Karolina Usługi Transportowe Sławomir Lechoniewicz

Dzierżoniów

Opinie o Karolina Usługi Transportowe Sławomir Lechoniewicz

fajniee 2012-07-27 17:29:59
firma nie jest wyplacalna, stawki nie sa osiagalne, nie polecam rotacja pracownicza srednio co pol roku
5
kierowca 2012-08-05 23:48:20
hej kolego" fajniee " a pracowałeś tam?? bo ja szukam roboty jako kierowca no i wiesz jak jest jak nic nie wiesz .
grzegorz 2015-02-22 07:00:22
Pracowalem w tej firmie okolo roku , jak dla mnie wszystko w jak najlepszym porzadku. Nie bylo nigdy problemu z otrzymaniem wyplaty... Jesli pracownik jest w porzadku wobec pracodawcy to i rowniez pracodawca zachowuje sie tak jak potrzeba.
2
Mariusz 2015-07-15 12:18:10
Nie wiem co to za pajac ten mariusz wyzej ale z tego co mi wiadomo to ja jestem i bylem jedynym Mariuszem w firmie UT Karolina i nie przypominam sobie z jakimikolwiek problemami co do wyplaty a nawet czasem dostaje troche wiecej niz to co ja wyliczylem bo przeciez nie wspolpracowalbym ponad rok jak by takie sceny byly a ten kto sie podaje za mnie niech przestanie pozdrawiam
1
KIERO 2015-07-22 15:03:04
pracodawca pisze sobie sam opinie, zapewne, nie polecam, znam conajmniej kilka osob ktore pracowaly w tej firmie i bardzo zle ja wspominaja
5
mostektowsiur 2015-08-13 15:30:22
jesli chcesz zycia jak cygan za 2000zl to zapraszamy do ut karolina
7
Slowis 2016-10-10 22:50:23
nie polecam tego pracodawcy bo nawet gdy wykonałem dla niego lewy kurs w czasie dostepnosci pozbawił mnie mich 100 euro które były dlamnie problemy finansowe były nie raz fakt ze był wypłacalny ale nie tyle ile kierowca zarobił a 15 gr za km w podwójnej obsadzie prze pol roku niech se wsadzi w du.....
4
robert 2016-10-11 09:35:40
Popieram cie slowik straciłem tam tylko czas a ślepy się cieszył
4
robert 2016-10-21 12:28:18
Z tego co wiem już nie pracujesz u tego kombinatora. Dobra decyzja
2
Oskar 2017-03-09 04:54:35
Przeciwko firmie tocza sie dwa procesy glownie.za podrabianie dokumentow i obrot moimi danymi osobowymi bez mojej wiedzy i zgody, pracodawca jest taki cwany ze nawet nie przychodI na rozprawy, stracilem w tej firmi tylko czas, zaluje tak samo jak wielu innych kierowcow ktorzy zostali oszukani.mostek ogarnij.sie
2
Oskar 2017-03-09 04:55:02
Przeciwko firmie tocza sie dwa procesy glownie.za podrabianie dokumentow i obrot moimi danymi osobowymi bez mojej wiedzy i zgody, pracodawca jest taki cwany ze nawet nie przychodI na rozprawy, stracilem w tej firmi tylko czas, zaluje tak samo jak wielu innych kierowcow ktorzy zostali oszukani.mostek ogarnij.sie
2
Ciekawski 2017-03-09 10:49:57
Za obrót twoimi danymi osobowymi, czyli że cio konkretnie ? Że sprzedawał twoje dane osobowe innym firmom, czy jak ?
Oskar 2017-03-20 19:04:06
slawek kupilem ci stoperan zebys sie nie rozchorowal i byl na jutrzejszej rozprawie
2
MOSTEK 2017-03-20 19:59:55
Pamiętaj !!!!!! Że karma zawsze wraca .
1
oskar 2017-03-21 10:56:38
przyjedziesz czy dalej bedziesz udawal
1
Oskar 2017-03-21 10:58:35
a i co myslisz ze nie wiem ze sie wszystkich dookola wypytujesz o to co robie, blaznowac to sobie mozesz ale u siebie w biurze ze swoimi kierowcami ale nie ze mna
1
Oskar 2017-03-21 11:02:19
No to nie chcesz wiedziec jaka bedzie twoja karma, tyle osob wykreciles ze palcow braknie u rak i u stop
1
Olo 2017-03-25 20:34:25
Hahah
1
Zostaw swoją opinię o Karolina Usługi Transportowe Sławomir Lechoniewicz - Dzierżoniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karolina Usługi Transportowe Sławomir Lechoniewicz