Mapa-Spontex Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Mapa-Spontex Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-03-01 15:49:12
Bardzo dobrze ich wspominam. Pracowałam tam kilka lat i było naprawdę świetnie.
anonim 2012-05-25 14:42:55
Pracowalem tam przez jakis czas. Kilka osob w tej firmie jest naprawde bardzo sympatycznych i pomocnych i atmosfera z nimi super. Jednak wystrzegajcie się dzialu sprzedazy - jest to jakby firma w firmie. Szczególnie dwie Panie sa przerazliwie niemile nawet dla wlasnych wspolpracownikow i chodza z glowa w chmurach przekonane o wlasnej wspanialosci.
vx 2012-06-03 12:05:08
A konkretnie to co tam w tym dziale sprzedaży się dzieje? czyta ta firma zatrudnia przedstawicieli handlowych? i jak wygląda u nich ta praca?
Marti 2012-06-09 16:34:28
Czy Mapa Spontex ma w Polsce fabryki (produkcję) czy tylko magazyny i sprzedaje towar wyprodukowany gdzieś indziej na świecie ?
Z góry dziękuję za odpowiedź !

Pozdrawiam,

_Marti
anonim 2012-06-09 16:36:48
Jak z zarobkami w Mapie ?
Anna Maria 2012-09-24 09:19:56
Potwierdzam opinie o dziale sprzedazy. Bardzo niemile osoby aczkolwiek jesli sie wkupisz w ich szeregi mozesz liczyc na bardzo wysokie zarobki o ktorych reszta firmy moze tylko pomarzyć.

Jesli chodzi o zaplecze socjalne - jest ono na wysokim poziomie , na szczescie juz dla calej firmy , bez rozgraniczenia na działy.
Marti 2012-09-25 23:04:47
Pozwolę sobie powtórzyć moje pytanie: Czy Mapa Spontex ma w Polsce fabryki (produkcję) czy tylko magazyny i sprzedaje towar wyprodukowany gdzieś indziej na świecie ?
Z góry dziękuję za odpowiedź !

Pozdrawiam,

_Marti
Tomek L. 2013-01-14 14:54:05
Witam. Nie mogę zgodzić się z koleżanką, że dział sprzedaży jest taki jak pisze. Prawda jest taka, jeżeli osoba wykonuje swoje obowiązki to może i nawet pracować do emerytury w tej firmie. Jeżeli chodzi o atmosferę w dziale sprzedaży to jest fantastyczna i jak jest problem to z chęcią pomogą go rozwiązać.
Gastarbeiter 2013-02-08 15:06:39
Tez potwierdzam niepochlebne opiniie na temat dzialu handlowego. Takze Tomaszu nie wiesz chyba co piszesz , znajomosci , place wywindowane w kosmos niewspółmiernie do wykonanej pracy na tych kilku wysokich stanowiskach są na porządku dziennym. Ludzie , którzy na prawde pracuja na wynik nie sa w ogóle doceniani , przedstawiciele pracuja na glodowych warunkach , cala smietanke spija ich wielki menedzer , ktory tylko gada a efektow nie ma. No i snobistyczna szefowa traktujaca pracownikow jak swoich poddanych.

Naprawdę szczerze nie polecam.
zainteresowany 2013-10-02 21:43:05
Proszę o informację jak wygląda praca w tej firmie - chodzi o dział sprzedaży. Podobno trzeba mieć własną działalność. Jak jest w wynagrodzeniem , socjalem, wykonaniem targetów-są wywindowane czy jednak do realizacji ?
7
mniejzainteresowany 2013-12-05 21:51:19
Jaki socjal jeśli jesteś na własnej działalności? Nie po to firma zatrudnia w tej formie żeby bawić się w socjale, prawa wynikające z kodeksu pracy itp itd
karaluszek 2014-07-18 10:36:19
Zalezy o jakim stanowisku w dziale sprzedaży mówisz. Jeśli chodzi o PH to tak - pracują na działalności. Targety do realizacji. Warunki srednie. Jeśli chodzi o stanowiska z działu sprzedaży w biurze - to normalne umowy o prace , ciepłe posadki z furą kasy.
2
Beatrice 2015-02-19 12:27:21
Pracowałam tam koło 3 lat, ta firma to jedna wielka tragedia, szczególnie jeśli chodzi o wpsółprace z dyrektorem panem Ł., na dodatek sporo problemów z odzyskaniem pieniędzy po zakończeniu pracy, na początku firma obiecuje złote góry a później chcą aby pracować dla nich 24h
1
Jurek 2015-03-03 21:06:43
Wazelina z biura pisze posty
1
Zdziwiona 2015-11-16 15:30:20
Przecież w Spontexie nigdy nie było dyrektora pana Ł.., tym bardziej problemów z odzyskaniem pieniędzy.
2
Zostaw swoją opinię o Mapa-Spontex Polska Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mapa-Spontex Polska Sp. z o.o.