Den Hartogh Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Den Hartogh Polska Sp. z o.o.

admin 2015-10-29 06:58:44
Jak wygląda atmosfera pracy w firmie Den Hartogh Polska Sp. z o.o. ? Trudno jest pracować czy zespół jest zgrany i pomocny? Twoja opinia jest ważna!
10
nick 2016-06-29 11:36:15
pełna katastrofa!
3
Joo 2016-07-04 09:13:42
Zero zgrania, grobowa cisza i szepty przydupaskow!
2
zatrudniona 2016-07-14 23:15:34
płacą podobnie jak w kato. generalnie nie polecam ze względu na to, że szefostwo nie wie czego chce.
słoma z butów i prostactwo wystaje na każdym kroku. dużo szumu wokoł siebia haha hihi, żal kilku fajnych osob , które tam zostały.
1
zatrudniona 2016-07-14 23:17:28
grzecznie mówiąc, niektóre zachowania lecą pod paragrafy.
5
Kontener 2016-08-31 23:01:35
Niestety to prawda
2
luki 2016-09-19 18:05:22
witam,

dostałem propozycje pracy jako dyspozytor, może ktos cos wiecej powiedzieć jak sie tam pracuje i czy warto w ogole rozważać przyjęcie sie tam ?
slonzok 2017-01-21 17:36:10
i co pracujesz tam czy Cie juz wyrzucili z hukiem?
2
trucking 2017-03-01 22:33:46
ludzie niekompetentni sa tam na wysokich stanowiskach i probuja zarzadzac oddzialem. wyrazy wspolczucia dla tych, ktorzy nie zasluguja na takie traktowanie. trucking manager dalej miesza. przynajmniej odpoczynek od pewnej pani nieznajacej sie na zartach zostal zaznany.
zele 2017-03-01 22:35:58
jako dyspozytor, w zabrzu ? napisz jak sie pracuje mze mi sie kiedys uda.
Robert 2017-04-07 16:26:56
Dziadostwo
Zostaw swoją opinię o Den Hartogh Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Den Hartogh Polska Sp. z o.o.