S.M.A. Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o S.M.A. Sp. z o.o.

admin 2015-10-30 15:19:52
Jak wygląda atmosfera pracy i rekrutacja w firmie S.M.A. Sp. z o.o. ? Czekamy na nowe opinie.
2
gość 2016-06-14 11:12:31
Firma w trakcie upadłości.
2
prezes 2016-11-22 14:02:20
Szanowny "gościu" jeżeli czegoś nie wiesz na pewno to o tym nikogo nie informuj bo to są wtedy plotki za których rozpowszechnianie można słono zapłacić.
SMA jest w procesie restrukturyzacji a nie upadłości. Jest to zasadnicza różnica dlatego proszę o nie sianie plotek
(usunięte przez administratora)
1
Były pracownik, na szczęście były! 2017-05-18 21:54:07
Firma upadła Panie Prezesie! Kolega "gość" miał rację, a te Pana strachy na lachy to ///...///
3
Ola 2017-06-24 22:43:52
To jest jedno wielkie kłamstwo !!!!
Wiem bo sama tu pracuje , już dobrych kilka miesięcy .
Firma funkcjonuje i ma się dobrze .
Pieniądze są zawsze na czas , atmosfera w firmie tez jest bardzo dora , tworzymy firmowa rodzine, co miesiąc przyznawane są premie , stawka godzinowa tez jest bardzo dobra .
To jest chore co tu się pisze , ludzie wiedza a gadają głupoty , tylko po to żeby człowiekowi na złość zrobić .
4
Budowlaniec 3 2017-06-27 17:16:43
"Ola" ma racje , pieniądze są zawsze na czas , a w pracy jest normalna miła atmosfera,wiem bo sam tu pracowałem tylko ze ja w inne dziedzinie , bo szef który posiada ta firmę , zajmusie się również innymi działalnościami które posiada , w moim przypadku była to budowlanka . Pieniądze były każdego miesiąca 15 na czas lub nawet wcześniej , szef jest odpowiedzialny , wie czego chce , jeżeli ludzie którzy dla niego pracują są do niego wporzadku , to nie można wymarzyć sobie innego szefa .
Nie wiem , dlaczego ludzie piszą takie głupoty na temat firma , bzdury,ze firma nie istnieje.firma w ciągu dalszym i sam dzwoniłem do szefa z zapytaniem czy weźmie mnie jeszcze raz .
Nie słuchajcie tych którzy nawet nigdy nie mieli z ta firma odczynienia , albo tylko usłyszeli od paru osób i to tez w dodatku kłamstwa .
5
Rudolf 2017-07-08 09:54:13
O czym wy piszecie, jak firma działa jak upadła, chyba ostro drinkowaliście skoro piszecie te bzdety albo robi to rodzinka...:)
Ola 2017-07-10 10:51:26
Jak mogła firma upaść , skoro ciagle tu pracuje ?
Uważam ze to Pan musiał dużo podrinkowac ze pisze takie głupoty . W firmie na stan obecny pracuje 40 ludzi z hakiem .
Wiec nie wiem o czym my rozmawiamy .
3
Ola 2017-07-10 10:58:21
Nie straszę tu nikogo , ale jeżeli ludzie którzy po złości piszą te głupoty nie zmienia podejścia do stytuacji , może to skończyć się podaniem do sądu .
3
Magdalena 2017-07-10 11:05:15
Ja pracuje w tej firmie , mój narzeczony tez tu pracuje i wiele innych . Firma istnieje i bo akurat jestem w delegacji .
1
Ola 2017-07-10 21:53:17
Haha , Panie Rudolf zaszło nieporozumienie , przepraszam bardzo . Mówiliśmy o dwóch innych Firmach ja mówiłam o swojej znajdującej się w Niemczech . Sorki , pozdrownionka .
2
Rudolf 2017-07-10 22:25:08
W Niemczech są spółki z o.o.???
Zostaw swoją opinię o S.M.A. Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.M.A. Sp. z o.o.