRAINA PRACUJE I NIEKTÓRZY ŚWIETNIE SOBIE RADZĄ POMIMO Z PROBLEMEM KOMUNIKACJI Z NIMI JAK KTOŚ CHCE TO MOŻE I SĄ SUPER PRACOWNICY KUMACI:).JAK WSZĘDZIE W ZAKŁADACH SĄ WAZELINY PRZYSŁOWIOWE WIADOMO ALE TACY ZNAJDĄ SIE WSZĘDZIE.A CO DO MAGAZYNU POLECA DOBRE PŁACE WIEKSZE JAK NA PRODUKCJI.POZDRO
Elomik 2017-04-18 05:48:17
A jak teraz z przyjeciami na produkcje? Oplaca sie tam isc czy nie? Jak kadra zarzadzajaca?
jp 2017-04-20 20:59:10
Powiem tak.Wszyscy normalni i sumienni mają pracę na umowę.Odpadki niechciane nigdzie przychodzą przez wojkat i ciągle narzekają. Idźcie do normalnej pracy,kto wam każe tutaj pracować?
Trzeba być pojebanym albo nieudacznikiem żeby iść w łapy wojkatu. Powiedziałem,a teraz szczekajcie.
Oburzony 2017-05-08 20:02:51
Ty sam jesteś odpadkiem z Wojkatu tak jak wszyscy z Jelenia Plast kiedyś nimi byli więc nie wymądrzaj się
Orangina 2017-05-26 11:56:47
Jelenia Plast zaczyna sie zmieniać. Jest nowy kierownik więc jest szansa że się polepszy. Zmiany już są widoczne :) Ja jestem zadowolona!
Zostaw swoją opinię o Jelenia Plast Sp. z o.o. - Jelenia Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jelenia Plast Sp. z o.o.