Matex Monika Sobolewska

Kraków

Opinie o Matex Monika Sobolewska

były 2012-10-03 20:11:57
Od tej firmy lepiej z daleka
3
ciekawy 2013-06-19 11:04:19
Niech ktoś napisze konkretną opinię o tej firmie, bonie wiem czy wysyłać swoje CV do nich :)))) Jakieś potrącenia? Wyśrubowane normy? Płacą chociaż na czas? Jaki system?
były kieowca 2013-12-27 23:31:49
nie polecam
1
przemek 2014-01-13 19:05:17
ja tam jezdziłem dwa lata i sam odszedłem po sie wszystko zepsuło.....nawet zarobki do bani juz sa a wiem bo kumple którzy tam jezdzili tez odeszli przed świętami................nie polecamy
1
Waldi 2015-09-16 16:04:15
Jak najbardziej polecam, wynagrodzenie na czas, dobre warunki pracy.
goska 2015-11-09 20:14:33
A jakiego rzędu średnie zarobki w biurze?
Jan65 2016-04-21 08:56:29
Ja tam pracuje dla nich od kilku miesięcy jako kierowca i sobie chwale kasa się zgadza i tyle . Robota jak robota każda taka sama jak się chce pracować to się pracuje proste nie .
3
abcd 2016-05-31 23:00:28
STANOWCZO NIE POLECAM !!!
1
luzny 2016-06-16 10:36:21
Ludzie co wy piszecie ja tam pracuje już 3 lata i jest bomba czasami są wymagania ale dupa w kroki i do roboty .
1
JA.... 2016-06-21 12:40:19
ja pracuje juz dwa miesiace i jestem zadowolony jak na razie .....
1
Sanczo 2016-06-27 15:40:41
normalnie luzie przerażacie mnie ja pracuje i nic co tu piszecie pokrywa się z prawdą ....
1
Wiosło....... 2016-06-29 11:54:36
No nie ale ktoś ma nawalone w głowie , jestem kierowcą w firmie już ponad 2 lata i nie mam zamiaru zmieniać pracy. Czasami jest ciężko czasami się wkur....... ale co z tego taka praca. dla wszystkich co piszą pierdoły rada demonie do roboty luzacy.
2
jerycho 2016-06-29 11:58:23
hahaha Wiosło tyś jest synek groźny ale co racja to racja do roboty się nie chce zapieprzać ale łatwo kogoś oczerniać ... Wiosło brawo TY .
1
Hanys 2016-06-29 12:36:29
no i święta prawda chłopaki hanys jest z wami ....... Matex it is okkkkkkkkkk.
2
Miodzio 2016-06-30 15:09:51
Widzę że co nie którym się w głowach poj....... Ludzie prace trzeba sobie szanować i tyle. Nikt nie mówił że będzie łatwo a pani Moniak i pan Tomek spoko są wymagają ale też nagradzają proste jak konstrukcja CEPA.
1
Hanys 2016-06-30 15:25:20
no i to mi się podoba synek ......
1
Violka.... 2016-09-06 09:05:42
Supci firma jestem z nimi od 6 miesięcy i spoko a po 3 miesiącach dostałam podwyżkę wiec nie rozumiem tych co mówią że coś nie tak z Matex Transport - Polecam jak najbardziej dla każdego który szuka stabilnego pracodawcy.
grip 2016-09-09 05:38:27
Firma, która wyzyskuje pracowników.
Zmusza do robienia nadgodzin, nie licząc się z czasem prywatnym pracowników i ich zobowiązaniami osobistymi.
Kierownictwo bardzo humorzaste, często podejmujące irracjonalne decyzje.
Ma się wrażenie, że firma funkcjonuje dzięki kompetentnym pracownikom, którym zależy na pracy a nie zdolnościach biznesowych kierownictwa.
Pracowników zarzuca się obowiązkami ponad ich siły i możliwości realizacji podczas pracy oraz często wykraczającym ponad kompetencje ich stanowisk.
Brak komunikacji między różnymi działami powoduje dezorganizacje całej firmy a jest to spowodowane sprzecznymi, absurdalnymi decyzjami zarządu.
Pomimo próby stworzenia miłej otoczki (zdarzają się organizowane wyjazdy integracyjne na kręgle, pikniki rodzinne) firmy dbającej o pracownika, poziom kultury osobistej szefów firmy wobec podwładnych często urąga godności. Światowe standardy do jakich pretendują nijak się mają do tego co aktualnie reprezentują. Jest to zdumiewające, bo co prawda dają prace dużej grupie mieszkańców Głogówka i okolic (a o prace jak wiadomo jest trudno), ale jednocześnie ma się wrażenie, że wcale nie doceniają ludzi, którzy tą firmę budują- i niejako pracują na ich dobrobyt.
Zarobki to przeważnie średnia krajowa, a na ważniejszych stanowiskach pensja i tak jest o wiele niższa niż powinna- realia małego miasteczka.
Zapewne co pracownik- to inna opinia
6
Grzegorz 2016-11-03 08:51:16
Witam wszystkich serdecznie.
Ja wyrażę swoją opinię tak...
Jestem pracownikiem w firmie Matex od prawie 6 lat. Nie mogę powiedzieć złego słowa o firmie i szefostwie. Wynagrodzenie wpływa na konto terminowo. Owszem jest to firma bardzo wymagająca ale z dużym potencjałem. I wynagrodzenie jest naprawdę uzależnione od wyników pracy. Z szefostwem można porozmawiać normalnie i dojść do porozumienia w wielu kwestiach. Ci co negują firmę to po prostu zostali zwolnieni za przekręty i kradzieże bądź nie wywiązywania się z zakresu obowiązków które każdy pracownik dostaje na piśmie. I Ci państwo co negują firmę niech nie piszą głupot pod idiotycznym pseudo/nick'iem. Robią to tylko dlatego że nie mają odwagi powiedzieć prawdy otwarcie. Przez te kilka lat mojej pracy w tej firmie wiele osób zostało zwolnionych i przyjęto nowych pracowników. Zwolnionych tylko dlatego że popełniali błędy nie dopuszczalne i działały na szkodę firmy i jej wizerunku. Prosty przykład:
Większość kierowców zostało zwolnionych za kradzieże paliwa bądź nie terminowe odebranie bądź dostarczenie towaru. A na parkingach i forach będą wypisywać głupoty o złej organizacji pracy bądź nie wypłacalności firmy. Dlaczego? Bo nie potrafią się przyznać że zostali zwolnieni za kradzież paliwa, nie terminowe dostawę towaru itp. Jeżeli chodzi o spedytorów to za nie pilnowanie dokumentacji np dokumentów celnych bądź uzyskania rzetelnych informacji od klienta co do odpraw. Kiedyś jedna z osób ze spedycji została zwolniona bo nie potrafiła takiej dokumentacji i informacji uzyskać od klienta. W wyniku czego auto stało na odprawie celnej w CH 5 DNI!!!
Podsumowując.
Jeżeli ktoś szuka stabilnej pracy i godnych zarobków to naprawdę polecam firmę Matex Państwa Sobolewskich.
Pozdrawiam serdecznie tych którzy nie szkodzą tej firmie i mają pozytywne doświadczenia z nią związane.
A tych co negują proszę o nie zawracanie "du..y" swoimi bajkami ludziom co chcą rzetelnie pracow
4
Nocny pogromca nietoperzy 2016-12-01 01:36:40
Pan Grzegorz jest b.dobrym i szanowanym pracownikiem,poza kilkoma wybrykami.Rozbil w naszej firmie juz tyle aut,ze ciezko policzyć.Co do paliwa to duzo nie bierze (granice do przyjęcia)Wyjazdy jego trwają po pare turnusów dlatego nie moze narzekać na wynagrodzenie, bo choćby poszedł do fabryki kredek i stał przy lince 24h tez i na pewno na miejscu w kraju pare groszy zarobi.Ogolnie średni kierowca jak na tak długoletni staż w firmie Matex transp.Gmbh.Pozdrowienia i szerokości czuwający nad nim nocny stróż:)
1
Manager Przemek obecny kierowca 2016-12-01 01:42:49
Cała prawda o P.Grzegorzu.Pozdrawiam nocnego pogromcę nietoperzy.Cisni żubrów, jechac nie spac, zwiedzać
Jezus 2016-12-01 22:53:09
Grubo się bawicie koledzy. W twarz sobie powiedzcie co leży na sercu, a nie tu i do tego anonimowo.

Zostaw swoją opinię o Matex Monika Sobolewska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Matex Monika Sobolewska