Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Pracowałeś w firmie CTL Maczki-Bór S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-08 07:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co pracownik to inne zdanie, a jak uważasz Ty? Co myślisz o pracy w CTL Maczki-Bór S.A.? Wyraź własną opinię, Sosnowiec jest niemałą miejscowością na 100% ktoś skorzysta. Opowiedz o swoich przeżyciach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Wszelkie wątpliwości będą bardzo przydatne dla przyszłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
pomocnik - 2012-03-09 13:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego ..... śmiech na sali jakie dobre zarobki..... hahahaha 1500 brutto to dobry zarobek chyba niezabardzo.... a dyrektor jak cie skubnie to lepiej bo ma wieksza wyplate!!!!
zdjecie uzytkownika
Maszynista MACZKI BÓR - 2012-07-01 21:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
USZANOWANIE.JA ROBIŁEM W CARGO I MIAŁEM 3500 NA REKE.TERAZ PRACUJĘ W CTL MACZKI BÓR MAM UPRAWNIENIA NA 2 TRAKCJE A WYCIAGAM NA RĘKĘ Z DODATKAMI 4300 DO 4700 MIESIĘCZNIE.JEŻDŻE NA BOCZNICY NA SPALINCE ALE TEŻ NA DRUCIE ALE SĄ TO TYLKO TRASY LOKALNE W PROMIENIU DO 50 KM.NORMA 170H.OGÓLNIE ROBOTA NIEWIELE RÓŻNI SIE OD TEJ W CARGO ALE ZAROBKI ROZNIA SIE DIAMETRALNIE BO JEST MAŁO JAZDY PO BOCZNICY A DUZO SŁUZB NA DRUCIE LOKALNYCH.
zdjecie uzytkownika
Manewrowy - 2013-01-22 15:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robienie ludzi za idiotów, na rozmowie wstępnej wyraźnie powiedziane przez "Panią" [usunięte przez moderatora] . 1400 brutto na dniach szkoleniowych a po zakończeniu kursu 1750 brutto czyli na ręke tyle samo z premiami.A tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy "Pani" [usunięte przez moderatora] mówi że dopiero taka stawka PO autoryzacji, a o rozmowie na temat wyższej pensji po kursie na manewrowego nagle nie pamięta... Amnezja [usunięte przez moderatora] Nie polecam nikomu ,ja na szczęście mam plany wyjazdu za granicę w niedługim czasie wiec jeszcze chwile mogę zęby zacisnąć...
zdjecie uzytkownika
Pracownik ctl - 2013-02-01 20:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tak jak mowisz chyba wszyscy dzwonia do pani [usunięte przez moderatora] pytac sie o stawke 1750 brutto tak jak obiecywala ale pewnie kazdemu wciska kit ze po autoryzacji tylko ze u nas na bocznicy wszyscy maja juz autoryzacje ale oczywiscie pani [usunięte przez moderatora] wymyslila bajeczke ze musimy gadac ze swoim kierownikiem i jesli juz wszystko dokladnie sami bedziemy umiec to kierownik moze (ale nie musi) wystapic o podwyzszenie stawki to jest [usunięte przez moderatora] smiech na sali. A niby dlaczego dali umowe odrazu do czerwca? zeby nas przytrzymac z 1400 brutto do konca miesiaca przeciez rownie dobrze mogla dac umowe na okres kursu czyli miesiac jako okres prubny ale [usunięte przez moderatora] szuka naiwnych :/ Wogule ciekaw jestem skad pani [usunięte przez moderatora] wziela 1400zl brutto jezeli w 2012r najnizsza krajowa byla 1500 brutto,pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-01 20:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chcecie sie przyjac do tej firmy zastanowcie sie a jesli juz jestescie pewni to za okolo miesiac beda przyjecia bo ludzie sie pokrusza,nikt przeciez nie bedzie [usunięte przez moderatora] za 1400zl brutto. U nas na bocznicy sprzataczka nastawni zarabia 1300zl na reke a ja [usunięte przez moderatora] zaledwie 1200zl i to z premiami a jesli wezme l4 premie zabieraja i na miesiac 1000zl. CTL MACZKI-BÓR syf jak kazda inna firma,nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
ctl porazka - 2013-02-02 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze pip byl bym tym zainteresowany, [usunięte przez moderatora] niema sie co dziwic ze bede co chwile kursy robic bo ludzie beda uciekac,do podpisania lojalki to szybko dali papiery a z angazem [usunięte przez moderatora] tylko kierownik musi ocenic ale moze to czasem wlasnie potrwac do konca umowy.
zdjecie uzytkownika
ctl chujowa firma - 2013-02-02 13:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba sie zgrac tzn wszyscy kursanci i jechac do pani [usunięte przez moderatora] bo tak jak kolega wyzej pisze teraz ma amnezje a na rozmowie mowila ze po zdaniu egzaminu mamy 1750 brutto a teraz jakies jaja wychodza [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
manewrowy ctl maczki - 2013-02-26 14:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ku zdziwieniu dostałem angaż ze stawka 2000zl brutto a nie tak jak gadała pani [usunięte przez moderatora] 1750zl brutto oczywiscie bardzo sie ucieszylem plus dalej mam te premie po 20% bo z umowa nic sie nie zmienia tylko mam podwyzke z 1400zl brutto na 2000zl brutto. Ale jako z firmy CTL maczki jestem malo zadowolony poniewaz zero kontaktu z nimi i oczywiscie oni nic nie wiedza i wysylaja do mojego kierownika lecz on tez malo wie. Jesli chodzi o zalatwianie jakichkolwiek zaswiadczen czy tego typu to jest na takiej zasadzie ze jak im sie chce i maja humor wiec trzeba sie uzboic w cierpliwosc lub lac [usunięte przez moderatora] te babki ;) Dziwne jest tez to ze na boze narodzenie dostalismy po 350zl bonow a teraz na wielkanoc pytalem pani [usunięte przez moderatora] i dostaniemy 600zl bo zwiazki jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Lojalny pracownik oszukiwany - 2013-03-03 15:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] ,NIE OPŁACA SIĘ ZATRUDNIAĆ W TEJ FIRMIE, CHYBA ŻE 1300ZŁ NA RĘKE KOMUŚ WYSTARCZA NA ŻYCIE I OPŁATY. OCZYWIŚCIE TYRASZ PO 12H W TYM TEŻ NOCKI. NIE PATRZCIE NA LOJALKI JAK CCECIE SIĘ ZWOLNIĆ BO JA SIE ZWOLNIŁEM KAZALI MI ODDAĆ KASE ZA KURS MANEWROWEGO POWIEDZIAŁEM ZE NIEM TAKIEJ SUMY I ŚWIADECTWO PRACY DALI MI NORMALNIE BO MUSIELI Z TEGO CO SIE DOWIEDZIAŁEM,NAWT MIAŁEM WYPŁATE ZA TYDZIEŃ PRZEPRACOWANY I MYŚLAŁEM ŻE MI ZABIORĄ A TU NIE DOSTAŁEM PARE GROSZY
zdjecie uzytkownika
Świeżak - 2014-01-21 11:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie nie szykuje się jakiś kurs na pomocnika albo maszyniste w ctlu?

Moglibyscie tez napisac jakie dodatki ma pomocnik/ maszynista zeby dorabiac? wiem ze jest kilometrowka jakis rozladunek wagonow i w przypadku maszynistów mozliwosć pracy w weekendy za lepsza stawke.

jak to jest?
zdjecie uzytkownika
Pracownik ctl - 2014-04-15 04:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciekac do ctl jak najdalej,zarobki marne(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CTL Maczki-Bór S.A.
x