Lumarko Piotr Pałasz

Wejherowo

Opinie o Lumarko Piotr Pałasz

GSK 2016-04-12 23:54:40
Nie polecam. Po 3h przyuczania obsługi programów komputerowych zostałam wysłana do pracy na magazyn, gdzie po 1: składałam cv na inne stanowisko, 2: nie po to kończyłam studia, by pracować jako magazynier, 3: mam stopień niepełnosprawności, a mimo to musiałam dźwigać, mimo iż nie mogę, bo "każda para rąk się przyda".
Dwutygodniowy okres próbny bez umowy. Później najniższa krajowa.
Jedynym plusem są pozytywni i mili pracownicy.
5
12345 2016-06-22 19:19:57
Rodzinna atmosfera oczywiście jest. Ale tylko dla członków rodziny pracujących w firmie. Stawki najniższe krajowe. O jakichkolwiek premia ch można zapomnieć. Odpowiedzialność finansowa jest nawet gdy nie podpisze sz aneksu do umowy. Wyzwanie również się często zgadza zwłaszcza dziewczyn z magazynu.nie radze isc na urlop bo przypisza ci wszystkie bledy. obojetnie na jakie stanowisko aspiruje lepiej się znaleźć coś innego. Niżej na pewno nie będziesz zarabiać.
4
LUMARKO 2016-07-05 15:15:56
ŻENUJĄCE, KŁAMLIWE! WSTYDZIŁABY SIĘ PANI WYPISYWAĆ TAKIE KRZYWDZĄCE BZDURY! BOŻE CHROŃ PRZED TAKIMI NIEPEŁNOSPRAWNYMI PRACOWNIKAMI!
NIE BĘDZIEMY WCHODZIĆ Z PANIĄ W DYSKUSJĘ SKORO PREZENTUJE PANI TAKI POZIOM. 7 GODZIN NIEUDOLNEJ PRACY, BRAK CHĘCI POZNAWANIA ASORTYMENTU NA MAGAZYNIE !!
1
LUMARKO 2016-07-05 15:21:06
ŻEBY DOSTAĆ PREMIĘ TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ! A PAN NIE OGARNIAŁ NAWET SWOICH PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW. CHAOS, BAŁAGAN, NIETERMINOWOŚĆ. CZY TO TAKIE DZIWNE I NIEZROZUMIAŁE? KTO ROZDAJE PIENIĄDZE ZA SAM FAKT PRZYCHODZENIA DO PRACY? ODPOWIEDZIALNOŚĆ FINANSOWA ZA SZKODY WYRZĄDZONE PRACODAWCY JEST NORMALNĄ RZECZĄ. ŻAŁUJEMY ŻE NIE WYCIĄGALIŚMY KONSEKWENCJI NA BIEŻĄCO. BYŁ PAN MIŁYM, SYMPATYCZNYM, MŁODYM CZŁOWIEKIEM TERAZ JEDNAK WIDZĘ, ŻE MA PAN BAŁAGAN NIE TYLKO W GŁOWIE. WSTYD TAK HEJTOWAĆ.
1
GSK 2016-09-07 00:50:20
Nieudolnej pracy? Spodziewaliście się, że pierwszego dnia będę pracować tak jak pracownicy, którzy są tam od miesięcy/lat? Chodziłam za pracownikami i starałam się zapamiętać gdzie co leży, wiec proszę za przeproszeniem nie pieprzyć głupot. W CV było napisane, że mam stopień niepełnosprawności, więc to nie powinno być dla Was zaskoczeniem. Mówiłam na rozmowie również o tym, że nie mogę dźwigać, a mimo to wysłano mnie do pakowania i przenoszenia paczek, gdzie robiłam to tak samo jak inni pracownicy! Przykładałam się dopóki przyuczano mnie pracy na komputerze - czyli na stanowisko, na które aplikowałam. Poza tym byłam tam 8, a nie 7h. Już w drodze do domu wiedziałam, że nie wrócę, a od tego zimnego magazynu byłam chora. Dzięki Bogu mam teraz dobrze płatną i ciekawą pracę, bo zostając z Wami chyba bym psychicznie wysiadła. Zastanówcie się nad sobą skoro ludzie od Was uciekają. Co chwile przewijają się Wasze oferty. Rzeczywiście nie warto wchodzić z wami w dyskusję, bo to Wasz poziom jest niski, a złe opinię na Wasz temat z byle czego się nie biorą.

Nie polecam. Jeden wielki syf. Uciekajcie jak najdalej, a na dobre Wam to wyjdzie! ...No chyba, że chcecie za grosze tyrać na magazynie, gdy składaliście aplikację na pracownika biurowego.
2
LUMARKO 2016-09-08 08:26:45
SPORO ENERGII PANI WKŁADA W WYRZUCANIU TAKICH WYMIOCIN. TO WYSTARCZAJĄCO ŚWIADCZY O PANI.
ŻENADA I WSTYD. WSZYSTKIEGO DOBREGO ŻYCZYMY KAŻDEMU KTO SIĘ Z PANIĄ SPOTKA.
1
GSK 2016-09-08 14:34:36
Czy Pani/Pan czyta to co pisze? To Wy się kompromitujecie takimi komentarzami.
Moje wypowiedzi nie są wymiocinami tylko czystą prawdą. Osoby szukające pracy czytają opinie na tej stronie i to nie ja się pogrążam tylko Wy. Proszę pójść pokrzyczeć na pracowników, tak jak to macie podobno w zwyczaju, powinno pomóc ostudzić emocje.
3
LUMARKO 2016-09-17 10:15:35
FUJ! CO ZA OCHYDNA OSOBOWOŚĆ
1
Adam 2016-09-18 22:43:32
Czasami zastanawiam się jak takie prymitywne osoby mogą mieć własną firmę...
1
Adam 2016-11-07 18:36:58
Znowu szukają magazyniera, nie dziwię się, że nikt nie chce u nich pracować ;p
1
LUMARKO 2016-12-17 11:38:06
ZWYKŁY HEJT. KAŻDY ANONIMOWO MOŻE TAKIE RZECZY WYPISYWAĆ.
1
Adam 2016-12-22 19:12:11
Sama prawda. Wystarczy poczytać jak się odnosicie do ludzi, ale piszcie, piszcie, siebie pogrążacie.
1
Piotr Pałasz 2016-12-27 12:31:39
JESZCZE TROSZKĘ A UJAWNIĘ NAZWISKA I IMIONA LUDZI KTÓRZY TO WYPISUJĄ. UJAWNIĘ RÓWNIEŻ POWODY DLA KTÓRYCH ZOSTALIŚCIE PAŃSTWO ALBO NIE ZATRUDNIENI ALBO ZWOLNIENI. JUŻ WYOBRAŻAM SOBIE POGRÓŻKI Z JAKIMI PEWNIE SIĘ SPOTKAMY Z PAŃSTWA STRONY. NIE WOLNO BEZKARNIE LUDZI OCZERNIAĆ. KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNYCH UCZUĆ, SPOJRZENIA CZY OCEN ALE INNĄ SPRAWĄ JEST WYPISYWANIE KRZYWDZĄCYCH, JEDNOSTRONNYCH OPINII . PO PROSTU WSTYDZILIBYŚCIE SIĘ PAŃSTWO!
ZA WSZYTKO KIEDYŚ I TAK TRZEBA BĘDZIE ZAPŁACIĆ. TO CO ROBIMY ZAWSZE WRACA DO NAS!
EmA 2016-12-27 12:52:09
No i nastąpiło samozaoranie :)
Z takim podejściem trzeba będzie więcej rodziny zatrudnić bo nikt normalny po takich wyskokach do was pracować nie przyjdzie.
Sami na siebie żeście srogiego bata ukręcili.
Jeśli ktokolwiek po tym przyjdzie do was pracować to po stopach całujcie bo drugi raz taki jeleń może się nieprędko trafić!
1
Adam 2016-12-27 21:54:32
Powodzenia. Skoro 4 osoby mają posobne zdanie na temat tej firmy, to raczej nie są to słowa na wietrze pisane. Może Pan przedstawić nazwiska i swoje "powody", my mamy swoje - prawdziwe.
1
GSK 2016-12-28 01:19:02
Weszłam tu z ciekawości i co ja widzę? Proszę bardzo, proszę ujawniać dane, ja sama zrezygnowałam z pracy u Państwa i to z okresu próbnego bez umowy! Wie Pan co? Ma Pan tupet. Proszę poczytać co Pan lub ktoś "od Pana" wypisywał na mój temat. W pierwszym komentarzu opisałam samą prawdę i co przeczytałam? Słowa: "żenujące, kłamliwe" - proszę przeczytać to co napisałam i mi pokazać, w którym momencie skłamałam? Do tego słowa: "Boże chroń przed takimi niepełnosprawnymi pracownikami". Dlaczego, ponieważ nie mogę dźwigać? Od razu o tym powiedziałam, jak również o tym, że nie jestem zainteresowana stanowiskiem magazyniera, miałam pracować przy komputerze, a nie po skończeniu tego co mam do roboty, pakować paczki i je przenosić. Dalej czytam: "Sporo energii Pani wkłada w wyrzucaniu takich wymiocin" no i na koniec: "fuj! co za ochydna osobowość (pomijam błąd ortograficzny)". To Pan kłamie, próbując się oczyścić w internecie. Jak Pan chce, to ja mogę zgłosić wszystko do PIPu i proszę nie grozić mi czy innym osobom wypowiadajacym się tu, bo to nie my na tym stracimy.
1
Piotr Pałasz 2016-12-28 17:03:42
Z tego co wiem proszono Panią o pomoc w pakowaniu paczek na wysyłki. To dobre zajęcie pozwalające poznać asortyment. Na wysyłki pakowany jest tylko lekki asortyment.
Moje zdanie jest takie. Jeśli ktoś jest krytyczny i che rozładować swoje emocje (a jak widzę Pani chce!) to powinien to zrobić tak aby pozytywnie wpływać na innych. Stonowana rozmowa ze mną pozwoliłaby zauważyć Pani problem i jestem przekonany, że znalazłbym rozwiązanie jeśli problem był.
Notatki szkalujące i naprawdę krzywdzące, do tego anonimowe o czym według Pani świadczą?
"To Pan kłamie, próbując się oczyścić w internecie. Jak Pan chce, to ja mogę zgłosić wszystko do PIPu i proszę nie grozić mi czy innym osobom wypowiadajacym się tu, bo to nie my na tym stracimy."
W tych słowach zawiera się własnie to o czym mówię. Złe emocje, złe postępowanie, złe czyny. W sumie jest mi naprawdę przykro i pewnie o to Pani chodzi. Osiągnęła Pani cel. Jak i inne osoby, które tu się wypowiadały. Czy teraz przestanie Pani już opisywać swoje emocje? Czy jest już Pani usatysfakcjonowana? Mam nadzieję że tak bo ja mam dość.
1
GSK 2016-12-29 00:47:01
Dałam sobie spokój 3 m-ce temu, ale Pan wciąż wraca do tematu. Panu jest przykro? Wcześniej, gdy pisał Pan poprzednie komentarze przykro Panu nie było. Moim celem nie było sprawienie komuś przykrości, tylko ostrzeżenie potencjalnych pracowników, właśnie dzięki temu portalowi mam świetną pracę i uniknęłam pomyłek życiowych. Wie Pan co, gdybym była jedyną osobą, która tu wystawiła niepochlebny komentarz... ale nie jestem.
Niech Pan się zastanowi lepiej nad umową na okres próbny (a nie pracą na czarno) i może podwyżką dla tych biednych ludzi.
Jeśli nie chce Pan, bym więcej się odzywała, to niech Pan po prostu przestanie dyskutować, bo i tak ugryzłam się w palec, by czegoś więcej nie napisać.
Piotr Pałasz 2016-12-29 09:55:27
Droga Pani. Nie ja komentowałem. Wiarygodność tego portalu własnie taka jest, że jeśli się ktoś nie podpisze to nic nie wiadomo. Pani jak widać też nie za bardzo wie z kim pisze. Każdy człowiek o złej woli może tu bazgrać co mu ślina na język przyniesie bez żadnych konsekwencji.
Zgodnie z moją wiedzą umowa dla Pani była przygotowana, ale Pani po prostu nie przyszła. Jak tu nie ma być mi przykro skoro tak rozmawiają ludzie. To nie jest tak, że nie chcę żeby ktoś się odzywał. Nawołuje tylko do rozsądku , normalnych zachowań, rezygnacji z nienawiści i z niszczących emocji bo tak jest lepiej dla wszystkich, a tak mamy co mamy. To z mojej strony ostatnie słowa.
Zostaw swoją opinię o Lumarko Piotr Pałasz - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lumarko Piotr Pałasz