Lebopoll Bonifacy Lerka

Sośnicowice

Opinie o Lebopoll Bonifacy Lerka

tornado 2011-07-20 03:54:48
siema. to brednie co pisze kolega... i napewno tak kolorowo nie jest jak pisze. kasa mala i skaczesz kot po samochodach a najgorsze jest to ze zmuszaja cie do naginania tacha... na poczatku moz i fajnie ale podluzszej pracy koszmar... jak ktos nie wierzy to moze sie przekonac. ja juz dlugo pracuje tam to wiem co pisze... powodzenia
5
Kierowca1 2012-01-22 23:24:14
[usunięte przez admina] szef buduje dom i pensja każdemu leci !!!!!
3
wesoła wdówka 2014-05-20 12:04:47
Firma może i dobra ,ale dla rodziny która tam pracuje, bo dla pracowników którzy przychodzą z zewnątrz to nie .Są tam osoby które wolą pracować nadgodziny bo mają lepsza kasę, niż kogoś przyjąć do pracy.A po za ty szef zapomina wysyłać przelewy za wykonaną pracę i TO MA BYĆ UCZCIWA FIRMA
2
miś koala 2014-05-20 14:03:52
Jeżeli ktoś bedzie miał propozycję pracy w tej firmie ,to odradzam (usunięte przez administratora)
2
Waldi 2014-10-28 18:16:19
Koledzy maja racje skaczesz po autach. Brak jakiego systemu generalnie jesteś 30 dni w pracy. kręcisz pauzy po 72 w samochodzie, wiecej stoisz jak jedziesz. no i Problemy z kasą
2
romuś 2014-11-07 23:52:38
Fatalnie odradzam wszystkim. Pracowałem 7 miesięcy w tej firmie i odradzam każdemu. Pensje nieterminowe i do tego Prezes daje kary - Potwierdzam. Już nie wspomnę że dyspozytorzy traktują nas jak prostaków do łopaty. Słyszałem że niektórzy co sa na umowach na działalności to po kilka miesięcy maja nie zapłacone
3
2p2 2014-11-24 01:13:24
Odradzam zdecydowanie ! w szczególności młodym kierowcą!
A mianowicie:
Karzy młody co przyjdzie do transportu międzynarodowego i liczy na dęte (w lebopoll) to jedynie może liczyć przez pierwsze trzy miesiące na dęte z polski 30zł na dzień.
Oczywiście są obiecania na wyjazdy za granice ale tylko w teorii.
Prosta matematyka 30 dni w pracy u pana lerki i diety polske to mniej do ręki jak 3tyś brutto ( diety plus pensja) za prace non stop wychodzisz palicz…
A jesteś cały miesiąc w pracy z tego może dwa trzy dni żeby kupić sobie nowe buty i skarpetki bo masz przegnite
1
Martin 2014-11-26 09:09:41
No proszę jaka szkoda ze nie poczytalem tego forum nim przyjelem sie do tej wspanialej firmy. No cóż muszę potwierdzić opinię niestety fatalną.
Wolę jeździć niesprawna wanną na jakimś wahadle w Białorusi niz u tego pana
xxx 2014-11-29 18:53:43
To jak wam nie pasuje to się zwolnij lub idź do szefa i mu to powiedz. Ale jesteście ciency żeby sie odezwac. Jak juz coś piszecie to przynJmniej prawdę piszcie
1
Miłosz 2014-12-09 11:19:33
Ale jesteś dowcipy. Szef siedzi non stop z dyspozytorami i wszystko z nimi uzgadnia i doskonale wie co się w firmie dzieje. Miałem umowę na kilometry z premedytacja wysyłał mnie 8 kilometrów na „strefę” były dni za 15 godzin zarabiałem 32zł. Albo stałem kilka ni i czekałem na jakiś załadunek a na umowie na działalności stoisz za darmo. Tak że wiadomo jaki to jest typ ludzi. Przepracowałem półtora miesiąca i do tej pory nie dostałem wynagrodzenia za Październik a jest 9 grudnia. Pewnie się w sadzie to skończy bo firma nie odpowiada na wezwania oni moje ani inkaso Kaczmarski totalna olewa
abc 2014-12-12 14:01:28
to po co na dzialaljosci prscujesz,tacy jak Ty psujecie robote. a tak na marginesie jak się jezdzic nie umie to czego oczekujesz i pamiętaj o chłodni która uszkodziles
Albi75 2015-01-12 12:43:09
Podzielam opinie kolegów o fatalnej organizacji pracy. Radzę tez zwrócić uwagę na temat DIET i sposobu ich rozliczania.
arek z Volwo - ubespiecznia 2015-02-03 03:13:50
KIEROWCO ! - Zgodnie z prawem należą Ci się: Diety Noclegowe, Diety Żywieniowe, Płatne Nadgodziny.
Czy wiesz, że pracodawca ma obowiązek zapewnić ci godne warunki noclegowe - poza ciężarówką?.
Jeżeli obecny lub były pracodawca nie stosuje się lub nie stosował do obowiązującego prawa? Masz prawo do odszkodowania!!!. Pomożemy wywalczyć najwyższe odszkodowanie wahające się od 30 000 do 100 000 PLN !!!.
NAWET DO TRZECH LAT WSTECZ !!!, NIE POBIERAMY OPŁAT WSTĘPNYCH !!!.Prowizja, tylko za wygraną sprawę !!!.
www.servitutes.pl
nick nick 2015-03-31 12:35:35
Leniwi spedytorzy to jest bolączka tej firmy i zadnego egzekwowania obowiązków.
Jak w PRL-U, czy sie stoi czy sie lezy pare koła sie należy!
I złosliwość która zaczyna sie od góry tej całej menażerii pożal się Boże.
Zostaw swoją opinię o Lebopoll Bonifacy Lerka - Sośnicowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lebopoll Bonifacy Lerka