Lumarko Piotr Pałasz

Wejherowo

Opinie o Lumarko Piotr Pałasz

GSK 2016-04-12 23:54:40
Nie polecam. Po 3h przyuczania obsługi programów komputerowych zostałam wysłana do pracy na magazyn, gdzie po 1: składałam cv na inne stanowisko, 2: nie po to kończyłam studia, by pracować jako magazynier, 3: mam stopień niepełnosprawności, a mimo to musiałam dźwigać, mimo iż nie mogę, bo "każda para rąk się przyda".
Dwutygodniowy okres próbny bez umowy. Później najniższa krajowa.
Jedynym plusem są pozytywni i mili pracownicy.
3
12345 2016-06-22 19:19:57
Rodzinna atmosfera oczywiście jest. Ale tylko dla członków rodziny pracujących w firmie. Stawki najniższe krajowe. O jakichkolwiek premia ch można zapomnieć. Odpowiedzialność finansowa jest nawet gdy nie podpisze sz aneksu do umowy. Wyzwanie również się często zgadza zwłaszcza dziewczyn z magazynu.nie radze isc na urlop bo przypisza ci wszystkie bledy. obojetnie na jakie stanowisko aspiruje lepiej się znaleźć coś innego. Niżej na pewno nie będziesz zarabiać.
3
LUMARKO 2016-07-05 15:15:56
ŻENUJĄCE, KŁAMLIWE! WSTYDZIŁABY SIĘ PANI WYPISYWAĆ TAKIE KRZYWDZĄCE BZDURY! BOŻE CHROŃ PRZED TAKIMI NIEPEŁNOSPRAWNYMI PRACOWNIKAMI!
NIE BĘDZIEMY WCHODZIĆ Z PANIĄ W DYSKUSJĘ SKORO PREZENTUJE PANI TAKI POZIOM. 7 GODZIN NIEUDOLNEJ PRACY, BRAK CHĘCI POZNAWANIA ASORTYMENTU NA MAGAZYNIE !!
1
LUMARKO 2016-07-05 15:21:06
ŻEBY DOSTAĆ PREMIĘ TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ! A PAN NIE OGARNIAŁ NAWET SWOICH PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW. CHAOS, BAŁAGAN, NIETERMINOWOŚĆ. CZY TO TAKIE DZIWNE I NIEZROZUMIAŁE? KTO ROZDAJE PIENIĄDZE ZA SAM FAKT PRZYCHODZENIA DO PRACY? ODPOWIEDZIALNOŚĆ FINANSOWA ZA SZKODY WYRZĄDZONE PRACODAWCY JEST NORMALNĄ RZECZĄ. ŻAŁUJEMY ŻE NIE WYCIĄGALIŚMY KONSEKWENCJI NA BIEŻĄCO. BYŁ PAN MIŁYM, SYMPATYCZNYM, MŁODYM CZŁOWIEKIEM TERAZ JEDNAK WIDZĘ, ŻE MA PAN BAŁAGAN NIE TYLKO W GŁOWIE. WSTYD TAK HEJTOWAĆ.
1
GSK 2016-09-07 00:50:20
Nieudolnej pracy? Spodziewaliście się, że pierwszego dnia będę pracować tak jak pracownicy, którzy są tam od miesięcy/lat? Chodziłam za pracownikami i starałam się zapamiętać gdzie co leży, wiec proszę za przeproszeniem nie pieprzyć głupot. W CV było napisane, że mam stopień niepełnosprawności, więc to nie powinno być dla Was zaskoczeniem. Mówiłam na rozmowie również o tym, że nie mogę dźwigać, a mimo to wysłano mnie do pakowania i przenoszenia paczek, gdzie robiłam to tak samo jak inni pracownicy! Przykładałam się dopóki przyuczano mnie pracy na komputerze - czyli na stanowisko, na które aplikowałam. Poza tym byłam tam 8, a nie 7h. Już w drodze do domu wiedziałam, że nie wrócę, a od tego zimnego magazynu byłam chora. Dzięki Bogu mam teraz dobrze płatną i ciekawą pracę, bo zostając z Wami chyba bym psychicznie wysiadła. Zastanówcie się nad sobą skoro ludzie od Was uciekają. Co chwile przewijają się Wasze oferty. Rzeczywiście nie warto wchodzić z wami w dyskusję, bo to Wasz poziom jest niski, a złe opinię na Wasz temat z byle czego się nie biorą.

Nie polecam. Jeden wielki syf. Uciekajcie jak najdalej, a na dobre Wam to wyjdzie! ...No chyba, że chcecie za grosze tyrać na magazynie, gdy składaliście aplikację na pracownika biurowego.
2
LUMARKO 2016-09-08 08:26:45
SPORO ENERGII PANI WKŁADA W WYRZUCANIU TAKICH WYMIOCIN. TO WYSTARCZAJĄCO ŚWIADCZY O PANI.
ŻENADA I WSTYD. WSZYSTKIEGO DOBREGO ŻYCZYMY KAŻDEMU KTO SIĘ Z PANIĄ SPOTKA.
1
GSK 2016-09-08 14:34:36
Czy Pani/Pan czyta to co pisze? To Wy się kompromitujecie takimi komentarzami.
Moje wypowiedzi nie są wymiocinami tylko czystą prawdą. Osoby szukające pracy czytają opinie na tej stronie i to nie ja się pogrążam tylko Wy. Proszę pójść pokrzyczeć na pracowników, tak jak to macie podobno w zwyczaju, powinno pomóc ostudzić emocje.
2
LUMARKO 2016-09-17 10:15:35
FUJ! CO ZA OCHYDNA OSOBOWOŚĆ
1
Adam 2016-09-18 22:43:32
Czasami zastanawiam się jak takie prymitywne osoby mogą mieć własną firmę...
1
Adam 2016-11-07 18:36:58
Znowu szukają magazyniera, nie dziwię się, że nikt nie chce u nich pracować ;p
1
Zostaw swoją opinię o Lumarko Piotr Pałasz - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lumarko Piotr Pałasz