Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia

Ełk

Opinie o Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia

bełba 2014-02-14 20:06:24
auta są dobre miejsce firmy dobre i to chyba tyle dobrego
1
Marian 2014-08-12 13:28:03
Mi zawsze zawsze płaci na czas jak chcialem lodowke czy pokrowce to tez dal odrazu ! co w tym nieuczciwego?
2
Mistrz kierownicy :) 2014-09-11 16:52:41
Dla słabego pływaka to i woda za rzadka :) jezdzilem u Bosa chyba najstarszym samochodem w firmie,a do tego dwa razy zmieniałem robote, teraz jezdze mańusiem z 2012, a pieniadze mam lepsze niz u konkurencji, wiec ciekawi mnie co za małolat pisze takie głupoty?
1
szofer 2014-10-29 15:07:23
u Cezarego Dojni jak chcesz pracować i pokażesz żeś nie leń i brudas i potrafisz docenić czyjąś własność i nie ściągasz z kotłów to nie zarobisz nigdzie w regionie tyle co u niego. I kierowcy zarabiają grubo ponad 5tys. Auta na czas serwisowane co trzeba to zrobią i jak się zesra auto na trasie to przyjadą i ci zrobią mechanicy. A jak leń i brudas i w dodatku złodziej to długo nie popracuje
4
Maro 2014-12-05 08:48:55
Rzepę to tylko takie barany jak ty zapinają, trzeba umieć organizować czas pracy i brać robotę jak jest, a nie każdy weekendzik w domku. Naucz się samodyscypliny, a nie tylko myślisz jak na lewo na jakiś rzepach jeździć. Jeżdżę 8 lat w ruchu międzynarodowym i nigdy nie musiałem nic zapinać. Tylko trzeba trochę pomyśleć, a jak jesteś legat to i żadne oszustwa ci nie pomogą.
Michał 2015-05-26 14:14:00
@Rushky ty lepiej hajs ludziom po oddawaj. Taksówkarz i strażak za dychę!
1
alfred 2015-12-30 19:44:57
nie no za pokrowce albo lodowke to tylko po jajach go calowac grubas malo placi i tyle kiedys jezdzilem u niego to wiem jak jest
2
alfred 2015-12-30 19:47:51
Kiedys jedzilem u grubasa gorszej firmy nie mialem jechales z miesem do katowic albo krakow nie zdarzyles sie rozladowac a juz do ciebie dzwoni ze mam sie podstawiac za pare godzin w elku na mazurach a co z tachem no jak pisz na mnie i ogien na tloki niggdy wiecej przemytnika :)
HAM 2016-03-24 20:56:05
TO CO PISZESZ TO NIE PISZE SZOFERAK TYLKO PRZYDUPAS TYPU MARIUSZ LUB JEMU PODOBNI
mlody 2016-03-31 18:46:56
Za 27gr/km niech szukaja sobie jeleni na te gruchoty w dodatku jazda po nocach na wyjebce
8
rzal 2016-11-29 10:07:56
Teraz sie polepszylo 17gr/km i podstawa. Hahahha auta sie naprawia w trasie jak padaja. Ogolnie z transportem firma nie powinna miec nic wspolnego. Spedycja na kraju totalne dno i dwa metry mulu
1
Zostaw swoją opinię o Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia - Ełk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia