Gerpol - Office Wojciech Materne

Szczecin

Opinie o Gerpol - Office Wojciech Materne

magazynier 2013-04-11 14:45:39
Własnie przeczytalem ich ogloszenie na infoludku. szukaja magazyniera do pracy w niemczech. wymagania: znajomosc niemieckiego, wykształcenie wyzsze techniczne!
HAHa!!!!!!!!! Powodzenia!
3
Basia 2013-12-12 10:30:53
W skrócie - nieprofesjonalna i niestabilna firma.
7
Mikrus 2014-02-07 18:25:31
Praca w tej firmie to porazka,( usunięte przez administratora ) Omijac z daleka!!!
8
Bogda 2014-04-30 11:42:01
Witam wszystkich
czy ktoś pracował w tej firmie jako pokojówka bo dostałam propozycję i nie wiem co mam robić czy szukać czegoś innego.
Proszę o pomoc ???
8
ja 2015-03-18 21:38:25
Kochani szkoda zdrowia chetni prosze o kontakt prywatny
10
jaty 2015-03-26 15:56:36
Witam. Proszę o informację, czy warto pracować przez tę agencję , na stanowisku pokojówki w Niemczech. Podobno praca na 5 tygodni, potem przerwa itd. Jak wyglądają tam warunki pracy, płacy i zakwaterowania?

6
stoczniowiec 2015-10-16 18:08:35
czy ktoś pracował jako szlifierz przez tą firmę ?Warto pracować w niemczech czy sobie darować zarabiam w PL 17 złotych jaka stawka była by tam?
mario 2015-11-24 14:43:17
Chce sie zatrudnic u nich na pokojowego co w ogole wiecie co sadzicie jak wyglada sprawa wyplat prosze o info pozdro!
7
RRena 2016-06-03 21:34:12
witam czy ktos moglby mi pomoc i napisac cos o tej firmie mam wyjechac do Lubeki ale nie mam pojecia czy mam rzucac prace w Polsce i wyjechac czy ta frma Gerpol to rzetelna firma?
1
kassija 2016-07-04 04:02:46
Czyli nic się przez prawie 3 lata nie zmieniło...
4
twin 2016-11-25 00:00:09
Nie polecam współpracy z firmą GERPOL OFFICE, z biurem na ulicy Gorkiego oraz Firlika.
Podpisałam umowę zlecenie i pracowałam w hotelu w Boltenhagen (Niemcy) jako sprzątaczka.
Pierwsza wypłata spóźniona, druga wypłata pomniejszona o prawie 1000 zł, bez powodu. Nie mogę się doprosić o "pasek" z rozliczeniem. Nic nie daje dzwonienie do Pani ( usunięte przez administratora )z sekretariatu, bo ona nic nie wie, ona nic nie może.
Firma wysyła na urlop, po czym się okazuje, że nie ma już pracy i umowa zostaje rozwiązana.
NIE POLECAM.
3
NIE DLA GERPOL 2016-12-20 16:42:22
Nie polecam współpracy z firmą GERPOL OFFICE, z biurem na ulicy Gorkiego oraz Firlika.
Podpisałam umowę zlecenie i pracowałam w hotelu w Boltenhagen (Niemcy) jako sprzątaczka.
Pierwsza wypłata spóźniona, druga wypłata pomniejszona o prawie 1000 zł, bez powodu. Nie mogę się doprosić o "pasek" z rozliczeniem. Nic nie daje dzwonienie do Pani ( usunięte przez administratora )z sekretariatu, bo ona nic nie wie, ona nic nie może.
Firma wysyła na urlop, po czym się okazuje, że nie ma już pracy i umowa zostaje rozwiązana.
NIE POLECAM.
5
Jdjd 2017-03-19 21:13:45
Uwaga!!!! Usuwaja opinie! Ludzie nie decydujcie sie na zadne wyjazdy z ta firma, ostrzegam!
2
Zostaw swoją opinię o Gerpol - Office Wojciech Materne - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol - Office Wojciech Materne