Arka-Trans S.C. Wojciech Adamski Janusz Remlein

Pobiedziska

Opinie o Arka-Trans S.C. Wojciech Adamski Janusz Remlein

TIR 2014-03-05 21:44:47
Nie polecam, (usunięte przez administratora), kiepscy spedytorzy, marne pieniądze i stare graty.
6
driver 2014-10-11 10:30:34
Omijajcie szerokim łukiem. Kasa słaba, wieczne żale o wszystko rotacja ogromna połowa kierowców zwolniła się w tym roku.
5
speed 2015-07-28 07:46:51
Odradzam. Ustawiczne pretensje szefa o wszystko, przymuszanie do podpisywania dziwnych umów i oświadczeń a w zamian kiepskie wynagrodzenie. Spedycja słaba i niedouczona.
ARKA-TRANS SP.J. 2016-02-10 14:45:07
O braku wiarygodności tego portalu i tych wpisów świadczą dwie rzeczy. Brak wiarygodności portalu przejawia się w tym, że niepoprawna jest forma prawna spółki , a co za tym idzie nazwa firmy. Zmiana nastąpiła już kilka lat temu. Jeżeli chodzi o wpisy, to jaka jest wiarygodność anonimowych wpisów - dla uczciwego człowieka żadna. Tylko osoba nie mająca czystego sumienia posługuje się nikomu nie znanym pseudonimem czy nikiem, aby oczerniać innych.
2
kierowcakonin 2016-11-24 18:11:55
A więc informacje o firmie to tylko zawiść i próba wycięcia przez konkurencję? Gratuluję... Rozumiem, że nie jest łatwo jak się jest postrzeganym jako kolejny Dziadtrans.
Po rozmowie telefonicznej (odpowiedź na ogłoszenie) mogę stwierdzić, że opinie ww są prawdziwe. Kolejna firma z Wlkp typu Dziadtrans.
Transmac Konin, Podlasiński, Alexas, DamMar, TransSpili, (...).
2
ARKA-TRANS SP. J. 2016-12-09 08:24:58
Co mogłeś ustalić telefonicznie ? Czemu nie podpiszesz się pełnym imieniem i nazwiskiem ? Może z obawy o pozew o zniesławienie ? Łatwo pisać bzdury anonimowo , trudniej pokazać twarz i odpowiadać za to co się powie !
2
Azereusz 2016-12-10 13:12:22
Kierowcy często wymieniają między sobą opinie o pracodawcach gdyż często, spotykamy się ze złym traktowaniem. Matoły zamiast spedytorów, szefowie którzy by się szkłem podtarli za 10 zł, weksle in blanco obciążenia za spalanie na 10 letnich klamotach... To jest codzienność dla nas kierowców. Dlatego często wybieramy zagraniczne firmy, bo tam są ludzie nie oderwani od rzeczywistości. Za to w Polsce pracodawcy nie mają sobie nic do zarzucenia, więc nie pieprz o jakichś procesach za zniesławieni, bo lepsi i więksi od was lądowali na wokandach i płacili, aż trzeszczało. W mordzie mocni, a na odczytaniu wyroku tylko pełnomocnik, bo jęzora w gębie zabrakło.
Pozdrawiam
2
ARKA-TRANS SP.J. 2017-07-01 00:34:48
dlaczego nie podpiszesz się imieniem i nazwiskiem ? wstydzisz się swojej wypowiedzi ? a może potrafisz być tylko odważny w ukryciu?
ARKA-TRANS SP.J. 2017-07-01 00:38:32
Kolejny anonimowy wpis ! I kto tu jest odważny "tylko w gębie" ? pisać idiotyczne, oszczercze wypowiedzi anonimowo jest prosto, trudniej z otwartą przyłbicą powiedzieć prawdę.
Zostaw swoją opinię o Arka-Trans S.C. Wojciech Adamski Janusz Remlein - Pobiedziska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arka-Trans S.C. Wojciech Adamski Janusz Remlein