Night Drivers Sławomir Jóźwiak

Łomianki

Opinie o Night Drivers Sławomir Jóźwiak

kierowca 2015-07-23 14:43:30
drogi panie SŁAWKU to ze pan poprawił nazwe strony z opiniamii nie zmieni faktu ze oszukujecie na nie płaconych skladkach w zusie i u komornikow ..my zawsze bedziemy czujni NIE POZWOLIMY ABY JACYS NOWI KIEROWCY DALI SIE OSZUKAC I WAM ZAUFAC!!!!!! NIE MA U WAS ZLECEN ,BAZA 1000ZŁTO NAJDROZEJ W WARSZAWAIE A OSTATNI WTORKOWY PRZYPADEK W BIURZE TO JUZ SZCZYT WSZYSTKIEGO W BIURZE BYŁO TAK FAJNIE ZE OPERATOR DOSTAŁ PADACZKI ALKOHOLOWEJ!!!NO MEGA KLIMAT CZEKA NA NOWYCH PRACOWNIKOW !!! ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!STRASZNA NEDZA
1
ciekawski 2015-07-23 14:46:29
Nie no już nie przesadzajcie ostala się ostatnia weselna flaszka szefa no to co tak miała stać samotnie w biurze??? Operator się nią odpowiednio zajął i niestety padl ryjem na klawiaturę!!! Pił że smutku że kursów nie ma.....ha ha
1
były 2015-07-23 14:50:29
kochani kierowcy wejdzcie na opinie na go work night drivers to ta sama firma co tu tylko chca miec dobre opinie dlatego własciciel dodał imie i nazwisko do nazwy
2
kudłaty 2015-07-23 14:52:45
Pracowałem w tej firmie dobrych parę lat. Na początku było ok. Ale ostatnie 1,5 roku to była równia pochyła... Żeby dostać dobry kurs trzeba wejść w układy z biurem, z panią K. i z panią E..Wymagające nie są, czasem wystarczy flaszka i masz dobre kursy. Straciłem zaufanie do firmy, jak zorientowałem się, że przez długi czas (2 lata)nie opłacali mi składek ZUS i za bardzo nie umieli wytłumaczyć dlaczego i w żaden sposób mi tego nie zwrócili. Nie uwierzę, że nagle się tak zmienili, i te pochlebne opinie powyżej są prawdą. Panuje bałagan, u każdego kierowcy jest inna cena a większość z nich nie ma zielonego pojęcia o topografii. Odeszli ci co chcą jeździć i pracować uczciwie, wymagają od siebie ale i od pracodawcy. Ja już jeżdżę w normalnej korporacji i pracuję na siebie a nie na długi szefa. Klienci też już się żalą, że to nie ta firma co kiedyś. Pozdrawiam tych wszystkich chłopaków którzy olali to bagno i już pracują w innych normalnych korpo.
2
Pit 2015-07-23 19:53:54
Nie polecam tej firmy gdyz pracodawca oraz jego poddani oszukiwali i oszukuja nas obecnych i tych bylych kierowcow na wszystkim na czym sie da oszukac np na Zusie podatku bazie kursach na wszystkim.Brak szacunku do ludzi pomiatanie szantazowanie to codzienne czynnosci szefa i jego slug Nie polecam nikomu to juz lepiej gdzi kolwiek dno dna oni i ich pomagierzy z biura Nam nie daja kursow a jezdza bracia i synowie po kryjomu przed nami osobowymi samochodami i udaja ze nikt nic nie wie a klienci mowia ze jakis brat jaezdzi i nie zna miasta to jakis z nowego dworu braciszek sie klientom chwlil a my stoimy i bulimy Nie radze trcic czasu i 2tys pln
2
Były 2015-08-04 17:57:57
Nie polecam nie ma zleceń wysoka baza i nie płacone zusy i komornicy a także nie zgodne z przepisami naklejki tzn.magnesy
2
Czworka 2015-08-06 16:20:18
Nie dajcie się nabrać że są zlecenia i miła atmosfera. Zero roboty i chamstwo że strony biura i Pani kierownik.
2
Nocny 2015-10-09 03:10:24
To co piszesz kolego to prawda tam w biurze siedzi brat kierowcy ktory dostaje pod stolem kursy jezdzi z zona i tylko kierowniczka o tym wie a klienci opowiadaja
2
Zostaw swoją opinię o Night Drivers Sławomir Jóźwiak - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Night Drivers Sławomir Jóźwiak