Moto-Man S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Bogusława Tumiłowicz Krzysztof Tumiłowicz

Olsztyn

Opinie o Moto-Man S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Bogusława Tumiłowicz Krzysztof Tumiłowicz

admin 2015-10-30 11:04:53
Czy twoim zdaniem internet mówi prawdę o firmie Moto-Man S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Bogusława Tumiłowicz Krzysztof Tumiłowicz? Wypowiedz się na naszym forum.
kierowca 2015-11-07 14:11:19
Nie wiem o jakie opinie chodzi, ale kiedys pracowałem w motomanie i to byly trzy stracone lata mojego zycia, w domu mnie prawie nie bylo i niczego sie nie dorobilem. Srednie zarobki 3 tys.zl miesięcznie za 26 dni pracy w miesiacu, samochody stare zapuszczone graty, brak szacunku dla kierowców. Szef z zona pazerni cwaniacy. Firmy nie polecam
ktoś 2015-11-07 14:22:47
Tak, tak na jamnikach nie płacą podstawy ani diet tylko od kursów, podwójna dokumentacja, deklaracje diety kierowca podpisuje in blanco. Za kurs kierowca dostaje 1000zl z tym ze kurs taki nawet dwa tygodnie trwa!!! Nie dograne awizacje wielopunktowych rozladunkow, czesto psujace się samochody, nie platne przestoje w Niemczech nawet 8 dniowe. Firmy nie polecam
kierowca 2015-11-07 14:31:52
Spedytorow maja byle jakich, mlodych zaraz po szkole ich biora na staż. Firma jezdzi na Niemcy a niemieckiego żaden nie zna. Bez ukladow. Znajduja ladunki z gieldy z piątej ręki jak ślepa kura ziarnko, to sie przeklada na zarobki kierowców, firma zaniza kierowcom stawki, wyzysk.
driveras 2015-11-20 20:11:32
Pracowalem w Moto-Manie i pazerne malzenstwo TU-mośków rorozpoczęło kantowanie mnie już od pierwszej minuty znajomości wystawiajac mi śmieciową umowe-zlecenie na kwote 1000zl (jeden tysiąc złotych) platne za 2 (dwa) pelne mmiesiace jeżdżenia po Europie w celu oszukania mnie na skladkach ubezpieczenia społecznego ZUS. Później było tylko gorzej.
driveras 2015-11-20 20:23:27
Ogłoszenie Moto-Mana ciągle wisi, firma szuka jeleni co za 3 tysiace zl miesiecznie w transporcie międzynarodowym chcą jeździć poza domem w sumie przez 26 dni, a i oczekuja ze kierowcy za darmo samochody będą im naprawiać... Uwaga na dziadostwo...
driveras 2015-11-20 20:32:36
Uwaga: W Moto-Manie obiecują, aby tylko kierowcę zwerbowac. Płacą 300 złotych temu kto zwerbuje kierowce do pracy. Uważajcie na naganiaczy co mówią pozytywnie o tej firmie. To fałszywe swinie są.
TAK 2015-11-21 10:17:55
300zl naganiacz dostaje tylko raz, a świnią zostaje na cale życie. MOTO-MAN TO NAJGORSZA FIRMA W OLSZTYNIE - WYZYSK... Niech lepiej poprawią warunki pracy i płacy kierowcom, wtedy nie będą musieli ich podstępnie naganiać, a kierowcy sami będą się starać o pracę tam.
tylkoniemotoman 2015-11-21 22:19:12
MOTO-MAN TO NAJGORSZA FIRMA W OLSZTYNIE - WYZYSK POPRZEZ ZANIŹANIE STAWEK KIEROWCOM, OBCIĄŹENIA (pod byle pretekstem nie wyplacanie czesci wyplaty), UMOWA SMIECIOWA NA POCZATKU, ZMUSZANIE KIEROWCOW DO BEZPŁATNEGO NAPRAWIANIA AUT, CZĘSTE BEZPLATNE WIELODNIOWE PRZESTOJE ZA GRANICĄ
Zostaw swoją opinię o Moto-Man S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Bogusława Tumiłowicz Krzysztof Tumiłowicz - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moto-Man S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Bogusława Tumiłowicz Krzysztof Tumiłowicz