Przedsiębiorstwo Transportowe Trans Hans Paweł Borowski

Stalowa Wola

Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowe Trans Hans Paweł Borowski

On 2015-09-12 21:21:06
Nie polecam firmy,pracowałem tam tylko z doskoku,firma nie przestrzega czasu pracy kierowców,nie chce dawać umowy o pracę,nie szanuje kierowców,nie wspomnę już o szefostwie. W tej firmie każdy robi sobie ci chce,nikt nie kontroluje stanu technicznego samochodów. Dobrze że nie dostałem umowy bo znając siebie szybko bym je wypowiedział.Podsumowując podziwiam tych którzy pracują tam na stałe.
8
aszlej 2016-02-05 21:42:48
Zle podejscie do klienta. Wiem ze kierowcy sie spieszy do domu ale nie musi gwaltowanie ruszac jak stoje na srodku busa... Nie robi mi laski tylko ja jemu bo ja oplacam bilet i wymagam chociazby odrobiny kultury. Nie polecam nigdy wiecej tym nigdzie nie pojade..
3
Jacek 2016-02-22 17:46:48
Ogłaszają że mają internet ale niestety to podpucha albo zostałem wprowadzony w błąd. Oszczędzają na czym mogą. Dałem się nabrać. Oby nigdy więcej. Czytając powyższe komentarze zacząłem się naprawde bać ;)
2
Aga 2016-08-22 11:30:35
Od 4 lat złego słowa nie mogłabym powiedzieć na temat Hansa, ale od jakiegoś czasu poziom firmy mam wrażenie,że nieco spadł. Natomiast po ostatniej sytuacji która mi się zdarzyła, na pewno bardzo będę uważać na korzystanie z usług firmy. Jakiś czas temu robiłam kilka rezerwacji na weekend na trasie busa, pod koniec rozmowy z Panią przyjmującą rezerwację chciałam podsumować, czy wszystko jest zarezerwowane jak chciałam, Pani chyba wyraźnie bardzo się spieszyła, natomiast ostatecznie wszystko się zgadzało ale szkoda,że w dniu kiedy kiedy miałam wyjeżdżać a busa wciąż nie było i zadzwoniłam żeby to wyjaśnić okazało się,że miałam zrobioną rezerwację na busa który nie jeździ, jasne, że przed rezerwacje mogłam dokładnie przeczytać legendę ale jeśli dzwonię do osoby która się tym zajmuje, to uważam, że mogłaby wyprowadzić mnie z błędu i nie potwierdzać tej rezerwacji. Teraz na pewno 10 razy sprawdzę terminy odjazdów przed rezerwacją, bo mojej winy pewnie też trochę w tym jest ale pracownicy Firmy również mogliby wykazywać się większą skrupulatnością w stosunku do Klienta.
1
Monika 2016-12-30 16:12:18
Nie polecam! Zero szacunku dla klienta. Zero jakiej kolwiek komunikacji z klientem. Na szczęście jest wielu innych przewoźników i nie jestem skazana na korzystanie z usług Hans Trans!
Damian 2016-12-30 16:26:20
Nie polecam nikomu tej firmy,gdyż świadczy ona usługi daleko idące od profesjonalizmu.Robiąc rezerwację prawie 3 tygodnie wcześniej (18dni ) przed planowaną podróżą,byłem przed czasem 30 min. Czekałem na stanowisku z którego ostatnio bus zawsze wyjeżdzał (zostało to zmienione).Przyznaję że moja wina ze nie sprawdziłem dokładnie, lecz po co firma bierze ode mnie numer kontaktowy (komórkowy) uważam że to numer prywatny a nie dla każdego skoro nie dzwoni do mnie z zapytaniem choćby : "Czy Pan się spóźni na rezerwację ".Nie szanują już klienta- podejście firmy "nie ten to inny klient " nie świadczy o profesjonalnym podejsciu firmy do klienta.
Czas zrezygnować z ich usług na dobre.
Daniel Xxxx 2017-01-04 22:53:30
Ja słyszałem ze w TH . To tylko Pani szefowa dba ale o Siebie i swuj portfel. Pani Szefowo proszę zainteresować się stanem technicznym Pani floty, i kierowców traktowac zgodnie z prawem, a nie prawie wszyscy jeżdżą na czarno, bo kiedys bedzie miała Pani kontrol i będzie Pani wtedy malutka jak........ Nie będę pisał brzydko bo nie wypa, mógł bym tu jeszcze pisać ale ..........Pozdrawiam wszystkich kierowców.
Zniesmaczony hansem 2017-01-14 10:45:43
Jazda na maxa na letnich oponach to chyba dla tych którzy chcą mieć swoje święto 1 listopada. Ludzie ogarnijcie się. Niektórzy kierowcy są tylko na papierku bo daleko im do zawodowego kierowcy.
1
anna 2017-03-17 10:48:59
BARDZO ZŁE PODEJŚCIE DO KLIENTA. Pan kierowca nie ma ani odrobiny szacunku do kienta. Do wszystkich czy młodych czy starszych mówi na TY. Wiem, ze nie kiedy wymaga tego sytuacja ale skoro ja zwracam sie do przewoźnika na Pan i z szacunkiem równiez tego wyagam z drugiej strony. Już nigdy nie pojadę Hansem, chocbym miala czekac caly dzien na inny bus. Juz ktorys raz z koleji zdarzylo mi sie trafic na takiego gbura. Skoro w innych firmach ( nazw nie bede wymieniac) ludzie potrafia byc zyczliwi i uprzejmi nie rozumiem dlaczego tutaj zatrudniaja takich ''milych Panów''. Na prawde drodzy kierowcy nie robicie nam kientom łaski ze zawiezecie nas na miejscie, jest jeszcze wiele innych firm ktore kursuja tbg-krk. To my zasilamy wasz portfel wiec nalezy nam sie szacunek. Jezeli nie lubiecie swojej pracy i kontaktu z ludzmi zmiencie ja, a nie psujecie humor innym. Pozdrawiam

ps. jedym z busów jest pęknięta przednia szyba na dole :)
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Transportowe Trans Hans Paweł Borowski - Stalowa Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Transportowe Trans Hans Paweł Borowski