Bik Transport-Logistyka S.C.

Warszawa

Opinie o Bik Transport-Logistyka S.C.

ptalos 2014-02-04 21:54:40
Oferta firmy BIK. 1650 brutto+18gr.km+20zł. diety. Miesiąc lub dwa na umowie o dzieło = zero ubezpieczenia jakiegokolwiek i zapłata jak będę chciał, praca oczywiście na międzynarodówce.
2
byly 2014-03-04 10:17:15
caly miesiac pracy i 2000 PLN i wyplata do za styczen w marcu
1
zulu 2014-04-03 18:03:46
odradzam ta firmę samochody złomy, wypłaty płacą ale kiedy chca. od tygodnia do dwóch a czasem trzech w trasie,czasem każa przeginać tacho.
2
lech 2015-03-28 08:37:26
odradzam te firmę potrzebują kierowców
Jerzyk 2015-05-20 12:07:20
Bujda , pracowałem byłem chyba dobrym kierowca ale zdrowie już nie to i moja Pani chciała mnie mieć w domu cześciej! To zmieniłem na budowlankę teraz żal , bo w BIK Transport było dużo lepiej i właśnie na pieniążki nie czekałem . Zarobki całkiem niezłe ok 4-5 tyś na rękę . Teraz nie wiem jak płacą , bo nie robiłem tam już ze 2 lata. Jak tak ktoś pisze o BIK Transport to przykro mi , bo nie tak było.
Polecam firmę - lepsza niż inne w okolicy. Acha ,a jeszcze to że samochody złomy to nie prawda też . Mają trochę starszych aut ale zadbane i często starasi kierowcy wolą takie bez jaj , ważne że się nie psują i maja swój serwis na Zielonkach po dawnym Manie!
1
byly 2015-06-09 14:00:36
Jerzyk pisz prawde albo zmien dilera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Zenon Z. 2016-02-08 13:10:21
Od poczatku, auta to jezdzacy zlom. Czas pracy nie istnieje. Pensja po 3 miesiacach. Odradzam, lepiej zostac w dom
pracownik 2016-02-18 21:33:16
jestem dlugoletnim pracownikiem i nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek pracowal tu ktos o imienu Zenon czy Lech, wiec Panowie bez sciemy prosze :)
1
Zostaw swoją opinię o Bik Transport-Logistyka S.C. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bik Transport-Logistyka S.C.