Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Gerpol - Office Wojciech Materne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magazynier - 2013-04-11 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Własnie przeczytalem ich ogloszenie na infoludku. szukaja magazyniera do pracy w niemczech. wymagania: znajomosc niemieckiego, wykształcenie wyzsze techniczne!
HAHa!!!!!!!!! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Basia - 2013-12-12 10:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W skrócie - nieprofesjonalna i niestabilna firma.
zdjecie uzytkownika
Mikrus - 2014-02-07 18:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w tej firmie to porazka,( usunięte przez administratora ) Omijac z daleka!!!
zdjecie uzytkownika
Bogda - 2014-04-30 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich
czy ktoś pracował w tej firmie jako pokojówka bo dostałam propozycję i nie wiem co mam robić czy szukać czegoś innego.
Proszę o pomoc ???
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-18 21:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kochani szkoda zdrowia chetni prosze o kontakt prywatny
zdjecie uzytkownika
jaty - 2015-03-26 15:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-18 21:38:25]:
Witam. Proszę o informację, czy warto pracować przez tę agencję , na stanowisku pokojówki w Niemczech. Podobno praca na 5 tygodni, potem przerwa itd. Jak wyglądają tam warunki pracy, płacy i zakwaterowania?

zdjecie uzytkownika
stoczniowiec - 2015-10-16 18:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował jako szlifierz przez tą firmę ?Warto pracować w niemczech czy sobie darować zarabiam w PL 17 złotych jaka stawka była by tam?
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-11-24 14:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chce sie zatrudnic u nich na pokojowego co w ogole wiecie co sadzicie jak wyglada sprawa wyplat prosze o info pozdro!
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-01-05 10:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
złe opinie usuwają jak jakiś kierowca chce się dowiedzieć prawdy o firmie to proszę na zabcia07@interia.eu
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-16 13:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokuj z praca w tej firmie nagle podwyszki sie znalazly i wyplaty na czas jak 20 kierowcow sie zwolnilo ogolnie bardzo klamliwa firma nastawiona tylko na zarobek brak jakigo kolwiek profesjonalizmu trzeba miec niezle w glowie aby tam pracowac nie wiesz w ani jedno slowo jakie beda wkladac ci w biurze dadza ci prace ale jako bialy murzyn bedziesz robil w niemczech na polskiej umowie bez ubespieczenia i bedziesz placil za wszystko wypatki itd pozdrawiam kierowcow nie idzcie tam omijajcie ich z daleka firma nie ma plynnosci finansowej nie wezmiesz kredytu bo firma ma wiele dlogow i wrogow okradzionych ludzi
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-02-01 13:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam. jeśli chcecie płacić kary za wszystko to firma dla was. Za zachorowanie i przebywanie na chorobowym zwalniają też kara 4000zł powodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol - Office Wojciech Materne
alert