Imkop F.U. - Ireneusz Machuta

Ciecholewy

Opinie o Imkop F.U. - Ireneusz Machuta

cok 2016-04-08 09:15:23
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie ,chcą zatrudniać ludzi , a nie mają kwater i nie wypłacają pieniędzy.Jak dzwonisz o kasę to mówią że nie zapłacą ale ja już dzwoniłem do inspekcji pracy i mam nadzieję że ich troszkę naprostują. Ogólnie firma krzak małe stawki i bajzel.
18
bodo@ 2016-04-11 20:48:21
imkop jako jedyna firma w Polsce chce zatrudnić OPERATORA WALCA DROGOWEGO klasy pierwszej ,to świadczy o kompetencjach tej firmy.
3
bodo@ 2016-04-11 20:55:58
Kategoria trzecia uprawnień na walce drogowe -do18 ton ,a kategoria druga -bez ograniczeń ,kategorii trzeciej nie ma ,ale firma z takimi tradycjami w robotach ziemnych chce walcowych z jedynką ----BRAWO WIESIU.
2
kopim 2016-04-15 18:09:39
zgadza się nie ma jedynki na walce
3
mirrrooo 2016-05-26 22:04:24
nie polecam. walą w(usunięte przez administratora) z wypłatami nie umieją liczyć a jak liczą to na swoją stronę.
1
rado 2016-05-27 09:45:30
witam jakie są stawki teraz w imkop kiedyś 12 zł dla operatora walca drogowego i ca łopacie tyle samo wiec gdzie jest sens gie jest logika teraz imkop prowadzi roboty w ok Gdańska nowego dworu gdańskiego i pewnie tam przyjmują tylko 12 zł dla operatora walca drogowego to bardzo mało
2
kierowca 2016-06-22 20:13:14
porażka
5
Jacek 2016-09-30 19:25:57
ImKop to bubel nie polecam niw wypłacają kasy! Maja takiego kierownika Smutnego co każdemu odlicza od wypłaty i jak już dostaniesz wypłatę to nędzna zamiast 3500 za tyle godzin około 270h to 1500zl aż płakać sie chce
5
Galanonim... 2016-10-13 22:12:57
Praca w tej firmie słabo. Jak w pegeerze za starych czasów, dużo sprzętu budowlanego ale też i zepsute, trzeba samemu naprawy przeprowadzać bo mechanik naprawia inne trupy na budowie. Zarobki zaczynają się od 12zł-15zł Czas pracy 13 godzin dzienie. Umowa zlecenie. Duża rotacja ludzi.
6
krezus 2016-11-08 13:07:58
polowa firmy robi po pijaku co widac po kontrolach
4
Duży Joe 2016-12-20 13:45:43
Ja tam pracowałem i źle nie miałem. Smutny czy Geodeta to pacany. Jeden to Bartkowi wchodzi w cztery litery, aż go boli.Co do godzin to fakt,że dużo ich. Duza firma i nie sa wstanie każdego upilnowac . Jeden drugiego sprzedaje(np. "Jezus" omijać). Ogólnie pozytyw.
3
Moriic 2017-01-12 12:22:00
Geodeta Jarek to akurat normalny człowiek byl. Faktem jest że oszukują ludzi
1
kierowca 2017-01-20 18:07:06
oszukują ludzi , nikt nie ma wypłacanych urlopów, chorobowego też nie. Każą pracować na czarno!!!
3
czarny 2017-02-17 21:46:45
jeden wielki obóz pracy, samemu trzeba naprawiać stare trupy, mechanicy bez pojęcia. tylko jeżdżą po budowie we dwóch i chowają się po krzakach.
ps.
gdzie jest PIP , chyba omija tą firmę!!!
2
piotr 2017-02-28 11:01:36
czekam i pozdrawiam
Kierowca 2017-03-27 09:11:40
Witam, chciałem się dowiedzieć coś o tej firmie. Obecnie będą budować drogę S17 w mazowieckim okolice Garwolina. Szukają kierowców na wywrotki. Kierownik to Pan Rafał (mało przyjemny). Praca na dwie zmiany po 12h od poniedziałek -piątek A stawka godzinowa to 15zł. Czy ktoś pracował u nich na takiej budowie? Czy są wypłacalni? I jak z umową o prace? Bo pierwsze to umowę zlecenie. Proszę o opinie kierowców , którzy tam pracowali.
14
operator 2017-04-22 20:35:04
tak IMKOP pracują w Garwolinie. Właściciel jeździ Mercem a nie ma na wypłaty dla ludzi.
spóźnia się co miesiąc. Rafał to niby majster ale o niczym nie ma pijęcia. jeździ w kółko i wrzeszczy po ludziach
3
Malaga 2017-04-23 11:59:09
Rafał "kula" to pacan :-D a wypłaty czasami są a czasami nie :-) teraz mają problemy finansowe więc... omijaj ja spadam od nich bo robi się gorąco ;-)
3
Zostaw swoją opinię o Imkop F.U. - Ireneusz Machuta - Ciecholewy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Imkop F.U. - Ireneusz Machuta