Jelenia Plast Sp. z o.o.

Jelenia Góra

Opinie o Jelenia Plast Sp. z o.o.

umowaobiede 2016-01-05 16:47:29
w firmach typu wojkat, sznajder zatrudniajacy przez posrednikow itp nie ma co liczyc na umowe o prace bez znajomosci i dlugiego stazu. nie polecam ludziom ktorzy chca isc na 'sprobowanie' albo licza na lekka robote. kase dostaje sie po przepracowaniu co najmniej 3 dni, przed zwolnieniem sie trzeba poinformowac ich i rowniez 3 dni pracowac jeszcze, inaczej dostaje sie kare i nici z wyplaty (kara do 1000zl). przelew robia po miesiacu lub dwoch miesiacach (jak pracowaliscie w styczniu to kase dostajecie w marcu lub kwietniu).
1
Pracownica 2016-01-14 11:53:00
Generalnie pytanie brzmi: " Co sądzisz o firmie Jelenia Plast?" , a nie o pośredniku 'Woj-Kat"... Macie dużo pretensji, że WK jest traktowany jak 'szmaty', jesteście wyzyskiwani przez pracowników, musicie zapierniczać, więc co? Jeśli dostaniecie się przez firmę, to Wy też będziecie tak traktować swoich kolegów i koleżanki oraz nowych pracowników, bo będziecie już pracownikami? Na to wychodzi. W pewnej części niektórzy z Was sami wystawiają sobie negatywną opinię...
1
Glaz 2016-01-15 12:27:27
Pracuje na Spoldzielczej od niedawna Ludzie to jest porazka jak tam sie traktuje ludzi z WOJKATU - jak totalnych baranow i polglowkow Na rozpoczecie pracy majster przydziela ci prace ale co z tego kiedy po paru minutach przychodzi wice majster i zabiera cie do innej roboty a jak juz ja ogarniasz to przychodzi tzw opiekunka WOJKATU i znowu daje ci cos innego Latasz z tym klaboksem ( w ktorym masz swoje rzeczy - bo oczywiscie nie ma szatni)jak przyslowiowy WARIAT i tylko widzisz glupie usmieszki starych pracownikow. Sa tez i takie panie ktore dra geby gdy o cos zapytasz - ciagle jest zle a wysluguja sie toba na kazdym kroku - przynies wynies i pozamiataj.Wiele naprawde fajnych osob odeszlo juz wlasnie z tego powodu bo nie wytrzymali psychicznie. Starzy pracownicy Jelenia - Plast uwazaja sie za BOGOW (ciekawe jakie pokonczyli uczelnie?)sa zarozumiali aroganccy falszywi nieuprzejmi nietolerancyjni i co najbardziej mnie przeraza ( i nie tylko ) sa wolgarni. Sa tez i takie dni gdy siedzisz 8 godzin na maszynie wtedy jest koszmar - ani nie masz czasu na jedzenie picie czy pojscie do toalety (o palaczach nie wspomne oni to maja dopiero horror) Trzeba z tamtad wiac gdzie pieprz rosnie bo gdyby kazdy pracownik byl traktowany z godnoscia i szacunkiem to nie byloby na Jelonce co 2 dni ogloszen o prace.
4
goscportalu 2016-01-18 22:19:15
W 100 % się zgadzam. To co tam się dzieje to syf i malaria. Większość pracujących w JP to zwykłe bydło, lubiące wysługiwać się nowymi, przy cichym przyzwoleniu przełożonych.
2
Pracownica 2016-01-20 16:36:14
Do tych, co narzekają: a jak wy wyobrażacie sobie tam pracę? Wchodzisz na halę, idziesz na zbiórkę i co dalej? Chętnie poczytam, jakie macie wyobrażenia.
gość55 2016-01-22 21:21:39
Do Pracownica W każdej pracy jak i w życiu najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka i to wystarczy żeby praca nawet najcięższa była do zniesienia
1
Hello 2016-01-25 00:21:22
Jeśli ktoś w tej chwili ma zamiar zatrudnić się w plastikach to stanowczo odradzam. Ostatnio warunki znacznie się pogorszyły bo brak ludzi do pracy. Nie dość że na śmieciówkach ludzie okradani są z urlopów to nawet już przerw nie ma jak jeszcze do niedawna i często trzeba stać 8 godzin na nogach przy maszynie co jest skandaliczne.Pensje bardzo niskie
2
PraJelPlast 2016-01-25 00:47:14
Przerwą ma się podobno zająć PIP
1
Hello 2016-01-27 14:57:36
Jak ktoś chce palety nosić na plecach to niech idzie!
1
Nod 2016-01-28 19:10:16
Jak wyglądają warunki pracy, jeśli chodzi o utrzumanie ruchu ? Automatycy, mechanicy.
pracownik 2016-02-08 02:44:39
Co wy (usunięte przez administratora) łatwiejszej pracy to chyba nigdzie nie znajdziesz. A na całą resztę bydła,czy jak tam sobie ich nazywacie mam wyjebane.robię to co mi majster kazał ....
Sandro de Vega 2016-02-19 14:54:24
Przyjąłem się tam ze względu na słabą sytuację finansową, a to jedyna sensowna praca w mojej okolicy. Już pierwszego dnia poznałem kilku "starych wyjadaczy", którzy pracują tam ok 10 lat. I wciąż są na tym samym stanowisku robola. Warunki i organizacja są koszmarne. W dodatku wyrobiliśmy dzienną normę, ale nasza przełożona kazała nam jeszcze pozapierdalać na łeb na szyje bo ona chce dostać premię.
2
Hello 2016-02-21 19:54:01
To u którejś majstrowej jesteś bo nie na każdej brygadzie tak jest
3
ale checa 2016-02-28 23:41:49
Tak niektore wypowiedzi zgadzaja sie mowiac szczeze ale jest droga syrona mowisz do osoby przez wojkat aby robil /a to czy tamto pokazujac dwa albo trzy razy o oni swoje inaczej i jak tu sie nie denerwowac skoro kaze tak robic tez musialem sie sluchac innych jak co robic aby po okolo pol roku albo rok zostac zatrudniony w tej firmie chyba ze innym nie zalezy tylko potrafia marudzic jak stare baby na targu to zle tamto ze tak to jest
pracownik 2016-03-11 14:09:13
co za kłamstwo kasę dostaje się na następny miesiąc do 20go pracowałem przez WOJKAT i nie narzekałem teraz dostałem szansę i od prawie roku pracuję w Jelenia Plast jak ktoś się stara to go zawsze docenią. A JESLI chodzi o WOJKAT to kasa zawsze jest na czas
Zawiedziony 2016-04-08 07:56:10
A teraz to się dopiero dzieje! Najechało się Ukraińców i nie chcą zatrudniać naszych przez firmę! Bardzo perfidne zagranie bo gdyby nie przybysze ze wschodu to może by prędzej zatrudnili
1
Pracownica 2016-04-10 11:00:36
To nie tak do końca. Wcześniej też tak nie zatrudniali, a Ukraińcy robią dobrze, a nawet bardzo dobrze. I po 12 h. Ja jestem zadowolona z ich pracy. Znam kilka takich osób,Polaków, którzy po przyjęciu na firmę poszli na zwolnienia... :/ Nie zdziwię się, jak zaczną zatrudniać gości ze Wschodu...
1
ktoooosss 2016-05-04 17:01:50
aco ze zmiana magdy t. kto bedzie maystrem
3
Duccx 2016-06-30 21:24:32
do "umowaobiede" bzdury piszesz, że płacą pensję po dwóch miesiącach. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam, wprowadzasz ludzi w błąd. Racją jest, że jak trzeba zasuwać to trzeba, jak i to, że zdarzają się lżejsze dni. Jeśli ktoś liczy, że przyjdzie do pracy po to by siedzieć i nic nie robić to się przeliczy.Tacy ludzie powinni sobie tę pracę odpuścić.
7
nemo6669 2016-08-23 17:59:38
Hej , jak sie nazywa firma posredniczaca w zatrudnianiu Ukraincow w Jelenia Plast , prosze o kontakt .
Maciej 2016-11-09 18:30:04
pracowałem w jelenia plast w jeleniej górze Masakryczne co robią z ludzmi totalne dna i wogóle jak więzienie nawet nie ma przerwy dla pracownika pracowałem 4 godziny i wiem co to jest za obóz dorabianie się na cudzej krzywdzie Naprawde Kochani ludzie pisze Świętą prawde o tym co tam się wyprawia zero tolerancji dla pracownika Obóz albo Gorzej normalny człowiek nie nazwie tego pracą największy wyzysk z CZŁOWIEKA pozdrawiam tez Woj-Kat przez to bióro najwięcej ludzi zatrudniaja na umowe zlecenie mowia ze na rok a potem sie okazuje co innego kategorycznie mowie stop biórom posrednictwa pracy w Polsce OSZUSCI.......................................siedzą a ty robisz na ich super pensjie...........pozdrawiam woj-kat i jelenia plast
3
Daniel 2016-11-10 16:51:14
A jak praca w biurze w Jelenia Plast? Jacy są przełożoni? Jak duże działy typu exportowy, logistyczny, handlowy, administracyjny? Na kogoś trzeba uważać?
Krzysiek 2016-11-12 15:34:46
a jakie stanowisko byś zajmował?
Daniel 2016-11-14 18:03:00
Cześć, jeszcze na tą chwilę żadne. Ale widzę w ogłoszeniach, że poszukują od jakiegoś czasu na przykład specjalisty ds. zakupów. Widziałem to ogłoszenie również w lipcu czy sierpniu i co jakiś czas się pojawia. Nikt nie chce pracować na tym stanowisku czy tylu osób szukają? Wiesz może coś na ten temat? Dzięki z góry z odpowiedź.
Marcin 2016-11-23 18:25:49
Jakieś opinie o stanowisku specjalista do spraw zakupów? Też widziałem to ogłoszenie. Jak atmosfera w biurze?
Zostaw swoją opinię o Jelenia Plast Sp. z o.o. - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jelenia Plast Sp. z o.o.