Jumal J & J Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Jumal J & J Sp. z o.o.

gonzo 2014-09-04 12:56:41
Jak najdalej od tej firmy. Właścicielka oszukuje pracowników w zapłacie za delegacje, miesiącami nie wypłaca należnych pieniędzy aby odebrać swoją kasę trzeba iść do sądu. Z tego co wiem w sądzie pracy ma kilka spraw, które zrobili jej pracownicy. A jeszcze jak upomnisz się o swoją kase to rbi z ciebie złodzieja.
3
Nick 2015-02-20 10:46:34
zgadzam się z opinią własnie jestem w sporze prawnym z firmą chentnie porozmawiam ofirmie
Poszkodowany 2015-02-21 19:19:31
Witam,

Jestem w sporze prawnym z firmą Jumal J & J Sp. z o.o.. Wszystkich, którzy mają lub mieli podobny problem zapraszam do kontaktu mailowego i telefonicznego:
(usunięte przez administratora)
2
obiektywny 2015-03-26 10:41:49
Nie zgadzam się z tymi opiniami , firma istnieje prawie 20 lat i pracują tu kierowcy z długoletnim stażem i nie mają żadnych problemów.
kierowca 2015-09-11 07:03:42
Popieram przedmówców jak najdalej od tej firmy.Wiele spraw w Sądzie o pieniądze,dla tej firmy każdy kierowca jest złodziejem,omijajcie kierowcy ją z daleka jak najdalej od takich pracodawców.
1
kierowca 2015-09-11 07:09:55
Bzdury.Kierowcy mają duże problemy z pracodawcą ,walczą o pieniądze w Sądzie i nie tylko o pieniądze.
1
kierowca 2015-09-16 18:22:49
Odpowiedz na nick Poszkodowany ,szukasz kontaktu zapraszam do rozmowy.
1
Obiektywny45 2016-06-20 08:44:12
Nie polecam, nie płaci a jak żądasz swoich pieniędzy to ci grozi prawnikiem
5
zly 2016-10-17 10:34:49
Szczerze nie polecam .
Nie płaci
Oszukuje
Zostaw swoją opinię o Jumal J & J Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jumal J & J Sp. z o.o.