Euro Finannce Sp. z o.o.

Piła

Opinie o Euro Finannce Sp. z o.o.

Franek z Krakowa 2015-05-22 21:16:43
Ludzie, co Wy piszecie, że Pan Rafał to równy gość…?, to kawał ch... reszta dziada. Strasznie problematyczny gość, potrafi znaleźć problem, gdzie go nie ma i pomaga mu w tym Pan Grzegorz A. Jak sobie coś upier… w tych pustych łbach to nie ma siły…, zawsze ich musi być na wierzchu… Ponadto dziwne normy, ciągłe ucinanie kasy, brak urlopu (urlop dla tylko dla wybranych), ciągłe pomówienia – wymyślone szkody, porysowane naczepy, które już wcześniej były przerysowane. Jeśli masz rację - to się dowiesz, że stwarzasz problem, ciekawe, że tak jest super, a tylko w Euro jest rotacja, a u innych przewoźników tego nie ma…
Omijajcie z daleka tą firmę, praca w Biedronce jest spoko, ale nie w Euro, chyba, że chcecie sponsorować Biedronkę i premie pana Cabaja. Wspomniany pan Grzegorz strasznie miesza, żeby osłonić swoją niekompetencję…, nie ma bladego pojęcia o swojej robocie, tylko kasę ma dużo lepszą i nic poza tym.
5
dawid 2015-07-08 22:23:14
Uwaga na pracę w Biedronce w Lubartowie, też maja tam wstawione auta, kierownik Adam-szkoda gadac typowy nietykalny łeb, ma też swoich co podpier..........ogólnie firma widmo
4
Nati 2015-07-12 11:17:57
Nie jest źle... tylko na biedronkach jest jeden kierownik K...A na którego trzeba uważać.
3
jop 2015-07-25 00:06:48
Jest taki kierownik co ściemnia Kalinowskim jacy to kierowcy nie są i w ogóle. A Kalinowski mu wierzy. A prawda jest taka, że firma jest naprawdę fajna gdyby nie on. Dałbym się pokroić za firmę jakby go zwolniła. Pójdę na pielgrzymkę jak To się stanie. Na kolanach do Częstochowy. Przysięgam. Na koszulce będę miał Logo firmy.
4
Marcin 2015-07-31 18:29:42
Omijajcie Koszalin i Gdańsk jeśli chodzi o tą firmę. Na DC15 (gdańsk) jest nowy przewoźnik... płaca dobra i Atmosfera bardzo dobra.
1
xxx 2015-08-24 19:10:07
Na DC15 w Gdansku jest nowy przewoznik nie cale dwa miesiace i to na dodatek z Konina wiec co dobrego mozna o nim powiedziec to tak jak poznasz jakas dupe to na poczatku kazda jest swieta robie w eurofinanse od poczatku jak dc15 otworzyli i zlego slowa nie powiem kasa na czas i zadnych przeginek z czasem pracy i kierownik tez spoko jak robisz swoje to premia zawsze jest
3
olala 2015-09-03 17:52:26
jewro fajans to sie robi. ukrainy naspraszali. a ty polaku zap...j bez gadki bo ukraina nie narzeka. 3 miechy w budzie - pasuje ukrainie to i polaczkom tez , a jak nie podoba sie, to Wojts powie zema na cb wyje...e. dziw ze Kalinowski dajesobie taka opinie robic. ale co tam , ukraina im pociagnie firme...na dno.
3
POZNANCZYK 2015-09-11 10:23:01
Euro Finannce Sp. z o.o.
Na samym początku przy pierwszej rozmowie Pan Grzegorz Piwkowski dał popis swojej niebywałej kultury "jak się pytam to pan mi odpowiada !!!" tak rekrutują dla firmy Euro Finannce Sp z o. o. w Pile. NIE POLECAM
5
lolo 2015-12-15 23:21:04
tak tak.... piwkowski to burak i prostak te jego odzywki hamskie dziw ze mu jeszcze nikt w ryja nie dal lub sprawy nie załozył(chyba bede pierwszy kto go szacunku nauczy)
ciekawe skad go wziol kalinowski..
byle co je byle co gada
3
były biedronkowiec 2016-02-07 10:09:40
tu w Krakowie też jest Grzegorz i też kupę hu...konus przemądrzały prędzej czy pozniej w ryja dostanie
2
piotr 2016-02-20 22:53:40
w Lubartowie też jest przednio .... szkoda gadac,
2
Tomek 2016-03-11 10:51:23
od 3 tygodni ubiegam się o pracę, zrobiłem dla nich badania medycyny pracy i co dzwonię słyszę "za tydzień". Tak traktują na dzień dobry to ciekawość mnie zżera co dalej poczynią...
1
prawie nowy 2016-05-08 09:25:59
podatny czy nie Michał nigdy nie każe jechać przeładowanym zestawem, jak masz za dużo to każe zdjąć...
1
współpracownik 2016-08-20 00:21:48
Ta firma może i jest dobra ale ludzie w niej pracujący (kadra kierownicza) to niedouczeni pseudofachowcy. Brak szacunku dla innych ludzi. Słownictwo fatalne , cwaniactwo i pazerność. Oni są tragiczni. Oczywiście chodzi o Piłę.
4
On krakow 2016-09-20 09:11:30
Masz racje kolego pan Rafał to Bóg on wie najlepiej co jest ważne teraz brakuje mu 11 kierowców ściąga ludzi z innych centrów biedronki czy zarząd firmy niewidzi problemu w Krakowie dlaczego kierowcy niezwalniaja się od innych przewoźników tylko z euro finance z tym facetem jest problem a to szkodzi firmie
1
Ona 2016-11-06 17:09:04
Witam, szukam kontaktu z byłymi pracownikami tej firmy. Bardzo prosze o kontakt.
1
BOLO 2016-12-05 16:59:19
jak cos to pisz
BOLLO1976@WP.PL
1
euro kierowca 2017-01-13 11:13:57
Robota jak robota ale praca z panem cabajem koszmar urlop dla wybranych facet wydziera sie podnosi glos wpisuje urlopy kierowcom a ci na urlopie nie byli obciazenia za lampy paliwo .czy wy ludzie w pile nie widzicie co sie dzieje 70% zalogi odeszlo w ciagu roku przejrzyjcie na oczy bo wam polozy to centrum na lopatki nikt nie chce juz do roboty przyjsc .my pracowac chcemy tylko dajcie normalnego kierownika a nie tego.................!
1
były kierowca euro 2017-01-21 23:23:01
Biedronka CD17 Kraków
kolega wyżej ma 100% racji.
Co innego jest obiecywane na początku, a co innego wychodzi w trakcie pracy.
Ogólnie to nie polecam na chwilę obecną, chyba że ktoś lubi być pod dyspozycją 24h/dobę i 7dni w tygodniu oraz nie przeszkadza mu wyzysk ( w hu..j roboty , przeżuty między sklepami, musisz znosić humory panienek ze sklepów, które wykorzystują niewiedzę podczas rozładunku, opóźnienia na załadunku oraz na zwrotach, pensja miała być do 10tego każdego miesiąca a od ponad pół roku zawsze po 10 nawet i 18 się zdarzało,
Jesteś po prostu na każde zawołanie kierownika transportu. Wyzysk, brak szacunku dla ludzi, pogarda,
Podejrzewanie o spisek oraz zmowy wśród kierowców, z racji tego że się zwalniają. Od maja zeszłego roku do teraz odeszło 22 osoby z załogi 30 parę osób. Czyli jeszcze Parę ludzi jest do odstrzału( tak stwierdził kierownik aby był spokój w firmie), kwestia czasu. Jaśnie pan ca.B.aJ myśli że to ludzie zwalniają sie przez wcześniej wspomniane przeze mnie spiski ale prawda jest taka że sam w sobie nie widzi problemu. Powtórzę jeszcze raz problemem w firmie jest pan!!! a nie humory kierowców. pan nie daje urlopów i traktuje kierowców jak śmieci. Roboty doszło drugie tyle a wy nawet grosza nie chcieliście dołożyć, i gdyby nie zwolniło się tyle kierowców to dalej było by 3000zł. Ile pieniędzy straciliście przez swoje skąpstwo, było dać podwyżkę, urlopy oraz dalej było być miłym to by wszyscy jeździli z uśmiechem na twarzy.
przez pana zwolniło się 22 osoby. Ale według pana problemu nie ma, macie przecież ukraińców hehe kierowców z międzynarodówki i szoferów podpierd..a..la..cz...y z wojnicza. Jednym słowem sami się nakręcacie.
Ponadto obciążenia za uszkodzenia , za przepały , brak głupich żarówek, płynów, plaków, szmatek brak wszystkiego.
Grafik pracy - teoretyczny czyli dla kierownika transportu a nie dla ciebie
na koniec Żal wielki Żal i współczucia dla firmy że nie
euro kierowca 2017-01-25 18:30:22
Nic dodac nic ujac kolego arogancja brak poszanowania podejscie kierownika cymbeya jak do smieci,pogarda dla pracownikow lamanie podstawowych praw pracowniczych jak np prawo do urlopow, i to za co ja najbardziej obwiniam kierownika to szukanie kozla ofiarnego w kazdej osobie ktura odchodzi .metody jak ze sredniowiecza co ktos powiedzial cos slyszal .gosciu zajmij sie robota smieszny cembaju a nie obserwowaniem kto z kim rozmawia i o czym bo my w pracy mozemy ze soba rozmawiac to nie wiezienie tylko praca a my nie jestesmy niewolnikami
1
euro kierowca 2017-01-25 18:37:37
Dla wszystkich czytajacych te opinie w cd 17 dalo by sie pracowac gdyby nie jeden pan co mysli ze mu wszystko wolno poklucony jest juz ze wszystkimi planowanie ewt kierowcy inni przewoznicy !!!!!!!! Prezesie kalinowski przyjedz i posluchaj reszty pracownikow kturzy jeszcze zostali co ten czlowiek wyprawia
1
Amadeusz 2017-02-06 10:47:34
Wszyscy tak na Piwkowskiego gadacie ze do pionu go postawicie a to scierwo robi sobie co chce i nikt go niezjebie . Wkorwia mnie ten gosciu.
Amadeusz 2017-02-06 10:51:21
A po za tym taka zajebista firma ze szok z kierownikiem na czele , do szefa bezposredio sie kontaktowac zeby przycisnal tego goscia bo za duzy pysk ma.
1
Armadono 2017-02-06 10:53:09
Dla wszystkich czytajacych te opinie , dalo by sie pracowac gdyby nie jeden pan co mysli ze mu wszystko wolno poklucony jest juz ze wszystkimi planowanie ewt kierowcy inni przewoznicy !!!!!!!! Prezesie kalinowski przyjedz i posluchaj reszty pracownikow kturzy jeszcze zostali co ten czlowiek wyprawia
Malina 2017-02-06 10:55:07
Witam . A jezeli mozna zapytac pani pracowala w tej firmie czy zona jakiegos kierowcy?
Zostaw swoją opinię o Euro Finannce Sp. z o.o. - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro Finannce Sp. z o.o.