Batmez Międzynarodowy Transport Drogowy Michał Batóg

Warszawa

Opinie o Batmez Międzynarodowy Transport Drogowy Michał Batóg

szymon 2011-07-23 03:13:37
można sie było spodziewać, ze sam napiszesz sobie opinie. Jesteś mi i nie tylko mi winien pieniądze. wiem, ze juz ich nie odzyskam i chciałbym przestrzec wszystkich którzy chcieliby zatrudnić w tej rodzinnej firmie. to banda złodziei i oszustów. Masz ochotę sponsorować wyjazdy w tej firmie to sie zatrudnij. Ja bardzo żałuję ze dałem sie nabrać i byłem taki naiwny. Sam sobie jeździj cwaniaczku na rosje za 2000 zł. i czekaj na ta jałmużnę po 2 miesiace. Przestrzegam wszystkich przed ta firma!!!
jaro 2011-07-23 03:22:01
(usunięte przez administratora) popieram przedmówce i dodam ze sam płacisz z ruska i białoruska wize nie mowiac o ubezpieczeniu które takze sam musisz sobie zapłacić. o kasie zapomnij najważniejsze sa lizingi...ty jestes nikim!
Jacek 2012-05-05 09:21:19
pracowałem w tej firmie przez pół roku i przestrzegam wszystkich przed ta firma. pieniadze za kursy płacone w ratach. Musisz ciagle sie upominac bo jak nie to oni nie mysla o zapłacie za prace.
Za wizy płacisz sam,
ubezbieczenie sam,
za uszkodzenia w pojezdzie płacisz sam. sam nie maja auto kasko.
za rozmowy słuzbowe z własnego telefonu nikt ci nie odda. (to po cos pan dzwonił)
jezdzisz na oparach a najczesciej musisz dokładac swojae pieniadze zeby wrocic do polski. Oni ciagle nie maja pieniedzy na wypłaty. płaca zaliczkowo np 300 zł. Samochody ruiny, ciagle sie psuja zazwyczaj w trasie i nikogo nie obchodzi zeby ci pomoc. naprawiasz sam albo czekasz 3 dni az łaskawa Pani przypomni sobie ze samochod gdzies tam stoi.w tej firmie nie ma mowy o jezdzie zgodnie z przepisami. za mandaty i inne wydatki na moskwie płacisz sam(to po cos pan dał sie złapac) duzo mozna by było o nich pisac to dranstwo. ja dałem sobie spokoj ale wybor nalezy do ciebie. zapomnia
Zebro 2012-07-08 20:43:54
Witam jak Pan może tak szkalować tą firme ,proponuję samemu założyć sobie firmę i prowadzić ciekawe jaka będzie opinia,jak będą dobrze kraść to pochwalą.Najlepiej zajrzeć na swoje podwórko.
były pracownik 2013-02-24 10:36:25
gdyby pan pracował w tej firmie i miał jakiekolwiek doswiadczenie zwiazane z praca w tej firme,to zapewne zmieniłby pan zdanie.jesli ma pan ochote sponsorowania ta firme to pana sprawa. proponuje panu przyjac sie na stanowisko kierowcy i jezdzic na moskwe za 800 zł.za kurs otrzyma pan pieniadze albo nie otrzyma w ratach po 150-300 zł. zycze powodzenia.
1
kierowca 2014-06-06 17:46:36
To jest wszystko prawda nie polecam tej firmy nikomu szczerze.
byly pracownik 2015-07-18 17:10:08
Uwaga ich nowa firma to kartrans sulejowek zarejestrowana na jego kobietę a zarządza nadal ten oszust
Michal 2015-10-14 15:27:21
Ludzie zastanowcie sie co wy piszecie i konkretnie i podajcie swoje nazwiska jezeli juz piszecie jakas opinie. Powieddzie przez kogo zostaliscie oszukani przez Michala czy przez Emila sam zostalem oszukany i zostalem z kupa dlugow ktorej nie dam rady splacic. Wiec najpierw powiedzcie kto wam pieniedzy nie wyplacil konkretnie a nie tylko widzicie imie nazwisko w nawie firmy ja swoje zobowiazania mam uregulowane wobec kierowcow a firma KARTRANS jest firma ktora nie ma nic wspolnego z Batmezem i prosze nie pisac takich glupot!
kierowca 2015-11-22 19:02:46
To jest wszystko prawda prawda nie polecam tej firmy nikomu szczerze.
Zostaw swoją opinię o Batmez Międzynarodowy Transport Drogowy Michał Batóg - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Batmez Międzynarodowy Transport Drogowy Michał Batóg